Medex
30% Vitamine C

€62,50
Nog 3 op voorraad
Dinsdag in huis
Met 4x gestabaliseerde Vitamine C, uniek in huidverzorging! Lees meer...
HuidtypeAlle
ProductSerum
Inhoud20 ml
 • Ma-Vr voor 21:00 besteld, morgen in huis!
 • Gratis verzending vanaf € 39
 • Klantenbeoordeling: 9,4
 • Glossy bij elke bestelling
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

In huidverzorging is de rol van vitamine C (L-Ascorbic Acid) altijd beperkt gebleven. Daar is een reden voor: Het wordt slecht opgenomen, is instabiel en irriteert. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken maken het nu mogelijk Vitamine C te stabiliseren. Het vitamine C-molecuul heeft 4 groepen waardoor het instabiel wordt. Medex heeft al die 4 groepen gestabiliseerd, waardoor de volle waarde van vitamine C, die zeer groot is, tot haar recht komt.

 • Volle waarde van vitamine C
 • Voor alle huidtypes
 • Anti-verouderingsproces
 • Werking op aanmaak van collageen

De 4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex is dus zeer stabiel; het wordt zelfs door de meest gevoelige huid verdragen. Bijkomend voordeel is dat 4 x gestabiliseerde Vitamine C lipofiel (olie-oplosbaar) is geworden, waardoor de opname door de huid zeer effectief is. Op deze wijze kunnen de uitmuntende eigenschappen van Vitamine C ten volle benut worden

4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex bezit talrijke werkingskrachten met verschillende doelen:

1) Het anti-verouderingsproces wordt bereikt door de combinatie van 4x gestabiliseerde Vitamine C met natuurlijke Vitamine E. Zo wordt een van nature actief anti-oxidatief koppel gevormd, dat in staat is om ongewenste (per)oxidatie (oorzaak van cel veroudering) van huidlipiden door UV-straling te verhinderen , waardoor de huid beschermd wordt tegen celschade door UV-stress, van zowel UV-B als UV-A-straling. In de praktijk betekent dit, dat de huid jong blijft.

2) Nog een belangrijke eigenschap van 4x gestabiliseerde Vitamine C is de stimulerende werking op de aanmaak van collageen. Bij dit aspect speelt de sterk verhoogde huidpenetratie van de 4x gestabiliseerde Vitamine C een cruciale rol, aangezien de diepgelegen fibroblasten hierbij bereikt dienen te worden. Door de sterk lipofiele eigenschappen van 4x gestabiliseerde Vitamine C is dit het geval, niet alleen omdat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, maar ook omdat de afbraak ervan verminderd wordt (het mes snijdt aan twee kanten!).

3) Het Vit. C Serum (30%) met 4x gestabiliseerde Vit. C is zo’n krachtig en veelzijdig middel, dat het voor diverse indicaties ingezet kan worden De hoogte van de Medex-dosering van 30% maakt dit mogelijk, als u bedenkt, dat de activiteit van 4 x gestabiliseerde vit. C al bij 8% intreedt. En toch is deze 30% geschikt voor de meest gevoelige huid, zelfs als behandeling daarvan.

4) 4x gestabiliseerde Vitamine C is zelfs als “whitening” ingrediënt zeer doeltreffend in te zetten, omdat het de productie van het enzym Tyrosinase drastisch reduceert, waardoor de aanmaak van pigment wordt geminimaliseerd / genormaliseerd. Daardoor zorgt 4x gestabiliseerde Vitamine C voor een mooie, egale huid vrij van ouderdomsvlekjes, na verloop van weken. (De huid zal één of meerdere vernieuwingscycli nodig hebben, om het oude pigment af te voeren.)

Tweemaal per dag, in de ochtend en in de avond, brengt u enkele druppels aan met de pipet op uw vingers. Wrijf deze druppels stevig in op de plaatsten waar u verbetering wilt zien. Laat de serum 3 minuten inwerken en breng daarna uw dagcrème of nachtcreme aan.

ISOAMYL LAURATE • ASCORBYL TETRAISOPALMITATE (4X STABILIZED VITAMIN C) • TOCOPHERYL ACETATE (NATURAL SOURCE VITAMIN E)

Kenmerken

 • Volle waarde van vitamine C
 • Voor alle huidtypes
 • Anti-verouderingsproces
 • Werking op aanmaak van collageen

Specificaties

HuidtypeAlle
ProductSerum
Inhoud20 ml
EAN
SKU102096