Malu wilz
Good Night Secret Set

€39,95
4 op voorraad
Morgen in huis
Een mooie set met Good Night producten. Voor een uitgeruste frisse en gestroomlijnde huid. Lees meer...
  • Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Omschrijving

De nieuwe schoonheidsslaap! Een mooie set met Good Night producten. Deze producten maken de huid uitgerust, fris en gestroomlijnd, zelfs na een paar uur slaap. Voor elk huidtype. Zeer geschikt voor de droge- en vochtarme huid.

Inhoud:

Good Night Cream & Mask | 75 ml > Bekijk
Deze 2 in1 verzorging ondersteunt de huid bij zijn huid eigen regeneratie gedurende de nacht. De huid wordt verzorgd en voorzien van voldoende vocht. De huid krijgt nieuwe energie en wordt zichtbaar vernieuwd. De huid ziet er uitgerust uit. Droogterimpeltjes worden gedurende de nacht duidelijk minder.

Good Night Ampulen | 5 x 2 ml > Bekijk
De Good Night-ampul die ideaal is voor een huid die regeneratie vereist, levert 's nachts uitstekende zorgresultaten op. Zeer effectief zeewierextract werkt als een radicale scavenger en zorgt voor zichtbare ontspanningslijnen, terwijl lavendelextract fijne lijntjes vermindert en een ontspannende geur verspreidt. Teunisbloemolie kalmeert en intensiveert gestresste huid intensief.De huid ontwaakt uit haar schoonheidsslaap in een geregenereerde en stralende staat. Het product regenereert, verzacht de huid, hydrateert en is rustgevend.

Een heerijke geurkaars