MARC INBANE Tools

Croc Clips
MARC INBANE
€11,95
Exfoliating Mitt
MARC INBANE
€14,95
Glove
MARC INBANE
€9,95
Kabuki Brush
MARC INBANE
€24,95
Powder Brush
MARC INBANE
€29,95

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetica, met de focus op zelfbruinende producten. We weten dat overmatig zonnen (hetzij buiten of onder de zonnebank) een toename heeft veroorzaakt in het aantal mensen met huidkanker. Een spray tan of self-tanning product is de ideale oplossing voor een bruine teint het hele jaar door, zonder de schade van UV-stralen. 

Must-haves: Tools

MARC INBANE heeft fantastische tools en aanvullende producten ontwikkeld, om de Natural Tanning Spray perfect aan te kunnen brengen en te onderhouden. De Glove, oftewel de handschoen, is van de beste kwaliteit, voelt zacht en comfortabel aan door de geperfectioneerde microvezelstructuur en laat geen product doorlekken. Met de glove kun je perfect grote oppervlakten bedekken. Voor kleine oppervlaktes, zoals het gezicht, zijn de Kabuki Brush en Powder Brush ontwikkeld. Deze verspreid het product egaal en de haren absorberen geen product, waardoor je het maximale kunt halen uit jouw bruiningsspray. 
 

MARC INBANE kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van jouw perfecte tan? De MARC INBANE Natural Tanning Spray koop je hier online! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.