Marie Stella Maris Geurstokjes

Kies één van de vijf Stella Maris geurstokjes om je interieur te verheerlijken met een unieke geurbeleving. Verkrijgbaar in verschillende soorten, van energiek verfrissend en sprankelend tot warm en kruidig. 

Geurstokjes - Lemon Notes
Marie-Stella-Maris
€34,90
Geurstokjes - Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€19,90
Geurstokjes - Voyage Vétiver
€19,90

Geurstokjes Marie Stella Maris

De geurstokjes van Marie Stella Maris creëeren stuk voor stuk een unieke geurbeleving in jouw interieur. Je hebt de keuze uit 5 uniseks geuren. Van energiek, verfrissend en sprankelend tot warm en kruidig. 

 

Hoe lang gaan de Stella Maris geurstokjes mee?

De Marie Stella geurstokjes zijn verkrijgbaar in 3 groottes. 100, 250 en 500 ml. Hieronder lees je hoe lang je met de hoeveelheid doet. Let er wel altijd op dat de levensduur van je geurstokjes kunnen verminderen als je ze op de verkeerde plek neer zet. Vermijd daarom direct zonlicht, warme plekken en locaties met veel luchtstroming. Warmte en veel wind zorgen ervoor dat je geurstokjes van Marie Stella Maris sneller op gaan. Ook kan zonlicht zorgen voor verkleuring.

De gemiddelde levensduur van de Stella Maris geurstokjes is:
100ML: 3-6 weken.
250ML: 3-4 maanden.
500ML: tot 6 maanden.


Moeten de geurstokjes omgedraaid worden?

De Stella Maris geurstokjes zijn gemaakt van een speciale vezel; een mix van katoen en terylene. Deze vezel zorgt voor een maximale geurverspreiding en hoeft dus niet omgedraaid te worden. Je kan er altijd voor kiezen de geurstokjes van Marie Stella Maris om te draaien mocht je behoefte hebben aan een geurboost.

 

Welke geurstokjes van Marie Stella Maris zijn er?

Er zijn vijf soorten geurstokjes, verkrijgbaar in verschillende ml's. Deze soorten Marie Stella geurstokjes hebben wij in het assortiment:

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Courage des Bois

Laat je interieur heerlijk ruiken met de luxe, rijke en tijdloze Marie Stella Maris Courage des Bois geurstokjes. De geurstokjes verspreiden 3-4 maanden lang een fijne geur door de ruimte dankzij geurnoten van sandelhout en patchoeli.

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Lemon Notes

De verfrissende maar toch oppeppende Marie-Stella-Maris geurstokjes Lemon Notes laten een heerlijk zomerse geur achter in je interieur. Een zonnige verrassende compositie van citroengras en bergamot, die wordt verrijkt met de warme tonen van vetiver, tijm en patchoeli. Diep warm, fris en energiek.

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Objets d'Amsterdam

De iconische geur van Marie Stella Maris; Objets d Amsterdam. Schoon, fris en vriendelijk. Sprankelende tonen van bergamot en groene thee zorgen voor frisheid, terwijl musk en amber een subtiele warmte bieden. Marie Stella Maris Objets d Amsterdam neemt je mee op een no-nonsense, vrijgevochten reis, zoals de mentaliteit in de stad waarnaar ze is vernoemd.

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Rock Roses

Laat je interieur heerlijk ruiken met de florale, verleidelijke Marie Stella Maris Rock Roses geurstokjes. Bergamot en sinaasappel vormen de uitnodiging naar het bloemige hart van rozen en jasmijn. De aanlokkelijke tonen van kasjmier en rokerig leer brengen contrast in de geurervaring. Rock Roses is verleiding in zijn puurste vorm.

Marie-Stella-Maris Geurstokjes - Voyage Vétiver

Deze geurstokjes van Marie Stella Maris nemen je mee naar de Nederlandse kust. Met geurnoten van vétiver, sage en zeezout. 

 

Marie Stella Maris geurstokjes kopen?

Laat jezelf of een ander verrassen met één van de vijf geurstokjes van Stella Maris. Bij Care for Skin ben je aan het juiste adres. De Marie Stella Maris store online. Of het nou voor jezelf of voor een ander is, je maakt er altijd iemand blij mee. Ben je onze hulp nodig? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.