Wenkbrauw gel

Wat doet een wenkbrauw gel?

Wenkbrauw gel is een gel, die je gebruikt om je wenkbrauwen meer kleur, stevigheid en hydratatie te geven. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen meer volume, glans, een intensere kleur en zullen ze de hele dag goed in model blijven. Wenkbrauw gel is verkrijgbaar in meerdere teinten bruin, maar ook in zwart of transparant. Omdat het product altijd een wenkbrauwborsteltje bevat, is de wenkbrauw gel gemakkelijk aan te brengen.

 

Hoe gebruik je een wenkbrauw gel?

Een wenkbrauw gel is eenvoudig in gebruik. Elk product bevat een wenkbrauwborstel waarmee de gel kan worden aangebracht. Door de wenkbrauw met het wenkbrauwborstel te modelleren krijgt de wenkbrauw automatisch meer stevigheid, glans en desgewenst kleur.

Uiteraard kun je een wenkbrauwgel ook in combinatie met een wenkbrauw poeder of wenkbrauw potlood gebruiken. 

 

Is een wenkbrauw gel waterproof?

De Revitalash HI-DEF Tinted Brow Gel is een waterresistente wenkbrauw gel, dus niet 100% waterproof, maar wel waterafstotend. Wel zal deze wenkbrauw gel water afstoten en niet gelijk oplossen in het water.

 

Waar kun je wenkbrauwgel kopen?

Wenkbrauwgel bestel je eenvoudig online bij Care for Skin. Wil je advies of twijfel je welk product het beste bij jou past, bel of mail ons dan en onze schoonheidsspecialisten en klantenservice medewerkers zullen je helpen bij het maken van de juiste keuze.