Concealer

Camouflage Cream
€15,80
Bestseller
Concealer
Coverderm
€20,95
Vanish Concealer SPF50+
€22,60
Light Reflector
€15,65
Natural Concealer Nr.3
€12,80
Natural Concealer Nr.1
€12,80
Camouflage stick 03 -M-
€9,50
-30%
Secret de Maquilleurs Concealer Beige
€20,95
€14,67
-5%
Oil Control Concealer
€31,25
€29,69
-40%
ColorCorrect - C4 Dark
€25,95
€15,57
Cover Stick
Biomaris
€8,90
Concealer Brush
€16,50

Wat is een concealer?

Een concealer is een cosmetisch product dat speciaal is ontworpen om onvolkomenheden op de huid te verbergen. Dit veelzijdige product is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vloeibaar, crème, stick, en poeder. Concealers zijn samengesteld met pigmenten die vergelijkbaar zijn met de natuurlijke tint van de huid, waardoor ze effectief kunnen worden gebruikt om donkere kringen, puistjes, rode vlekken, en andere oneffenheden te camoufleren.

 

Voordelen van een concealer

Camoufleert onvolkomenheden 

Concealers bieden een effectieve dekking voor donkere kringen, puistjes, littekens en andere huidproblemen, waardoor je een vlekkeloze teint kunt bereiken.

Verheldert de ogen

Het gebruik van concealer onder de ogen kan vermoeidheid verminderen en een frissere uitstraling geven door donkere kringen te verbergen.

Accentueert gelaatstrekken

Een goed geplaatste concealer kan worden gebruikt om bepaalde gelaatstrekken te accentueren, zoals de jukbeenderen, wenkbrauwbot en de neusbrug.

Veelzijdig in gebruik 

Naast het camoufleren van onvolkomenheden, kan concealer ook worden gebruikt als highlighter of om bepaalde delen van het gezicht te contouren.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Malu Wilz Camouflage Cream

De Malu Wilz Camouflage Creams zijn waterproof concealers voor alle huidtypes. Het camoufleert aangeboren of gekregen huidproblemen, bijvoorbeeld rode adertjes, pigmentvlekken, wijn vlekken, sproeten, brandwonden en tatoeages.

Coverderm Concealer

Een sterk camouflerende, waterproof concealer die gebruikt kan worden om oneffenheden te bedekken. Het werkt effectief om donkere wallen, vitiligo vlekken, pigmentatie en overige oneffenheden langdurig te camoufleren.

 

Concealer kopen?

Een concealer is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.