Marlyse Blue

Marlyse blue staat voor de kracht van natuurlijke schoonheid met alleen het beste voor de huid. Een natuurzuivere huidverzorging die gebaseerd is op al het goede dat de natuur te bieden heeft. 

 

Anti Redness+
Marlyse Blue
€49,95
Elixer Vitamine C
Marlyse Blue
€44,95
Bestseller
Day Cream Supreme
Marlyse Blue
€44,95
Day Cream SPF 25
Marlyse Blue
€43,95
Anti Redness+ Night Cream
€49,95
Hyaluron+ Day Cream
€49,95
Hyaluron+
Marlyse Blue
€48,95
Ampul Complete Treatment
€22,10
Cleanser
Marlyse Blue
€34,45
Sun Protect SPF30+
Marlyse Blue
€32,95
AntiAging+
Marlyse Blue
€49,95
Anti Aging+ Day Cream
€49,95
Ampul Acne Treatment
€22,10
-36%
Travelset
Marlyse Blue
€13,90
€8,95
Sun Protect SPF 50
Marlyse Blue
€32,95
Anti Redness+ Day Cream
€49,95
Aloë Vera Excellent Gel
€32,95
Toner
Marlyse Blue
€34,45
Sucragel Balm 2-phase Cleanser
€35,95
Ampul Vitamin A Treatment
€22,10
Serum Day
Marlyse Blue
€44,90
Anti Aging+ Night Cream
€49,95
Face Scrub
Marlyse Blue
€33,90
Bestseller
Cleanser Salicylic
Marlyse Blue
€34,45
Pagina 1 van 2

Marlyse Blue gaat uit van de natuurlijke schoonheid die ieder mens bezit, zowel van binnen als buiten. De krachtige werking van de natuur wordt gebundeld in organische oliën en fruitzuren om de huid te voeden, hydrateren en herstellen.

 

Wat is de filosofie van Marlyse Blue?


Het merk Marlyse Blue is ontstaan vanuit de overtuiging dat natuurzuivere ingrediënten zorgen voor de beste resultaten. Het idee voor dit natuurzuivere merk is begonnen bij Coby Blaauw, de oprichter van Marlyse Blue. Volgens haar inzicht ontstaat een prachtige huid door een goede huidverzorging, gecombineerd met een gezonde levensstijl en goede genen. Niet alleen nu, maar ook op latere leeftijd. Uiteindelijk is het streven dat Marlyse Blue hét beautymerk wordt op gebied van natuurzuivere huidverzorging en huidverbetering.

 

Waarom Marlyse Blue?


Er is bij Marlyse Blue bewust voor gekozen om te werken met organisch geteelde en effectieve ingrediënten. De huidverzorgingsproducten bevatten dan ook geen chemische stoffen, parabenen, siliconen, PEG's, sulfaten en gluten. Daarbij zijn de producten van Marlyse Blue niet getest op dieren en vegetarisch. Oftewel: alle producten worden gemaakt met respect voor mens, dier en milieu.

 

Wat maakt Marlyse Blue schoner, krachtiger en werkzamer?


De producten van Marlyse Blue worden ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Hierdoor zijn ze betrokken bij alle facetten van de ontwikkeling en producten. De plantaardige extracten en oliën die in de producten worden gebruikt zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens de richtlijnen van organische landbouw. Er worden geen pesticiden of chemicaliën gebruikt zodat er geen schadelijke stoffen in de ingrediënten zitten. Er wordt bewust omgegaan met de natuur en de grond is rijker aan vitaminen en mineralen, waardoor de ingrediënten vol zitten met werkzame stoffen. Het resultaat is een merk dat schoner, krachtiger en werkzamer is zonder schade aan de huid én de natuur.

 

De Marlyse Blue Claims

  • natuurzuiver
  • vegan en glutenvrij
  • geen parabenen en siliconen
  • geen PEG's en sulfaten
  • niet op dieren getest
  • geen phthalaten en microplastics

 

Welke producten heeft Marlyse Blue?


De huidvriendelijke producten van Marlyse Blue zijn geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Het mooie assortiment bestaat onder andere uit natuurzuivere cleansers, gezichtstoners, serums, oogverzorging en gezichtscrèmes voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Om de huid extra verzorging te bieden zijn er ook scrubs en een brede selectie aan intensief verzorgende ampullen beschikbaar. 

Daarnaast heeft Marlyse Blue het assortiment uitgebreid met doelgerichte serums, dagcrèmes en nachtcrèmes voor de vochtarme huid, de geïrriteerde huid en anti aging.

Hyaluron+


Marlyse Blue Hyaluron+: Een hyaluronzuur serum voor de vochtarme huid met een hoge concentratie van laag moleculair hyaluronzuur.

Marlyse Blue Hyaluron+ Day Cream: Een hydraterende dagcrème die rijk is aan hyaluronzuur, vocht bindt aan de huid en de elasticiteit verbetert.

Marlyse Blue Hyaluron+ Night Cream: Een hydraterende nachtcrème waarbij het hyaluronzuur tot diep in de huidlagen doordringt.

 

Anti Redness+


Marlyse Blue Anti Redness+: Een krachtig serum met een combinatie van aminozuren en prebiotica om de huidconditie te verbeteren.

Marlyse Blue Anti Redness+ Day Cream: Een dagcrème voor de gevoelige huid die de huidbarrière versterkt, vochtverlies tegengaat en de weerbaarheid verbetert.

Marlyse Blue Anti Redness+ Night Cream: Een nachtcrème voor de gevoelige huid die de vochtbalans en huidbarrière herstelt gedurende de nacht.

 

Anti Aging+


Marlyse Blue AntiAging+: Een anti aging serum dat tekenen van huidveroudering vermindert, de huidbarrière versterkt en de elasticiteit verbetert.

Marlyse Blue Anti Aging+ Day Cream: Een dagcrème voor anti aging die de aanmaak van collageen stimuleert en zo de huidelasticiteit verbetert.

Marlyse Blue Anti Aging+ Night Cream: Een nachtcrème voor anti aging die niet alleen de aanmaak van collageen bevordert, maar ok de vochthuishouding versterkt.

 

Marlyse Blue kopen?


Bij Care for Skin kun je snel en gemakkelijk producten van Marlyse Blue kopen. Online bestellen bij Care for Skin kan 7 dagen per week en op werkdagen worden bestellingen voor 21:00 uur dezelfde dag nog verzonden. 

Meer weten of advies nodig? Neem gerust contact ons op! Wij zijn bereikbaar op tel. 085 060 7005 of door te mailen naar [email protected].