Maria Galland Reiniging

1050  Lait Demaquillant Mille
€52,50
2  Masque Souple
Maria Galland
€52,00
41 Doux Gommant Visage
€30,00
60  Gel Démaquillant Fraîcheur
€32,00
61  Lait Démaquillant Douceur
€29,00
65A  Lotion Démaquillante Yeux
€30,00
66  Gommage Doux
Maria Galland
€30,00
67 Huile Démaquillant Clarté
€39,50
D-220  Peeling Intense
€42,00

Overdag heeft de huid veel te verduren. Of je nou binnen of buiten bent, de huid wordt bevuild met stof, zand, toxische stoffen (zoals uitlaatgassen) of make-up. Maar ook de huid zelf scheidt product uit, zoals talg en zweet. Daarnaast bevinden zich op de huid huideigen micro-organismen, zoals de stafyloccocus bacterie. Deze organismen leven op de huid en scheiden toxines (hun ontlasting) uit die op de huid blijven liggen. Het is daarom belangrijk om de huid minimaal één keer daags en maximaal twee keer daags op een juiste manier te reinigen. Het belangrijkste reinigingsmoment is 's avonds. Reinigingsproducten zijn er in diverse substanties, die ieder weer geschikt zijn voor een ander huidtype. Sluit de reiniging altijd af met een lotion.

61 Lait Démaquillant Douceur: Deze milde reinigingsmelk is geschikt voor elk huidtype en is een twee-in-één product, doordat hij naast een dagelijke huidreiniger ook oogmake-up verwijdert. De lichte textuur en de ietwat kruidige, bloemige geur prikkelt de zintuigen en vormt een pure weldaad voor huid en geest. 

60 Gel Démaquillant Fraîcheur: De 60 Gel Démaquillant Fraîcheur is het meest geschikt voor de normale tot vette huid. Deze romige reinigingscrème verandert in schuim bij het inmasseren met water. Deze ultrazachte, intensief reinigende schuim bevat suikertensiden, een oppervlakteactieve stof die garant staat voor het mild reinigen van huid en eventueel haar. Tamarinde-extract voorkomt uitdroging van de huid. Vitamine A en E werken voedend en celvernieuwend op de huid.

67 Huile Démaquillant Clarté: Deze reinigingsolie op basis van zonnebloemolie, rijstzemelenolie en vitamine E is erg geschikt voor de (extreem) droge en gevoelige huid. De dunne, frisse textuur voelt niet vet aan, maar reinigt toch de huid zonder de vochtbalans aan te tasten. Hij versterkt de lipidenbarrière en zuivert tevens de huid en poriën. In contact met water wordt hij melkachtig.

2 Masque Souple: Dit crèmemasker op basis van kaoline klei en aardbeienextract verfrist en ontgift de huid na het slapen. Hij zuivert de huid, ontdoet hem van afvalstoffen en talg en stimuleert lichtjes de doorbloeding dankzij het klimop-extract. Vitamine B6 vitaliseert de huid en allantoïne verfijnt, ontspant en verzacht de huid. Zorgt voor een stralend huidje om de dag fris mee te beginnen.

1050 Lait Demaquillant Mille: Deze reinigingsmelk maakt het huidreliëf gladder en maakt de huid fluweelzacht. Geschik voor de ouderwordende huid en de huid die optimale luxe wil ervaren. 

41 Doux Gommant Visage: Deze gezichtsscrub op crèmebasis bevat gepolijste microparelbolletjes, die de dode huidcellen van de huid verwijdert. Deze scrubpeeling zorgt voor een fris en glad huidbeeld en is een geschikte wekelijkse dieptereiniging.

66 Gommage Doux: Deze peeling zonder korreltjes ontdoet de huid op milde wijze van dode huidcellen en is geschikt voor elk huidtype. Tijdens het inmasseren smelt de wastextuur tot een olie, waarbij eiwitsplitsende enzymen de dode huidcellen verweken. 

D-410 Disques Exfoliants Acide Glycolique: De intensief zuiverende peelingpads brengen de sebumproductie weer in evenwicht en houden het huidbeeld langdurig in optimale conditie. Glycolzuur, gewonnen uit suilerriet, kan in de huid dringen en daar de afgestorven cellen van de hoornlaag losweken. Specifiek voor de onzuivere, acné huid. 

D-120 Gel Double Effet Demaquillaont Doux: De lichte formule verwijdert make-up, onzuiverheden, overtollig sebum en vuildeeltjes zacht en grondig. De bijzondere eigenschappen van deze gel zijn gebaseerd op zijn samenstelling: zijn pH-waarde komt overeen met die van het traanvocht. Waardevol hyaluronzuur geeft de huid vocht en zorgt voor een gladder huidbeeld.  Geschikt voor de jonge, vette, gevoelige huid. 

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het pr