Wimperserum

Wimperserums kunnen een mooie aanvulling zijn op jouw beauty-ritueel. Wimperserums kunnen, afhankelijk van de ingrediënten, de wimperharen ondersteunen, herstellen en verbeteren, waardoor ze zichtbaar langer en dikker worden. 

 

Tips voor mooie wimpers

  • Reinig de ogen en wimpers ten alle tijden met een milde oogmake-up remover. Bij voorkeur een twee-fasen reiniger, waarbij olie en vloeistof geschud moet worden. Een milde reiniging voorkomt het afbreken van de wimpers.
  • Doordrenk wattenschijfjes met de oogmake-upremover en laat de watjes een paar seconden weken op de oogleden, voordat je begint met zachte wrijvende bewegingen. Dit helpt de oogmake-up af te breken.
  • Gebruik bij voorkeur een niet-waterproof mascara. Waterproof mascara's zijn moeilijker om te verwijderen van de wimperharen en maken de wimperharen veelal te hard, waardoor ze afbreken.
  • Breng elke avond voor het slapen gaan een wimperserum aan op de gereinigde wimpers (wanneer de flacon een borsteltje heeft) of op de wimperrand (wanneer de flacon een kwastje heeft).