Marie Stella Maris Refill

De refill producten van Marie Stella Maris zijn ideaal om te gebruiken wanneer jouw verpakking leeg is. Zonde om de mooie verpakking weg te gooien en het is nog beter voor het milieu ook! Bekijk of jouw favoriete Stella Maris Refill product er tussen staat.

Hand Soap Refill Courage des Bois
€24,50
Hand Soap Refill Lemon Notes
€24,50
Hand Soap Refill Objets d'Amsterdam
€24,50
Hand Soap Refill Rock Roses
Marie-Stella-Maris
€24,50
Hand Soap Refill Voyage Vétiver
€24,50

Marie Stella Maris Refill

De bodem van jouw favoriete Marie Stella Maris product is in zicht! En nu? Geen probleem. Wij maken het makkelijker voor je. Je hoeft namelijk helemaal geen nieuwe verpakking te kopen maar kunt eenvoudig deze Marie Stella Maris navulling aanschaffen om jouw product bij te vullen. Scheelt afval, is beter voor het milieu en voor jouw portemonnee. 

Duurzaamheid

Om de negatieve impact op het milieu te beperken, zet Marie Stella Maris in op refills. Met navullen bespaar je afval, CO2 en water. Door het aantrekkelijk en toegankelijk te maken van navullen, willen ze bij Stella Maris een verandering teweeg brengen. Samen met Sustainalize hebben ze berekend wat je bespaart aan afval en CO2 als je een refill pouch koopt in plaats van een nieuwe fles zeep – dit loopt op tot wel een besparing van 72%!

Elke Marie-Stella-Maris Store dient direct ook als een Refill Station. Je kunt daar bij de Refill Bar bijna het hele assortiment navullen tegen een gereduceerde prijs. Daarnaast kun je ook in de Marie Stella Maris store online, refill verpakkingen kopen, waarmee je ook eenvoudig afval en kosten bespaard. 

 

Marie Stella Maris Handzeep

Bij Care for Skin hebben we de handzeep van Marie Stella Maris als refill in het assortiment. Niet alleen de bekende geuren Marie Stella Maris Rock Roses, Marie Stella Maris Courage des Bois zijn verkrijgbaar als refill maar ook Marie Stella Maris Lemon Notes, Marie Stella Maris Voyage Vétiver en Marie Stella Maris Objets d Amsterdam hebben wij in het assortiment. 

Refill Marie Stella Maris kopen?

Wacht niet tot de bodem in zicht is maar zorg dat je altijd een handige refill van Marie Stella Maris in huis hebt. Ideaal om bij te vullen wanneer dit nodig is. Stella Maris producten koop je bij Care for Skin, de Marie Stella Maris store online. Ben je onze hulp nodig? Wij staan voor je klaar. Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.