Malin+Goetz

Malin + Goetz combineert vertrouwde natuurlijke ingrediënten met geavanceerde technologie om luxe huidverzorging en geur te creëren voor de moderne persoon.

10% Sulfur Paste
Malin+Goetz
€26,00
Eau de Parfum - Cannabis
€96,00
Ingrown Hair Cream
€33,00
Eucalyptus Deodorant
€25,00
Perfume Oil - Strawberry
€36,00
Eau de Parfum - Dark Rum
€96,00
Fragrance Discovery Kit
€26,00
Essential Kit
Malin+Goetz
€38,00
Eau de Parfum - Bergamot
€96,00
Eau de Parfum - Strawberry
€96,00
Perfume Oil - Dark Rum
€36,00
Best Seller Kit
Malin+Goetz
€35,00
Vitamin B5 Body Lotion
€39,00
Make it a Double
Malin+Goetz
€54,00
Lip Balm SPF30
Malin+Goetz
€17,00
Peppermint Shampoo
€26,00
Bergamot Deodorant
€25,00
Geurkaars - Sage
Malin+Goetz
€60,00
Geurkaars - Cannabis
€60,00
Perfume Oil - Cannabis
€36,00
Vitamin B5 Body Moisturizer
€42,00
Cannabis Hand+Body Wash
€27,00
Rum Hand + Body Wash
€27,00
Lip Moisturizer
Malin+Goetz
€16,00
Pagina 1 van 3

Malin + Goetz combineert vertrouwde natuurlijke ingrediënten met geavanceerde technologie om luxe huidverzorging en geur te creëren voor de moderne persoon.

De reinigingsproducten zijn geformuleerd met aminozuren om te hydrateren en te zuiveren zonder uit te drogen, terwijl de geavanceerde vochtinbrengende crèmes botanisch afgeleide vetzuren gebruiken om intens te hydrateren zonder residu achter te laten. 

De gerichte behandelingen bieden effectieve oplossingen voor specifieke problemen. De producten van Malin + Goetz zijn geformuleerd met de gevoelige huid in gedachten en zijn geschikt voor alle huidtypes en geslachten. De verpakkingen en formuleringen zijn duurzaam en ook wordt er nooit getest op dieren.

 

Wat voor producten biedt Malin + Goetz

Malin + Goetz biedt verschillende producten voor zowel de verzorging van het gezicht, je lichaam en het haar.

Voor het gezicht is de Malin + Goetz Lip Moisturizer één van de bestsellers, dit is een intensief hydraterende lippencreme op basis van vetzuren, die de lippen verzorgd en voedt. De lip moisturizer voelt niet vet of plakkerig aan en kan zo vaak als nodig gebruikt worden.

De Malin + Goetz Deodorant is een deodorant zonder aluminium, alcohol, bakpoeder, parabenen of synthetische geurstoffen. Hierdoor is de huidverdraagzaamheid zeer hoog en zijn de oksels effectief beschermd tegen het verspreiden van een zweetgeur, doordat het nare geurtjes neutraliseert. De Malin + Goetz Bergamot Deodorant is één van de populaire geuren van de Malin + Goetz deodorant, door de actieve ingrediënten, zoals bergamotextract en probiotische enzymen geeft de deodorant een frisse geur en absorbeert deze overtollig vocht.

Voor het haar is er Malin + Goetz Shampoo, Malin + Goetz Conditioner en Malin + Goetz stylingsproducten. Een populaire shampoo is de Malin + Goetz Peppermint Shampoo, deze verwijdert op een zachte, maar effectieve wijze alle onzuiverheden. De shampoo verfrist en balanceert het haar en de hoofdhuid zonder deze uit te drogen.

 

Malin + Goetz Specialist

Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging van Malin + Goetz vindt je bij Care for Skin, de webwinkel voor huidverzorging. De producten van Malin + Goetz zijn geselecteerd voor verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van je gezicht, lichaam en haar. Bij vragen over de producten van Malin + Goetz of wanneer je advies wilt, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Wij helpen je graag > 0850607005

 

Malin + Goetz Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Malin + Goetz snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan krijg je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Malin + Goetz specialist online.