Malin + Goetz Gezichtsverzorging

10% Sulfur Paste
Malin + Goetz
€24,00
Advanced Renewal Cream
€98,00
Advanced Renewal Moisturizer
€76,00
Brightening Enzyme Mask
€48,00
Clarifying Clay Mask
€48,00
Detox Face Mask
Malin + Goetz
€45,00
Detox Scalp Mask
Malin + Goetz
€32,00
Essential Kit
Malin + Goetz
€32,00
Facial Cleansing Oil
€40,00
Grapefruit Face Cleanser
€35,00
Ingrown Hair Cream
Malin + Goetz
€33,00
Jojoba Exfoliating Cleanser
€39,00
Lip Moisturizer
Malin + Goetz
€15,00
Mojito Lip Balm
Malin + Goetz
€15,00
Recovery Treatment Oil
€78,00
Replenishing Face Serum
€69,00
Resurfacing Face Serum
€69,00
Resurfacing Glycolic Pads
€49,00
Revitalizing Eye Cream
€78,00
Revitalizing Eye Gel
€46,00
Vitamin E Shaving Cream
€35,00

Malin + Goetz combineert vertrouwde natuurlijke ingrediënten met geavanceerde technologie om luxe huidverzorging en geur te creëren voor de moderne persoon.

De reinigingsproducten zijn geformuleerd met aminozuren om te hydrateren en te zuiveren zonder uit te drogen, terwijl de geavanceerde vochtinbrengende crèmes botanisch afgeleide vetzuren gebruiken om intens te hydrateren zonder residu achter te laten. 

De gerichte behandelingen bieden effectieve oplossingen voor specifieke problemen. De producten van Malin + Goetz zijn geformuleerd met de gevoelige huid in gedachten en zijn geschikt voor alle huidtypes en geslachten. De verpakkingen en formuleringen zijn duurzaam en ook wordt er nooit getest op dieren.

 

Wat voor producten biedt Malin + Goetz

Malin + Goetz biedt verschillende producten voor zowel de verzorging van het gezicht, je lichaam en het haar.

Voor het gezicht is de Malin + Goetz Lip Moisturizer één van de bestsellers, dit is een intensief hydraterende lippencreme op basis van vetzuren, die de lippen verzorgd en voedt. De lip moisturizer voelt niet vet of plakkerig aan en kan zo vaak als nodig gebruikt worden.

De Malin + Goetz Deodorant is een deodorant zonder aluminium, alcohol, bakpoeder, parabenen of synthetische geurstoffen. Hierdoor is de huidverdraagzaamheid zeer hoog en zijn de oksels effectief beschermd tegen het verspreiden van een zweetgeur, doordat het nare geurtjes neutraliseert. De Malin + Goetz Bergamot Deodorant is één van de populaire geuren van de Malin + Goetz deodorant, door de actieve ingrediënten, zoals bergamotextract en probiotische enzymen geeft de deodorant een frisse geur en absorbeert deze overtollig vocht.

Voor het haar is er Malin + Goetz Shampoo, Malin + Goetz Conditioner en Malin + Goetz stylingsproducten. Een populaire shampoo is de Malin + Goetz Peppermint Shampoo, deze verwijdert op een zachte, maar effectieve wijze alle onzuiverheden. De shampoo verfrist en balanceert het haar en de hoofdhuid zonder deze uit te drogen.

 

Malin + Goetz Gezichtsverzorging

Malin + Goetz Gezichtsverzorging biedt een compacte lijn om je gezicht de nodige voeding en verzorging te geven. De producten zijn gemaakt met de gevoelige huid in gedachten, hierdoor zijn de producten mild en voeden voor een gezonde en evenwichtige huidverzorging. Er zijn verschillende Malin + Goetz Serum, reinigingsproducten en maskers om specifieke problemen te behandelen.

Onderstaand vindt je een selectie van de verschillende producten uit de Malin + Goetz Gezichtsverzorging lijn.

Malin + Goetz Resurfacing Face Serum: Malin + Goetz Resurfacing Face Serum maakt de huid in slechts 10 dagen gladder, helderder en stralender.  Door actieve ingrediënten, zoals glycolzuur en melkzuur wordt de textuur van de huid verbeterd en zal de overmatige productie van talg afnemen. Tevens bevat het serum vitamine C, dit verheldert en versterkt de huid en Niacinamide en fytinezuur brengen de huid in balans en verminderen de zichtbaarheid van de poriën.

Malin + Goetz Mojito Lip Balm: Een een intensief hydraterende lipbalm op basis van vetzuren, die de lippen verzorgd en voedt. De lip moisturizer voelt niet vet of plakkerig aan en kan zo vaak als nodig gebruikt worden, de lipbalm wordt gekenmerkt door de welbekende Mojito geur.

Malin + Goetz 10% Sulfur Paste: Malin + Goetz 10% Sulfur Paste is een ideale behandeling om puistjes en onzuiverheden effectief te behandelen. Actieve ingrediënten, zoals kamfer kalmeert de huid en bestrijdt onzuiverheden, zinkoxide helpt tekenen van littekens te voorkomen. 

 

Malin + Goetz Specialist

Gezichtsverzorging, Lichaamsverzorging en Haarverzorging van Malin + Goetz vindt je bij Care for Skin, de webwinkel voor huidverzorging. De producten van Malin + Goetz zijn geselecteerd voor verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van je gezicht, lichaam en haar. Bij vragen over de producten van Malin + Goetz of wanneer je advies wilt, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Wij helpen je graag > 0850607005

 

Malin + Goetz Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Malin + Goetz snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je op werkdagen voor 21:00 uur, dan krijg je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Malin + Goetz specialist online.