Marie Stella Maris Bodylotion

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Marie-Stella-Maris is opgericht in 2011, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties opgepakt als Sustainable Development Goal (SDG) 6:

"Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen".

Marie-Stalle-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang moet krijgen tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is van essentieel belang voor de gezondheid, armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon drinkwater leidt tot meer tijd voor school, werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Voor elk gekocht product, doneert Marie-Stella-Maris 5% van hun omzet, dus niet een vast bedrag, aan duurzame waterprojecten.

Marie Stella Maris biedt natuurlijke lichaamsverzorging, zoals Marie-Stella-Maris Lipbalm en Marie-Stella-Maris Bodylotion, luxueuze huisparfums zoals de Marie-Stella-Maris Roomspray en Marie-Stella-Maris Geurstokjes en verschillende Marie-Stella-Maris Gift Set aan. Premium producten voor zowel je eigen lichaamsverzorging als voor luxe geur producten voor in huis. Marie Stella Maris heeft verschillende geurstokjes met luxe diffusers die je huis een heerlijke geur geven, de geuren zijn uiteenlopend van zowel fris, sprankelend, bloemig, naar warm en houtachtig.

 

Marie-Stella-Maris Bodylotion

Er zijn verschillende Marie-Stella-Maris Bodylotion voor de voeding en verzorging van het lichaam. Deze Bodylotions zijn geschikt voor zowel het lichaam als de handen en zorgen voor een optimale hydratatie van de huid, allemaal met hun eigen uniek Marie-Stella-Maris geur.

Marie-Stella-Maris Hand & Body Lotion - Courage des Bois: Een bodylotion op basis van shea boter en kokosnoot extracten, met geurnoten van sandelhout, saffraan en oud. Deze bodylotion heeft een tijdloos en houtachtig karakter.

Marie-Stella-Maris Hand & Body Lotion - Lemon Notes: Een bodylotion op basis van shea boter en kokosnoot extracten, met geurnoten van citroengras, bergamot en vetiver. Deze bodylotion heeft een energiek, verfrissend en eigenzinnig karakter.

Marie-Stella-Maris Hand & Body Lotion - Objets d'Amsterdam: Een bodylotion op basis van shea boter en kokosnoot extracten, met geurnoten van groene thee, citrusnoten en salie. Deze bodylotion heeft een helder en sprankelend karakter.

Marie-Stella-Maris Hand & Body Lotion - Poivre Noir Frais: Een bodylotion op basis van shea boter en kokosnoot extracten, met geurnoten van zwarte peper, geranium en lavendel. Deze bodylotion geeft voeding en hydratatie en heeft een unisex geur.

Marie-Stella-Maris Hand & Bodylotion - Rock Roses: Een bodylotion op basis van shea boter en kokosnoot extracten, met geurnoten van roos, kasjmier, en leer. Deze bodylotion heeft een geur die erg uitnodigend en verleidelijk is.

 

Marie-Stella-Maris Kopen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Marie Stella Maris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Marie Stella Maris specialist online.