Highlighter

Luminizing Skin Highlighter
€26,50

Wat is een highlighter?

Een highlighter is een cosmetisch product dat is ontworpen om bepaalde delen van je gezicht op te lichten en te accentueren. Het bevat lichtreflecterende deeltjes die, wanneer ze op de huid worden aangebracht, zorgen voor een subtiel glanseffect. Highlighters worden meestal gebruikt op delen van het gezicht die je wilt laten opvallen, zoals de jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog, en het wenkbrauwbot.

 

Voordelen van een highlighter

Accentueert positieve kenmerken

Een highlighter helpt bij het benadrukken van je natuurlijke gelaatstrekken, zoals jukbeenderen en wenkbrauwen, waardoor je gezicht een gedefinieerdere uitstraling krijgt.

Creëert een gezonde gloed 

Door licht te reflecteren, geeft een highlighter de illusie van een stralende, gezonde huid. Dit is vooral handig op dagen dat je er vermoeid uitziet.

Veelzijdig

Highlighters zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan verschillende looks, van subtiel en natuurlijk tot gedurfd en glamoureus.

Verbetert de uitstraling van make-up

Door een highlighter toe te voegen aan je make-uproutine, verbeter je de algehele uitstraling van je look. Het kan een finishing touch zijn die je make-up naar een hoger niveau tilt.

 

Wat zijn de bestsellers?

Cent Pur Cent Loose Mineral Highlighter

Een subtiele multi-color highlighter, die geschikt is voor alle huidstinten.

Malu Wilz Luminizing Skin Highlighter

Zorgt door gericht aangebrachte lichtreflexen voor een subtiele glans en garandeert frisse teint.

 

Highlighter kopen?

Highlighter is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.