Wenkbrauw poeder

Eyebrowpowder 2 Darkbrown
€7,40
Eyebrowpowder 5 Blonde
€7,40
Eyebrowpowder 3 Bronze
€7,40
Eyebrowpowder 1 Grey
€7,40

Wat is een wenkbrauw poeder?

Wenkbrauw poeder is een natuurlijk gekleurde poeder die je gebruikt om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier in te kleuren, maar ook om de wenkbrauwen voller te maken. Met het gebruik van een wenkbrauw poeder zul je niet de aanzetten van een potlood zien, waardoor het bijtekenen van de wenkbrauw gauw onnatuurlijk lijkt.

 

Hoe gebruik je een wenkbrauw poeder?

Een wenkbrauwpoeder gebruik je met het bijbehorende kwastje. Dit kwastje heeft een schuine, scherpe kant waarmee je een strakke lijn kunt inkleuren. Ook kun je bij het aanbrengen van de wenkbrauw poeder gebruik maken van sjablonen. Deze bepalen de vorm, waarin je de wenkbrauw wilt bijkleuren en het bijkomende voordeel is dat je altijd twee gelijke wenkbrauwen hebt.

John van G Eyebrow shaper kit bevat een setje van drie sjablonen en een wenkbrauwpenseel.

 

Hoe blijft een wenkbrauw poeder beter zitten?

Je mag ervan uitgaan dat de aangebrachte wenkbrauwen poeder de hele dag goed blijft zitten. Om je wenkbrauw poeder langer houdbaar te maken kun je deze combineren met een wenkbrauw gel. De meeste wenkbrauw poeders zijn niet waterproof, maar ze zitten wel stevig op de huid en in je wenkbrauw verweven. Je kunt de wenkbrauwpoeder licht vochtig gebruiken, hierdoor krijg je een betere hechting en is de kleur iets intensiever.

Je hoeft dan niet bang te zijn, dan een regenbui je wenkbrauwen wegspoelen.

 

Wenkbrauwpoeder kopen?

Wil je wenkbrauwpoeder kopen, dit kan eenvoudig online bij Care for Skin. Twijfel je over de kleur of over welk product het beste bij jou past, bel of mail ons dan en onze schoonheidsspecialisten en klantenservice medewerkers helpen je graag.