Natuurzuivere huidverzorging, zonder parabenen, siliconen, PEG's, harde chemicaliën of sulfaten. Op basis van organische extracten en oliën bieden de producten effectieve verbetering van de huid. Geschikt voor elke leeftijd!

Herfstbox
€102,50
Ampul Hyaluron Treatment
€19,40
Ampul Argireline Treatment
€19,40
Day Cream SPF 25
Marlyse Blue
€38,90
Ampul Acne Treatment
€19,40
Bestseller
Cream Salicylic
Marlyse Blue
€38,90
Serum Night
Marlyse Blue
€39,90
Cleanser
Marlyse Blue
€31,90
Ampul Complete Treatment
€19,40
Mask Moisterizing
Marlyse Blue
€29,90
Ampul Eye Contour Treatment
€19,40
Toner
Marlyse Blue
€31,90
Ampul Wrinkle Treatment
€19,40
Face Scrub
Marlyse Blue
€29,90
Bestseller
Cleanser Salicylic
Marlyse Blue
€31,90
Eye Cream
Marlyse Blue
€29,90
Night Cream
Marlyse Blue
€38,90
Mask Detox Clay
Marlyse Blue
€29,90
Serum Day
Marlyse Blue
€39,90
Face Cream 24H for Men
€39,90
Face Wash Gel for Men
€18,90
Bestseller
Face Soap Argan
Marlyse Blue
€13,90
Lip Balm
Marlyse Blue
€5,90
Pagina 1 van 2

Marlyse Blue

Marlyse Blue biedt de allerbeste natuurzuivere huidverzorging zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën. De producten van Marlyse Blue bevatten geen parabenen, siliconen, PEG’s of sulfaten. Zijn glutenvrij, vegetarisch, natuurzuiver en niet op dieren getest. De Marlyse Blue producten worden gemaakt in de EU.

 

Filosofie

Marlyse Blue gaat uit van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit, zowel van binnen als van buiten. Zij maken gebruik van de kracht van de natuur om deze natuurlijke schoonheid te ondersteunen en te versterken. Vanuit deze filosofie is het van belang om te kiezen voor natuurzuivere producten die geïnspireerd zijn door al het goede dat de natuur te bieden heeft. Krachtige planten en fruitextracten met een voedende, hydraterende en herstellende werking vormen de basis voor effectieve producten.

 

Kies bewust

Marlyse Blue kiest er bewust voor om te werken met organisch geteelde ingrediënten. De producten bevatten dan ook geen chemische stoffen, parabenen, siliconen, PEG's en sulfaten, zijn glutenvrij, vegetarisch en worden niet getest op dieren. Geen schade voor de huid en de natuur.

 

Schoner, krachtiger en werkzamer

De producten van Marlyse Blue worden ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens en milieu. De plantaardige extracten en oliën die zij gebruiken in hun producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van organische landbouw. Hierdoor zijn de producten schoner, krachtiger en werkzamer.

 

Marlyse Blue producten

Marlyse Blue biedt natuurzuivere huidverbeteringsproducten gemaakt van organische extracten en oliën, zonder chemische toevoegingen. Voor ieder huidtype, huidprobleem of huidwens heeft Marlyse Blue een oplossing op maat. De productlijn is overzichtelijk en door middel van hoogwaardige crèmes, serums, ampullen, maskers en natuurzuivere AHA-en BHA peelingen wordt gewerkt aan huidverzorging en huidverbetering. Marlyse Blue maakt gebruik van de kracht van natuurlijke schoonheid.