Maria Galland Nachtverzorging

1000 Crème Mille
Maria Galland
€309,00
1005 Crème Mille Lumière
€165,00
300  Crème Matité Velours
€55,00
5  Crème Régénératrice
€59,00
5B  Crème Super Régénératrice
€109,00
660  Crème Lift'Expert
€99,00
760  Crème Fine Activ'Age
€133,00
89  Principe Nutri-Actif
€79,00

De juiste nachtverzorging is erg belangrijk, omdat de celactiviteit van de huid 's nachts het meest actief is. Overdag wordt de huid belast door invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen, make-up, temperatuurschommelingen en vervuilde lucht. 's Nachts repareert de huid zich door vrije radicalen te bestrijden, glycatie te herstellen en fibroblasten gaan aan het werk om de beschadigde huidcellen te repareren. Een juiste nachtverzorging biedt de huid de juiste werkstoffen om mee aan de slag te gaan, zodat je stralend wakker wordt. Kies een nachtcrème passend bij jouw huidtype en leeftijd. De nachtcrème mag romiger en dikker zijn dan een dagcrème. Je kunt ook kiezen voor een 24-uurscrème, die je zowel overdag als 's nachts mag gebruiken.

Ligne Hydratation: Een heerlijke voedende en verzorgende lijn, die niet leeftijdsgebonden is en in principe geschikt voor elk vochtarm huidtype. Diverse texturen: voor elke huidbehoefte iets passends. Ligne

Lumin'Éclat: De Lumin'Éclat lijn is speciaal ontwikkeld voor de 30+ vrouw die graag een jeugdig uiterlijk wil blijven behouden. Met maar 2 producten, een simpele huidverbeteringsroutine met een gezond 'glow-effect' voor een stralende huid.

Ligne Lift'Expert: Effectieve compacte anti-aging lijn, geschikt vanaf 40 jaar. Het revolutionaire AGE CONTROL MG COMPLEX bestrijdt glycatie en oxidatie, om de jeugdige uitstraling van de huid te behouden. Deze lijn vervangt de Profilift lijn.

Ligne Régénération: Regenererende lijn voor de overbelaste, veeleisende, droge huid die haar elasticiteit verliest. Effectief vitaminecomplex activeert de celstofwisseling, regenereert de overbelaste huid en verlicht de eerst tekenen van huidveroudering.

Ligne Activ'Age: De Activ'Age lijn is erg geschikt vanaf 45 jaar tot ongeveer 60 jaar. Speciaal 'HOT CLIMATE APPROVED', voor een huid die last heeft van opvliegers en nachtzweten. Luchtige verfrissende texturen, die de huid intens voeden, zonder een vette laag.

Ligne Mille: De meest luxueuze anti-aging lijn van Maria Galland, geschikt vanaf 40 jaar. Met innovatieve TOP•CMG-complex met witte truffel, 24 karaat goud, anti-aging peptiden en een bekroonde cel-activator.

Ligne Tendresse: Kalmerende en herstellende productlijn voor de gevoelige, rode en geïrriteerde huid. Calmosensine® werkt huidontspannend en verbetert de huidtolerantie, zodat ze minder snel belast wordt door milieu.  

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het pr