Highlighter

Ik zorg ervoor dat je huid gaat stralen. Gebruik mij om je beste kenmerken te accentueren en steel zo de show. Laat zo je innerlijke glans zien en ontdek mijn betoverende krachten. 

Let's Get That Glow' X Jill
€59,99
Contour Glamour Edition 1.0
€49,99
Loose Mineral Highlighter
€29,99
Bridal Palet D'amour
€49,99
Luminizing Skin Highlighter
€26,50
Gebruik de highlighter voor een stralende tint!
 

Hoe gebruik je Highlighter?

Door de highlighter te gebruiken breng je extra kleur en vorm aan op je gezicht. Wil je voor een frisse en verzorgde look gaan? Dan is dit product handig om te gebruiken.
Je kunt het met de vinger op je gezicht aanbrengen en dan uitwrijven in de gewenste richting. Maar je kunt het ook met een kwastje doen. Kies dan voor een kwast die gemaakt is van synthetische haren. Dit is het meest geschikt om zo dit schoonheidsproduct over je gezicht te verdelen.
Waar kun je de highligther allemaal aanbrengen op je gezicht?
  • op het midden van je kin
  • tussen je wenkbrauwen
  • op beiden jukbeenderen
  • in de mondhoeken
  • op de bovenlip
  • onder de wenkbrauwen

Wat is highlighter?

Een highlighter zorgt voor een tint of extra kleurtje op je gezicht. De meesten hebben een gele of roze ondertoon, maar er zijn ook parelmoer, goud en zilver ondertonen verkrijgbaar. Net wat het beste bij jouw huidtype past. Mensen met een witte huid met veel roze tinten erin, kunnen het beste voor een highlighter met een zilveren of roze ondertoon erin kiezen. Terwijl als je een gebruinde huid hebt, een gele of gouden tint je huid extra laat stralen. Daarnaast kun je het ook door je foundation mengen. Zo krijg je een egale tint over je hele gezicht.

Welke soorten zijn er?

Je kunt kiezen uit poeder, crème of vloeibaar. Hiervoor is het belangrijk dat je weet wat voor huidtype je gezicht heeft. Mensen met een vette huid kunne het beste voor poeder kiezen. Dit bindt het beste aan een vette huid. Ook ben je met poeder snel klaar, fijn als je dus 's ochtends vaak tijdgebrek hebt. En poeder blijft goed zitten. Op deze plekken is het aan te raden om poeder aan te brengen:
  • tussen de wenkbrauwen
  • midden van de kin
  • binnenste ooghoeken
  • onder de wenkbrauw
Op de andere plekken kunnen alle drie de varianten. Dus zowel créme, vloeibaar als poeder. De uitzondering hierop zijn de mondhoeken, hier is het aan te raden om met de vloeibare variant te werken!

De vloeibare variant werkt met een pen. Met een kwastje kun je dit aanbrengen naar wens. Qua merk maakt het niet veel uit wat je kiest. Voor de vloeibare zou je de Yves Saint Touche Éclat kunnen proberen. Deze is bij veel mensen populair en werkt fijn in gebruik.