Contouring

Contouring Powder - Nr 10
€10,50
Contouring Powder - Nr 15
€10,50
Luminizing Skin Highlighter
€26,50

Wat is contouring?

Contouring is een make-up techniek waarmee je de vorm van je gezicht kunt definiëren en verbeteren door licht en schaduw strategisch toe te passen. Door deze techniek toe te passen, kun je bepaalde delen van je gezicht accentueren en andere subtiel verbergen, waardoor je een gepolijste en gedefinieerde uitstraling krijgt.

 

De voordelen van contouring 

Natuurlijke uitstraling

De hoogwaardige contourproducten van Care for Skin zorgen voor een natuurlijke, niet-overdreven look. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld om perfect te blenden met de huid, waardoor je er stralend uitziet.

Langdurige resultaten

De contouren blijven de hele dag zitten, waardoor je de hele dag kunt genieten van een perfect gevormd gezicht.

Huidverzorgingsvoordelen 

Veel van onze contourproducten bevatten verzorgende ingrediënten die je huid voeden en hydrateren, waardoor je niet alleen een prachtige look creëert, maar ook voor je huid zorgt.

Diverse kleuren en texturen 

Contouren bestaan uit een breed scala van kleuren en texturen, zodat je de perfecte contourproducten kunt vinden die passen bij jouw huidskleur en voorkeur.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Cent Pur Cent Contour Glamour Edition 1.0

Bronzer, blusher en highlighter in één palet.

Malu Wilz Contouring Powder - Nr 10

Zijdezachte poedertextuur om het optimale contour te zetten. De Contouring Powder is eenvoudig te gebruiken en is parfum en parabenenvrij.

 

Contour kopen?

Een contour is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.