Mary Cohr

De Mary Cohr producten zijn het neusje van de zalm op het gebied van wetenschap en zijn dan ook ontwikkeld door één van de beste laboratoria op het gebied van cosmetologie.

SPF50 Creme Anti-Age Visage
€45,10
Serum Nouvelle Jeunesse
€99,50
Huile d'Exception
€56,00
Hydrosmose Face - SPF50
€56,50
Creme Fine Auto-Hydratante
€51,75
Age Signes Night Refill
€101,00
Nouvelle Jeunesse
€114,50
Creme Hydrosmose
€77,95
Vitalite Lift
Mary Cohr
€82,75
MatiFluide Hydratant
€45,75
Lotion Tonifiante Douceur
€29,95
MatiCreme Clarifiante
€50,50
Bestseller
Age Firming
Mary Cohr
€120,50
Age Signes Reverse
€230,00
-17%
Acti Sun
Mary Cohr
€30,15
€24,90
Pure Minceur Rapide
€67,75
-24%
NutriZen Corps
€64,25
€48,80
Pagina 1 van 4

Mary Cohr is de uitvinder van professionele aromatherapie voor gezicht en lichaam en is toonaangevend vanwege het gebruik van essentiële oliën. De werkstoffen worden gewonnen uit planten die onder de zon groeien. Zij beschikken over een groot opnamevermogen en hun moleculen hebben een hoge natuurlijke waarde. 

 

Mary Cohr producten

Mary Cohr is natuurlijke schoonheid voor gezicht & lichaam op basis van essentiële oliën. Want door zich met de natuur te voeden wordt de huid nog mooier. Daarom ontwikkelt Mary Cohr schoonheidsverzorgingsproducten die zo dicht mogelijk bij die natuur blijven. Zonder GGO (Genetisch Gemodificeerde Organismen) en zonder parabenen, zodat de huid zich kan voeden met de beste en meest actieve bestanddelen uit het hart van de planten. Dankzij uitgekiend gebruik van de essentiële oliën krijgen zelfs de meest veeleisende huidtypen nieuwe vitaliteit en energie en wordt elke huid weer een stralende huid. 

 

Mary Cohr essentiële oliën

Mary Cohr heeft drie essentiële oliën geselecteerd die aantoonbaar effectief en complementair zijn: lavendel, salie en rozemarijn. Dankzij de gepatenteerde hydrogelificatie methode van Mary Cohr worden de essentiële oliën in een hydrogel verspreid en beter door de huid opgenomen. 
Mary Cohr heeft voor elk huidtype een geschikte essentiële olie. 

 

Mary Cohr hoge kwaliteit

De Mary Cohr producten zijn het neusje van de zalm op het gebied van wetenschap en zijn dan ook ontwikkeld door één van de beste laboratoria op het gebied van cosmetologie. De laboratoria van Mary Cohr zijn één van de weinige cosmetica producenten ter wereld die een certificaat hebben ontvangen voor de allerhoogste kwaliteitsstandaarden. Deze certificaten worden uitgereikt door Bureau Veritas: ISO 22716. Dit betekent dat er een zeer hoge standaard is op het gebied van ontwikkeling en fabricage. Het is dus een garantie van producten met een hoge kwaliteit: witte kamers, het gebruik van zuiver water dat continue onder controle staat, ingrediënten die 2 maal op gewicht gecontroleerd worden, producten en ingrediënten die ten alle tijden getraceerd kunnen worden.

Om alle producten op effectiviteit te testen heeft Mary Cohr een Pilot Beauty Salon opgericht. Dit is onderdeel van het Research and Developmentcentrum. Dit centrum houdt zich continue bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe ingrediënten. Maar ook het verbeteren van bestaande formules en het testen van de effectiviteit van de Mary Cohr behandelingen.

 

Mary Cohr kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Mary Cohr? De producten van Mary Cohr koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.