Marie Stella Maris Handgel

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Marie-Stella-Maris is opgericht in 2011, geïnspireerd door het mensenrecht op schoon drinkwater en goede sanitaire voorzieningen. Tegenwoordig door de Verenigde Naties opgepakt als Sustainable Development Goal (SDG) 6:

"Schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor iedereen".

Marie-Stalle-Maris gelooft dat iedereen in de wereld toegang moet krijgen tot een bron van schoon drinkwater en hygiëne. Water is van essentieel belang voor de gezondheid, armoedebestrijding, voedselzekerheid, onderwijs en mensenrechten. Toegang tot schoon drinkwater leidt tot meer tijd voor school, werk en dus tot een hogere economische productiviteit en hoger inkomen.

Voor elk gekocht product, doneert Marie-Stella-Maris 5% van hun omzet, dus niet een vast bedrag, aan duurzame waterprojecten.

Marie Stella Maris biedt natuurlijke lichaamsverzorging, zoals Marie-Stella-Maris Lipbalm en Marie-Stella-Maris Bodylotion, luxueuze huisparfums zoals de Marie-Stella-Maris Roomspray en Marie-Stella-Maris Geurstokjes en verschillende Marie-Stella-Maris Gift Set aan. Premium producten voor zowel je eigen lichaamsverzorging als voor luxe geur producten voor in huis. Marie Stella Maris heeft verschillende geurstokjes met luxe diffusers die je huis een heerlijke geur geven, de geuren zijn uiteenlopend van zowel fris, sprankelend, bloemig, naar warm en houtachtig.

 

Marie-Stella-Maris Handgel

Marie-Stella-Maris Handgel biedt verschillende handgels, zowel in een gift set als apart verpakt. De Handgels zijn hygiënische gels die de handen reinigen en verzorgen zonder gebruik te maken van water. Om ervoor te zorgen dat de handen niet uitdrogen, is er glycerine toegevoegd, glycerine kan zich binden aan water waardoor de handen altijd gehydrateerd aanvoelen. Welke Marie-Stella-Maris Handgel past bij jou?

Marie-Stella-Maris Cleansing Hand Gel

Marie-Stella-Maris Cleansing Hand Gel - Lemon Notes

Marie-Stella-Maris Cleansing Hand Gel - Objets d'Amsterdam

Marie-Stella-Maris Gift Set Handgel + Handzeep & Douchegel

 

 

Marie-Stella-Maris Kopen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Marie Stella Maris snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Marie Stella Maris specialist online.