Award-winnende tanning producten voor een subtiele, natuurlijke bruine kleur met een zonnige glans. Voedende ingrediënten en een heerlijke geur zorgen voor een ware beleving en een fantastisch resultaat. 

-47%
Baccara Set
MARC INBANE
€74,90
€39,95
-47%
Noir Set
MARC INBANE
€74,90
€39,95
-50%
Velvet Set
MARC INBANE
€69,90
€34,95
Ensemble set + Free Clutch
€74,90
Radiant Set + Free Clutch
€74,90
Travel Set
MARC INBANE
€39,95
Elegance Set
MARC INBANE
€99,95
La Teint
MARC INBANE
€39,95
La Hydratan
MARC INBANE
€39,95
Kabuki Brush
MARC INBANE
€24,95
Powder Brush
MARC INBANE
€29,95
Travelsize Le Petit
€24,95
Limited Edition Post
€45,95
Pagina 1 van 2

Wie is MARC INBANE?

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetica, met de focus op zelfbruinende producten. We weten dat overmatig zonnen (hetzij buiten of onder de zonnebank) een toename heeft veroorzaakt in het aantal mensen met huidkanker. Een spray tan of self-tanning product is de ideale oplossing voor een bruine teint het hele jaar door, zonder de schade van UV-stralen. 

 

MARC INBANE Natural Tanning Spray

De Natural Tanning Spray is een fantastische natuurlijk-ogende zelfbruiner. De Tanning Spray bevat plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Vitamine E, Aloë Vera en Ginkgo (Japanse notenboom), waardoor de huid een zonnige glans krijgt. Deze do-it-yourself spray tan kan frequent worden gebruikt, droogt snel, kleurt de huid subtiel, geeft geen vlekken of strepen en is veilig in gebruik. Deze Award-winnende zelfbruiner is niet alleen geliefd bij thuisgebruikers, maar wordt ook graag gebruikt door professionals, zoals kappers, huidspecialisten en visagisten. 

Hoe werkt MARC INBANE?

De Marc Inbane Natural Tanning Spray dankt zijn bruinende werking aan de ingrediënten DHA (dihydroxyacetone) en erythrulose. Deze combinatie is een ketose-suikermolecuul dat reageert met bepaalde eiwitten in de bovenste lagen van de huid, waar zich dode huidcellen bevinden. Door deze reactie ontstaat binnen 3 à 4 uur een bruine kleur op de huid. De bruine kleur verdwijnt wanneer die huidcellen van de huid afschilferen (dag of 5). Bij het aanbrengen is een guide kleur zichtbaar: een direct zichtbare bruine kleur die tijdens de eerstvolgende douchebeurt afspoelt. Hiermee kun je goed zien waar je de tanning spray wel of nog niet hebt aangebracht. 

MARC INBANE producten

MARC INBANE heeft fantastische tools en aanvullende producten ontwikkeld, om Natural Tanning Spray perfect aan te kunnen brengen en te onderhouden. De Glove, oftewel de handschoen, is van de beste kwaliteit, voelt zacht en comfortabel aan door de geperfectioneerde microvezelstructuur en laat geen product doorlekken. Met de glove kun je perfect grote oppervlakten bedekken. Voor kleine oppervlaktes, zoals het gezicht, is de Kabuki Brush ontwikkeld. Deze verspreid het product egaal en de haren absorberen geen product, waardoor je het maximale kunt halen uit jouw bruiningsspray. Om de tan dagen lang te behouden, kun je met de Perle de Soleil Tanning Drops de kleur onderhouden. 

In deze blog kun je lezen hoe je de self tan bij jezelf aanbrengt als een pro. De blog bevat uitgebreide instructie en tips&tricks!
 

MARC INBANE kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van jouw perfecte tan? De MARC INBANE Natural Tanning Spray koop je hier online! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.