Marie Stella Maris Haarverzorging

-30%
Conditioner - Poivre Noir Frais
€25,00
€17,50

Marie-Stella-Maris is opgericht in 2011, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties opgepakt als Sustainable Development Goal (SDG) 6:

"Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen".

Marie-Stalle-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang moet krijgen tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is van essentieel belang voor de gezondheid, armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon drinkwater leidt tot meer tijd voor school, werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Voor elk gekocht product, doneert Marie-Stella-Maris 5% van hun omzet, dus niet een vast bedrag, aan duurzame waterprojecten.

Marie Stella Maris biedt natuurlijke lichaamsverzorging, zoals Marie-Stella-Maris Lipbalm en Marie-Stella-Maris Bodylotion, luxueuze huisparfums zoals de Marie-Stella-Maris Roomspray en Marie-Stella-Maris Geurstokjes en verschillende Marie-Stella-Maris Gift Set aan. Premium producten voor zowel je eigen lichaamsverzorging als voor luxe geur producten voor in huis. Marie Stella Maris heeft verschillende geurstokjes met luxe diffusers die je huis een heerlijke geur geven, de geuren zijn uiteenlopend van zowel fris, sprankelend, bloemig, naar warm en houtachtig.

 

Marie-Stella-Maris Haarverzorging

Marie-Stella-Maris Haarverzorging biedt een shampoo en een conditioner aan.

Marie-Stella-Maris Shampoo: De shampoo van Marie Stella Maris is een natuurlijk voedende shampoo die het haar goed reinigt. De shampoo bevat Aloë Vera, vitamine B en een mix van essentiële oliën, deze verzorgen de hoofdhuid en geven het haar glans. Deze shampoo is perfect voor normaal tot droog haar. 

Marie-Stella-Maris Conditioner: De Conditioner van Marie-Stella-Maris is een voedende conditioner, deze zal het haar revitaliseren en laten glanzen. De zoete amandelolie en berkensap kalmeren de hoofdhuid, zonder het haar te verzwaren. Deze conditioner is geschikt voor normaal tot droog haar en is een fijne aanvulling op het gebruik van de shampoo.

 

Marie-Stella-Maris Kopen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Marie Stella Maris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Marie Stella Maris specialist online.