MAVALA

Mavala SWISS/SKIN SOLUTIONS de huidverzorging voor elk huidprobleem en Mavala DOUBLE-LASH wimperserum, producten op basis van natuurlijke ingredienten uit de Zwitserse rijke natuur.

Mavala huidverzorging is onderdeel van het Zwitserse SKIN SOLUTION, de huidverzorgingslijn voorzien van de beste Zwitsers natuurlijke ingrediënten, voor elk huidprobleem de juiste oplossing.

Deze lijn is ontwikkeld met de rijke schatten van de Zwitserse bergen, Mallow Flower en puur water uit de Alpen, gecombineerd met de Zwitserse botanische ingrediënten.

Voor de anti-aging huid biedt de Alpine Rose unieke eigenschappen om deze huid optimaal te verzorging.

Voor de vermoeide huid geeft het Apricot Extract de juist aanpak  om deze huid te activeren.

Voor de onzuivere huid gebruikt Mavala het talg-regulerende Alpine Willowherb om deze gevoelige huid te zuiveren van imperfecties en andere oneffenheden.

 

Mavala nagellak

Nagellak van Mavala is verkrijgbaar in vele kleuren. Voor jong en oud, klassiek, maar ook hip... Sommige nagellakken zijn ook verkrijgbaar in een professionele uitvoering.

De nagellak van Mavala is:

  • zuurstof en vocht doorlatend,
  • formaldehyde vrij,
  • niet getest op dieren,
  • parabenen-, kamfer- en toluene vrij. 

 

Mavala Stop

Mavala Stop is een transparante nagellak met een uitgesproken bittere smaak om te voorkomen je vinger in je mond te stoppen. Bij kleine kinderen kan het de werkzaamheid verminderen omdat hun smaakpapillen nog niet volledig ontwikkeld zijn en ze daardoor wellicht de bitterheid van het product lekker vinden. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar! 

 

Mavala Double Lash wimperserum

Wimpers zijn een essentieel onderdeel van de schoonheid van het gezicht.
Double-Lash bevat een natuurlijke extract rijk aan vitaminen en eiwitten. Het versterkt, behandelt en beschermt de wimpers die vervolgens langer en sterker worden. Deze zorg helpt bij het verlengen en verdichten van de wimpers. Je wimpers zullen er voller uitzien! 

 

Mavala kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Mavala? De producten van Mavala koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.