Wimperserum

Heb jij last van dunne of uitvallende wimpers? Met jou nog veel meer vrouwen. Gelukkig is er een simpele oplossing voor dit probleem. Een goed wimperserum kan jouw wimpers geleidelijk aan dikker, voller en langer maken. De wimpers worden goed verzorgd en zullen er elke dag beter uit gaan zien. Hoe werkt een wimperserum en wat kan het voor jouw wimpers betekenen?

Wat is een wimperserum?

Een wimperserum is een serum dat ervoor zorgt dat je wimperharen mooier, langer, dikker en voller worden. Het versnelt de groei van de haren, waardoor je wimpers extra snel lang zullen worden. Ook zorgt het serum ervoor dat je minder wimpers zult verliezen en maakt het ze donkerder waardoor je minder mascara nodig hebt. Als je het serum trouw langere tijd gebruikt zul je al snel zien dat je wimpers echt mooier worden. In wimperserums zitten meestal natuurlijke ingrediënten, zoals essentiële oliën, papaja extracten en andere ingrediënten die rijk zijn aan vitamine H en E. De ingrediënten moet er niet alleen voor zorgen dat de wimpers groeien, maar ze moeten ook vriendelijk zijn voor de huid. Welke effecten het serum echt bereikt is afhankelijk van de ingrediënten en van jouw wimpers. Als het ene serum te weinig effect heeft, kun je dus altijd nog een andere soort proberen.


Hoe gebruik je een wimperserum?

Om goede resultaten te halen zul je het serum langere tijd dagelijks op je wimpers aan moeten brengen. Doe dit altijd op schone wimpers. Je kunt dit doen voor het slapengaan, dan kan het serum de hele nacht inwerken. Of laat het serum minstens tien minuten intrekken voordat je de rest van je make-up aanbrengt. Als de flacon een borsteltje heeft breng je het serum aan op de gereinigde wimpers. Heeft de flacon een kwastje dan breng je het aan op de wimperrand. Sommige serums geven na vier weken al een zichtbaar resultaat, maar het is aan te raden om het serum minstens twaalf weken te proberen voordat je conclusies trekt. Let bij het aanbrengen er altijd op dat het serum niet in je oog terecht komt. Mocht dit per ongeluk een keer gebeuren, spoel je oog dan direct goed uit met lauw water. Het is ook altijd verstandig om het serum pas aan te brengen als je je eventuele contactlenzen uit hebt gedaan.

Welk resultaat kun je verwachten?

Als je het serum netjes een aantal weken achterelkaar aanbrengt kun je verbluffende resultaten verwachten. Je wimpers groeien en worden zichtbaar sterker en mooier. Het overgrote gedeelte van de vrouwen die een serum gebruiken zien binnen enkele weken grote verbeteringen aan hun wimpers. Niet alleen worden de wimpers sterker, ook vallen ze minder snel uit en breken ze minder snel af. Een wimperserum is dus een waardevolle toevoeging aan jouw schoonheidsritueel. Wanneer begin jij met het verbeteren van je wimpers?