MARC INBANE

Award-winnende tanning producten voor een subtiele, natuurlijke bruine kleur met een zonnige glans. Voedende ingrediënten en een heerlijke geur zorgen voor een ware beleving en een fantastisch resultaat. 

-30%
Handschoen
MARC INBANE
€9,95
€6,97
-30%
Spa Headband
MARC INBANE
€9,95
€6,97
-30%
Exfoliating Mitt
MARC INBANE
€14,95
€10,47
-30%
Croc Clips
MARC INBANE
€11,95
€8,37

Hoe is Marc Inbane ontstaan?

Drie vrienden wachtend op hun vlucht op de luchthaven Schiphol,  INgo, BArt en NEle. Al wachtend observeren deze drie de voorbijgangers. Al snel viel hen het verschil op in de uitstraling en houding tussen de vertrekkende en de terugkerende reizigers. 

De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit, wat een positief effect had op hun houding. Zo ontstond het idee voor een Natural Tanning Spray, een product waar je het gehele jaar door makkelijk, gezond en veilig kunt genieten van een natuurlijk ogende zomerse teint. 

Marc Inbane was geboren. 

 

Hoe gebruik je Marc Inbane?

Maak voor het aanbrengen van de Marc Inbane Tanning Spray gebruik van de Marc Inbane Handschoen voor het lichaam en de Marc Inbane Kabuki Kwast voor het gezicht. 

Spray vanaf ongeveer 30 cm van de huid, met korte snelle bewegingen en werk dit uit met Marc Inbane Handschoen of de Marc Inbane Kabuki Kwast. De droogtijd is ongeveer 10-15 minuten. Na 3 uur is de tanning volledig ingewerkt en kan er weer gedoucht en gesport worden.

Tip: gebruik de Marc Inbane Scrub voor het gezicht en de Marc Inbane Exfoliating Mitt voor het lichaam voorafgaand aan het tannen. Scrubben verwijdert onzuiverheden en neutraliseert de huid, wat leidt tot een egaler resultaat en langer behoud van de teint. 

 

Welke soorten producten zijn er van Marc Inbane?


Marc Inbane Tanning Spray

De Natural Tanning Spray van MARC INBANE is een natuurlijk-ogende zelfbruiner, zonder oranje-gloed op de huid en geurt niet.

 • Natuurlijk bruin, zonder zon
 • Vlekt niet, streept niet, geurt niet
 • 5 dagen een natuurlijke teint
 • Geliefd bij professionals
 • Voor hem en haar
 • Geschikt voor alle huidtypes
 • 1 fles is goed voor 60x gezicht en 8-10x het lichaam
 • Natuurlijke ingrediënten
 • Vrij van parabenen, siliconen en vegan.

De tanning spray bevat plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Vitamine E, Aloë Vera en Ginkgo (Japanse notenboom), waardoor de huid een zonnige glans krijgt. Deze do-it-yourself tanning spray kan frequent worden gebruikt, droogt snel, kleurt de huid subtiel, geeft geen vlekken of strepen en is veilig in gebruik.


Marc Inbane Tanning Mousse

Vederlichte zelfbruinende Marc Inbane Tanning Mousse met toegevoegd hyaluronzuur, wat de huid intensief voedt en een sun-kissed glow geeft. Deze innovatieve tanningtechnologie zorgt voor een intense bruining van de huid, maakt gebruik van de 3e generatie Hyaluronzuur-SLMW, een hyaluronzuur die als enige doordringt tot de diepere huidlagen. Deze stimuleert o.a. de vorming van collageen en verbetert de huidstructuur. De Marc Inbane tanning mousse is eenvoudig aan te brengen met de Marc Inbane Handschoen. Geeft 9 dagen een mooie natuurlijke teint aan de huid.


Marc Inbane verzorging

Marc Inbane producten heeft een tweetal verzorgende gezichtsproducten,  de Marc Inbane La Teint Getinte Dagcrème en de Marc Inbane La Hydratan Dagcrème. 

Marc Inbane Le Teint Getinte Dagcrème is een luxe vochtinbrengende gezichtscrème met een tintje (BB), voor dagelijks gebruik, op basis van Bronzyl™. Deze activeert de aanmaak van melanine waardoor de huid gestimuleerd wordt om zijn eigen UV-bescherming op te bouwen, waardoor de huid sneller bruint, maar minder snel verbrandt. 

De Marc Inbane La Hydratan Dagcrème is ook een luxe vochtregulerende gezichtscrème en bevat ook het Bronzyl™ en is verrijkt met een UV bescherming, factor 10. Daarnaast zal de toegevoegde zoethoutwortel de huid verzachten en kalmeren.


Marc inbane accessoires

Wil je voor het eerst Marc Inbane producten kopen, kijk dan goed naar de tools die nodig zijn voor het gebruik van Marc Inbane Tanning Spray en de Marc Inbane Mousse. Marc Inbane heeft een mooi en effectief assortiment aan accessoires. De Marc Inbane Handschoen en de Marc Inbane Kabuki kwast zijn beide handige tools voor het aanbrengen van de Tanning Spray en de Mousse. Zo ook de Marc Inbane Poederkwast, deze is uiterst geschikt voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations, poeders maar ook de Tanning en de Mousse.

De Marc Inbane Croc Clips zijn super handig voor het tannen van hals, gezicht en decolleté, zodat je tijdens het tannen geen last hebt van haren in je gezicht. 


Marc Inbane Scrub

Gebruik de Black Exfoliator scrub voor het gezicht en de Exfoliating Mitt voor het lichaam voorafgaand aan het tannen. Scrubben verwijdert onzuiverheden en neutraliseert de huid, wat leidt tot een egaler resultaat en langer behoud van de teint. 


Marc Inbane kaarsen

Marc Inbane heeft een mooie serie ambachtelijk vervaardigde stijlvolle geurkaarsen met onweerstaanbare geuren, genaamd de Bougie Parfumee. De Marc Inbane Kaarsen zijn verkrijgbaar in vier geuren en kan gekozen worden voor een zwart of wit gekleurd glas: Tabac Cuir (amber), Pasteque Ananas (zoet), Scandy Chic (poederig), Oriental Boise (houtachtig). 

 

Hoe werkt de Marc Inbane Natural Tanning Spray?

De Marc Inbane Natural Tanning Spray dankt zijn bruinende werking aan de ingrediënten DHA (dihydroxyacetone) en erythrulose. Deze combinatie is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten in de bovenste lagen van de huid, waar zich droge, dode huidcellen bevinden. Door deze reactie ontstaat binnen 3 à 4 uur een bruine kleur op de huid.

 

Hoe vaak breng je Marc Inbane aan?

Je kunt de Marc Inbane in principe zo vaak aanbrengen als je wenst. Wel is het belangrijk om na het aanbrengen minimaal 3 uur te wachten voordat de Tanning of Mousse opnieuw wordt aangebracht. Dit om te voorkomen dat de huid te donker kleurt.

 

Veelgestelde vragen over Marc Inbane producten.

 

Hoe lang moet ik Marc Inbane laten zitten? 

Na het aanbrengen van de Marc Inbane Tanning of de Marc Inbane Mousse is de droogtijd ongeveer 10-15 minuten. Na 3 uur is de tanning of mousse volledig ingewerkt en kan er weer gedoucht en gesport worden.

 

Hoe lang blijft Marc Inbane zitten?

De teint van de Marc Inbane Tanning blijft ongeveer 5 dagen mooi. De teint van de Marc Inbane Mousse blijft tot ongeveer 7-9 dagen mooi. Geleidelijk zal de teint vervagen, dit is uiteraard afhankelijk van het aantal douchebeurten, sport- en scrubmomenten die de huid in tussentijd ondergaat. 

 

Kan ik douchen na het aanbrengen van zelfbruiner?

Jazeker, na ongeveer 3 uur na het aanbrengen van de Marc Inbane Tanning of Marc Inbane Mousse kan er weer worden gedoucht. Dan is de zowel de Tanning als de Mousse volledig ontwikkeld en op kleur.

 

Kan ik zwemmen met Marc Inbane?

Ja je kunt zwemmen met Marc Inbane, het is wel belangrijk dat je 3 tot 4 uur wacht nadat je de tanning spray of tanning mousse hebt aangebracht. De tanning heeft een aantal uren de tijd nodig om volledig te ontwikkelen. Wel vervaagt je teint sneller wanneer je veel tijd in het water doorbrengt, dus breng na het zwemmen gewoon een nieuw laagje tanning aan en vergeet ook niet om je huid goed te hydrateren. Een goed gehydrateerde huid zorgt ervoor dat je teint langer mooi blijft.

 

Kan ik in de zon met Marc Inbane?

Zeker kun je in de zon met Marc Inbane en je wordt ook gewoon bruin van de zon als je een zelfbruiner gebruikt. Wel is het belangrijk om een zonnebrandcreme te gebruiken. Marc Inbane geeft je wel een mooi kleurtje, maar beschermt je huid niet tegen UV-straling, dus wel je SPF blijven smeren.

 

Hoeveel druppels Marc Inbane moet ik gebruiken?

Marc Inbane Taning Drops Perle de Soleil zijn bruiningsdruppels die eenvoudig aan je favoriete dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème kunnen worden toegevoegd.

 • 2 à 3 druppels: voor een gezonde gloed.
 • 4 à 5 druppels: voor een stralende zonovergoten teint.

 

Is Marc Inbane schadelijk voor je huid?

NEE! Marc Inbane Tanning en ook de andere producten van Marc Inbane zijn niet schadelijk voor de huid en geschikt voor alle huidtypen en -teinten. De producten bevatten natuurlijke en voedende ingrediënten, waaronder Aloë Vera, Ginkgo en vitamine E. Daarnaast zijn de producten vegan, vrij van parabenen, dermatolgisch goedgekeurd en hypoallergeen. 

 

Hoe vaak kan ik Marc Inbane zelfbruiner gebruiken?

Marc Inbane zelfbruiners, de tanning producten, kunnen zo vaak worden gebruikt als wenselijk is. Let daarbij wel op dat de tanning producten 3 uur nodig hebben om te ontwikkelen, om zo hun uiteindelijke teint te verkrijgen. Variërend van 5-9 dagen zal de teint van de huid vervagen en kan de zelfbruiner opnieuw worden aangebracht. 

 

Hoe snel werkt Marc Inbane?

Marc Inbane Tanning Spray en Marc Inbane Mousse hebben beide 3 uur tijd nodig om te ontwikkelen, in te werken op de huid. Daarna zal de huid goed op kleur zijn en kan er weer gesport en gedoucht worden zonder dat het direct de teint aantast. 

 

Wat is het verschil tussen de Natural Tanning Spray en de Natural Tanning Mousse?

De Marc Inbane Tanning Spray is geschikt voor gezicht en lichaam. 1 Fles is goed voor 60x gezicht en 8-10x lichaamstanning. De teint blijft ongeveer 5 dagen mooi intact.

De Marc Inbane Tanning Mousse is ook geschikt voor gezicht en lichaam. 1 Fles is goed voor 40x gezicht en 8x lichaamstanning. De teint blijft ongeveer 9 dagen mooi. Aan de Mousse is het SLMW-Hyaluronzuur toegevoegd, dat doordringt in de diepere huidlagen. Dit stimuleert o.a. de vorming van collageen en verbetert de huidstructuur.

 

Kan Marc Inbane op je gezicht gebruikt worden? 

Ja de Marc Inbane tanning producten kunnen ook op het gezicht gebruikt worden. Je kunt hiervoor de handschoen gebruiken, maar je kunt ook de speciale Marc Inbane Kabuki Kwast gebruiken om de tanning op je gezicht aan te brengen. Wees voorzichtig met de tanning bij je haargrens en wenkbrauwen om verkleuring te voorkomen. Wanneer je de handschoen gebruikt is het niet nodig om extra product op de handschoen aan te brengen om het gezicht mee te doen. Voor het gebruik van de kwast kan de tanning zowel op de kwast aangebracht worden als een kleine hoeveelheid direct op het gezicht, om vervolgens goed te verdelen over het gezicht.

 

Waar is Marc Inbane te koop?

Ben jij klaar voor het ontdekken van jouw perfecte tan? Ben je op zoek naar verkooppunten Marc Inbane? Care for Skin is een van de Marc Inbane Tanning Spray verkooppunten in Nederland. Care for Skin als Marc Inbane shop voor een ruim assortiment MARC INBANE producten. Heb je hulp nodig bij het kiezen en wil je Marc Inbane kopen? Care for Skin biedt de mooiste Marc Inbane Nederland producten aan. Neem voor advies contact op met één van onze specialisten. Is Marc Inbane goedkoop, het is zeker een goede koop en daarmee geen duurkoop.