MARC INBANE Verzorging

Black Exfoliator - Scrub
€34,95
Ensemble set + Free Clutch
€74,90
La Hydratan Dagcreme
€39,95
La Teint Getinte Dagcreme
€39,95
Radiant Set + Free Clutch
€74,90
Shower Foam
MARC INBANE
€14,95
Shower Foam N° 09
€14,95

We weten dat overmatig zonnen (hetzij buiten of onder de zonnebank) een toename heeft veroorzaakt in het aantal mensen met huidkanker. Een spray tan of self-tanning product is de ideale oplossing voor een bruine teint het hele jaar door, zonder de schade van UV-stralen. 

MARC INBANE's populairste product: Natural Tanning Spray

De Natural Tanning Spray is een fantastische natuurlijk-ogende zelfbruiner. De Tanning Spray bevat plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Vitamine E, Aloë Vera en Ginkgo (Japanse notenboom), waardoor de huid een zonnige glans krijgt. Deze do-it-yourself spray tan kan frequent worden gebruikt, droogt snel, kleurt de huid subtiel, geeft geen vlekken of strepen en is veilig in gebruik. Deze Award-winnende zelfbruiner is niet alleen geliefd bij thuisgebruikers, maar wordt ook graag gebruikt door professionals, zoals kappers, huidspecialisten en visagisten. 

 

Onderhouden van je tan 

MARC INBANE heeft diverse producten ontwikkeld die inzetbaar zijn voorafgaand aan het zelfbruinen en producten speciaal voor het onderhouden van je tan.

Voordat je de Natural Tanning Spray gaat gebruiken is het belangrijk dat de huid goed verzorgd is. Dit kun je doen door te exfoliëren met de Black Exfoliator Scrub. Na het douchen moet de huid goed worden afgedroogd en kun je droge plekken van het lichaam, zoals de enkels, knieën, ellebogen en oksels insmeren met een voedende crème. Op het gezicht kan de La Hydratan worden aangebracht. Het insmeren zorgt ervoor dat de tanning spray zich niet overproduceert op de droge huid.

Nadat je de tanning spray hebt aangebracht wil je extra lang genieten van de bruine teint. La Hydratan heeft naast de beschermende en verzorgende eigenschappen van een dagcrème nog een belangrijke en unieke eigenschap, namelijk de verlenging van de teint verkregen door de zon of door de Natural Tanning Spray. De aanwezigheid van Bronzyl® zorgt voor deze verlenging en laat je langer genieten van een egaal gebruinde huid. 

De La Teint van Marc Inbane is een luxe vochtinbrengende gezichtscrème met een tint voor dagelijks gebruik, de crème beschermt de huid en zorgt voor egale teint. Ook in deze crème is de aanwezigheid van Bronzyl® voor verlenging van de Natural Tanning Spray.

Marc Inbane’s Perle de Soleil is de perfecte oplossing voor zelfbruining op maat en voor het onderhoud van de bestaande tan. Met deze druppels kan naar ieders wens een mooie, gezonde teint worden gecreëerd tijdens de bestaande huidverzorgingsroutine. Meng de druppels eenvoudig met een dagcrème, bodylotion of zonnebrandcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren. 

 

MARC INBANE kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van jouw perfecte tan? De MARC INBANE Natural Tanning Spray koop je hier online! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.