Foundation

Pagina 1 van 3

Wat is een foundation?

Foundation is een make-up product dat is ontworpen om de teint van je huid te egaliseren, imperfecties te camoufleren en een gladde, stralende basis te creëren voor verdere make-upapplicatie. Het is verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder vloeibaar, poeder, crème en mousse, zodat je kunt kiezen op basis van jouw huidtype en voorkeur.

 

De voordelen van foundation

Egaliseert de Teint

Foundation zorgt voor een gelijkmatige huidskleur en verbergt onvolkomenheden, waardoor je huid er egaal en stralend uitziet.

Creëert een gladde basis 

Het vormt de perfecte basis voor verdere make-up, waardoor andere producten beter hechten en langer blijven zitten.

Beschermt de huid

Sommige foundations bevatten SPF, wat extra bescherming biedt tegen schadelijke UV-stralen en vroegtijdige veroudering helpt voorkomen.

Boost zelfvertrouwen 

Een vlekkeloze teint kan je zelfvertrouwen een boost geven en je helpen stralen.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Malu Wilz Camouflage Cream

De Malu Wilz Camouflage Creams zijn waterproof concealers voor alle huidtypes. Het camoufleert aangeboren of gekregen huidproblemen, bijvoorbeeld rode adertjes, pigmentvlekken, wijn vlekken, sproeten, brandwonden en tatoeages.

Coverderm Perfect Face

Een sterk dekkende foundation die waterproof is en een langhoudende dekking heeft. De foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van acne en jeugdpuistjes maar ook voor rosacea, couperose, vitiligo en pigmentvlekken.

Coverderm Classic Foundation

De waterproof foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van acne en jeugdpuistjes. Daarnaast is het de best dekkende foundation voor rosacea, couperose, vitiligo en pigmentvlekken. Het heeft een zachte textuur en geeft de huid een egale teint. 

 

Foundation kopen?

Een foundation is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.