Wimperserum

Ik bevorder de groei, dikte en kracht van je wimpers. Ik bevat voedende ingrediënten zoals peptiden en vitaminen. Deze stimuleren de wimperfollikels, waardoor er vollere en langere wimpers ontstaan. 

-10%
Wimperserum - 3 ml
€49,95
€44,95
-20%
Advanced Sensitive
€99,95
€79,96

Wat is een wimperserum?

Een wimper serum is een vloeibaar product dat is ontworpen om de groei, dikte en kracht van de wimpers te bevorderen. Veel wimperserums bevatten ingrediënten zoals peptiden, vitaminen, natuurlijke oliën en andere voedingsstoffen die helpen om de wimperfollikels te voeden en te versterken, waardoor ze langer en voller kunnen groeien.

Bekijk ook onze wenkbrauwserums.

 

Welk wimperserum werkt echt?

De effectiviteit van een wimperserum kan variëren afhankelijk van de ingrediënten en de individuele reactie van de persoon. Wij hebben onze favoriete wimperserums op een rijtje gezet:

 

Super Lash Wimperserum - 3 ml

Het Super Lash wimper serum zorgt ervoor dat de wimpers een natuurlijke krul krijgen. Het serum zorgt dat de wimperharen langer in de groeifase blijven en dat de wimpers langer, voller en dikker worden.

 

RevitaLash Advanced Wimperserum

Dit RevitaLash wimperserum verzorgt de wimpers en helpt breekbaarheid en broosheid van de wimperhaartjes tegen te gaan. De wimpers worden verzorgd en het Revitalash wimperserum helpt bij het verstevigen van de wimpers, waardoor de wimpers langer en voller worden.

 

Image Skincare I BEAUTY - Brow And Lash Enhancement Serum

Herstel beschadigde haren met Image Skincare I BEAUTY - Brow And Lash Enhancement Serum. Dit serum stimuleert de haarwortels en herstelt beschadigde haren. Door de verbetering van de structuur wordt ook de conditie van de haarwortels verbeterd. Het serum geeft vollere en gezondere wenkbrauwen en lange wimpers voor een jeugdige uitstraling. 

 

Is wimperserum goed voor je wimpers?

Over het algemeen kunnen wimper serums, mits correct gebruikt, gunstig zijn voor de wimpers. Ze kunnen de groeicyclus van de wimpers verlengen, waardoor ze langer en dikker worden. Bovendien kunnen voedende ingrediënten in veel serums helpen om de wimpers te versterken en breuk te verminderen. Toch is het essentieel om producten te kiezen zonder irriterende stoffen en om altijd een patch-test uit te voeren voordat een nieuw product volledig wordt toegepast.

 

Hoe lang mag je wimperserum gebruiken?

De meeste wimperserums kunnen veilig voor onbepaalde tijd worden gebruikt, zolang er geen bijwerkingen optreden. Echter, eenmaal gestopt met het gebruik van het serum, kunnen de wimpers terugkeren naar hun oorspronkelijke staat binnen een paar maanden. Als je bijwerkingen zoals irritatie, roodheid of zwelling opmerkt, stop dan onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg een arts.

 

Hoe vaak lash serum gebruiken?

De aanbevolen frequentie van het gebruik van een wimper serum varieert per product. De meeste producten kunnen dagelijks gebruikt worden, vooral in de eerste paar weken of maanden. Na het bereiken van de gewenste resultaten kun je het gebruik verminderen naar enkele keren per week om de resultaten te behouden. Het is belangrijk om de instructies van het specifieke product dat je gebruikt nauwkeurig te volgen.

 

Wimperserum kopen?

Wil je graag eens proberen om je wimpers te laten groeien d.m.v. een wimperserum? Wij kunnen het zeker aanraden. Een wimper serum koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over wimperserums? Lees ook:

Alle weetjes over wimperserums!

- Hoe krijg je langere wimpers?

- Hoe krijg je vollere wimpers en wenkbrauwen?