Medex
30% Vitamine C

€62,50
Nog 1 op voorraad
Morgen in huis
Met 4x gestabaliseerde Vitamine C, uniek in huidverzorging! Lees meer...
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Productinformatie:

In huidverzorging is de rol van vitamine C (L-Ascorbic Acid) altijd beperkt gebleven. Daar is een reden voor: Het wordt slecht opgenomen, is instabiel en irriteert. Nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technieken maken het nu mogelijk Vitamine C te stabiliseren. Het vitamine C-molecuul heeft 4 groepen waardoor het instabiel wordt. Medex heeft al die 4 groepen gestabiliseerd, waardoor de volle waarde van vitamine C, die zeer groot is, tot haar recht komt.De 4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex is dus zeer stabiel; het wordt zelfs door de meest gevoelige huid verdragen. Bijkomend voordeel is dat 4 x gestabiliseerde Vitamine C lipofiel (olie-oplosbaar) is geworden, waardoor de opname door de huid zeer effectief is. Op deze wijze kunnen de uitmuntende eigenschappen van Vitamine C ten volle benut worden.

 

4 x gestabiliseerde Vitamine C van Medex bezit talrijke werkingskrachten met verschillende doelen:

 

1) Het anti-verouderingsproces wordt bereikt door de combinatie van 4x gestabiliseerde Vitamine C met natuurlijke Vitamine E. Zo wordt een van nature actief anti-oxidatief koppel gevormd, dat in staat is om ongewenste (per)oxidatie (oorzaak van cel veroudering) van huidlipiden door UV-straling te verhinderen , waardoor de huid beschermd wordt tegen celschade door UV-stress, van zowel UV-B als UV-A-straling. In de praktijk betekent dit, dat de huid jong blijft.

 

2) Nog een belangrijke eigenschap van 4x gestabiliseerde Vitamine C is de stimulerende werking op de aanmaak van collageen. Bij dit aspect speelt de sterk verhoogde huidpenetratie van de 4x gestabiliseerde Vitamine C een cruciale rol, aangezien de diepgelegen fibroblasten hierbij bereikt dienen te worden. Door de sterk lipofiele eigenschappen van 4x gestabiliseerde Vitamine C is dit het geval, niet alleen omdat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, maar ook omdat de afbraak ervan verminderd wordt (het mes snijdt aan twee kanten!).

 

3) Het Vit. C Serum (30%) met 4x gestabiliseerde Vit. C is zo’n krachtig en veelzijdig middel, dat het voor diverse indicaties ingezet kan worden De hoogte van de Medex-dosering van 30% maakt dit mogelijk, als u bedenkt, dat de activiteit van 4 x gestabiliseerde vit. C al bij 8% intreedt. En toch is deze 30% geschikt voor de meest gevoelige huid, zelfs als behandeling daarvan.

 

4) 4x gestabiliseerde Vitamine C is zelfs als “whitening” ingrediënt zeer doeltreffend in te zetten, omdat het de productie van het enzym Tyrosinase drastisch reduceert, waardoor de aanmaak van pigment wordt geminimaliseerd / genormaliseerd. Daardoor zorgt 4x gestabiliseerde Vitamine C voor een mooie, egale huid vrij van ouderdomsvlekjes, na verloop van weken. (De huid zal één of meerdere vernieuwingscycli nodig hebben, om het oude pigment af te voeren.)

 

Gebruiksaanwijzing:

Tweemaal per dag brengt u enkele druppels aan met de pipet op uw vingers. Wrijf deze druppels stevig in op de plaatsten waar u verbetering wilt zien. Laat de serum 3 minuten inwerken en breng daarna uw dagcrème aan.

Ingrediënten:

ISOAMYL LAURATE • ASCORBYL TETRAISOPALMITATE (4X STABILIZED VITAMIN C) • TOCOPHERYL ACETATE (NATURAL SOURCE VITAMIN E)

Specificaties

HuidtypeAlle
ProductSerum
Inhoud20 ml