Medex

De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen.

Crème Pour Les Yeux
€36,20
Cream Desensible
€42,60
Creme de Reveil SPF15
€56,20
Hydrophilic Oil
€33,20
Body Peeling Strong
€53,30
Cream Humedios
€38,40
Iso Hydermios
€39,00
24 hour Cream
€40,50
Lotion Hydermios
€29,20
Gelée Royale Gel
€56,00
Re-Genesis Cream
€44,80
Actiprotin
€74,90
Lait Hydermios
€31,20
Kerawash
€24,80
Crème de Réveil
€77,80
Pagina 1 van 6

Medex is 35 jaar geleden opgericht als farmaceutisch bedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal cosmeticahuis. De cosmetica bevonden zich in het grensgebied tussen ‘medisch en cosmetisch’. Met name bij de behandeling van acne en verwaarloosde en beschadigde huid, is de specialistische cosmetica en later de brede lijn van verzorgingsproducten steeds belangrijker geworden. Deze lijn is zodanig belangrijk geworden, dat Medex op het gebied van specialistische cosmetica in diverse Europese landen marktleider is. Medex bezuinigt nooit op de kwaliteit van de producten, voegt niet onnodige kleur- en geurstoffen toe en de producten zijn niet getest op dieren.

 

Wat maakt Medex causaal deodorant zo uniek?

Medex Causaal Deodorant is een unieke, milde deodorant crème, zonder toevoeging van alcohol of aluminium, die zijn werking voor een belangrijk deel uit de natuur haalt. Het bevat méér dan 20 natuurlijke ingrediënten, die alle een specifieke deodoriserende werking hebben. De gemiddelde gebruiker hoeft slechts éénmaal in de 5-7 dagen het product aan te brengen om verlost te zijn van de nare transpiratiegeur. Tussentijds opnieuw aanbrengen, bijvoorbeeld na het douchen, is niet nodig. Beter kan niet, toch?

De werking van Medex Causaal Deodorant wordt daarbij in tegenstelling tot de “gewone” deodorants niet in uren, maar in dagen gemeten. Medex Causaal Deodorant werkt door, nadat je het al dagen geleden weg gewassen hebt. Dit komt omdat de microben, die de onaangename geur veroorzaken, door de werkstoffen van Medex Causaal Deodorant aangepakt worden. Het is aanbevolen om Medex Causaal Deodorant steeds 1 tot 2 maal per week aan te brengen, want na 5 tot 7 dagen zullen de microben zich bij de meeste mensen langzaamaan herstellen.

 

Medex hand & body cream

Medex Hand & Body Cream geeft 8 uur lang bescherming en zelfs méér, aangezien bestanddelen uit de crème helpen bij de aanmaak van lichaamseigen huidbeschermende ceramiden.

Medex Hand & Body Cream is anders dan andere handcrèmes. Medex Hand & Body Cream verzorgt niet alleen je handen, maar beschermt ze ook. Wat belooft deze crème?

  • Fantastische handcrème met heerlijke geur
  • Ruwe, schrale handen en nagels worden al na een keer aanbrengen snel weer mooi en zacht
  • Na slechts drie dagen is het resultaat al wonderbaarlijk
  • Trekt direct in de huid, voelt daardoor niet vet aan
  • Het beschermt “actieve handen” van mensen die bijv. veel met water werken, zoals huisvrouwen, laboranten en kappers
  • Beschermt je handen tegen onaangename geuren van vis, uien etc.
  • Beschermt je handen 8 uur lang en meer!

 

Waarom is huidverzorging zo belangrijk?

De vrouw die elke dag een half uur besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35e levensjaar van andere vrouwen. Dit verschil wordt elk jaar groter.

Medex produceert de meest exclusieve, luxe en resultaatgerichte cosmetica. Er is keus uit diverse producten en productlijnen voor verschillende doelgroepen. Allen zijn het meest actief, exclusief en luxe van de hele cosmetica-branche.

Softly Skin Care

De softly skin care is voor de extra overgevoelige huid. In feite heeft iedere huid die iets ouder wordt behoefte aan een zachte, mooie volle crème. Medex is daar inmiddels in gespecialiseerd door de ervaring met Quintenstein. En nu wordt deze ervaring uitgebreid voor de echt hypergevoelige huid met “Softly”. Bij het ouder worden, wordt de huid steeds dunner en daardoor gevoeliger voor diverse factoren waar de huid voorheen wel tegen kon, zoals UV-straling door zonlicht, uitdroging door c.v. en harde wind, met als gevolg reacties op de meest gewone verzorgingsproducten als shampoo, zeep en de crèmes die je altijd gebruikte. Daarom is er voor jou “Softly”, het zachtste van het zachtste.

a-HYCID lijn

De a-HYCID lijn met fruitzuren te gebruiken bij hyperkeratinisatie, acne, verouderde huid, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie. Deze lijn zorgt voor een versnelling van het vernieuwingsproces van de huid en voor verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van de hoornlaag van de huid.

Purus Acne

Medex heeft verschillende producten die geschikt zijn voor de huid met acne en heeft zelfs een speciale lijn hiervoor ontwikkeld. De purus acne lijn bestaat uit een lotion, masker en een nachtcrème. De lijn is mild en natuurlijk en gericht op zuivering van de huid. Een veel verkocht product uit deze lijn is de Purus Night Cream. Dit is een voedende en kalmerende nachtcrème die de vochtbalans van de huid helpt herstellen.

Ooggel

Medex Actiprotin is een gel voor het verbeteren van de huid rondom de ogen. De gel vermindert wallen, gaat huidveroudering tegen en is een effectieve hersteller van het gelaat. Deze gel kan gedurende de dag én nacht gebruikt worden.

Welk Cure Repair Serum is geschikt voor mijn huid?

Medex heeft ook een ruim assortiment met serums, die je huid op korte termijn verbeteren. Je kan de serums een aantal weken als therapie inzetten, maar je kan ze ook blijvend gebruiken als constante stimulans. Wij lichten hieronder een aantal serums toe.

Het 10.5 Arnyligine Serum trekt je huid strak, zonder gebruik te maken van plastische chirurgie. Het serum werkt tegen rimpelvorming, kraaienpootjes en expressielijntjes.

Het Medex Nano Emulsion Vit.C/E & Q10 serum helpt je huid herstellen en in topconditie te krijgen. Het serum bevat hoogwaardige vitamines, waarmee de doorbloeding gestimuleerd wordt en de rimpeltjes en andere oneffenheden worden weggevaagd.

Het Medex Highly Concentrated B5 vit serum is geschikt voor een problematische / gevoelige huid. Heb je vaak last van irritaties en jeuk, een vochtarme, of een vermoeide, of doffe huid? Of heb je vaak last van kleine pukkeltjes, grove poriën, veroudering door verdroging, pigmentophoping of donkere kringen? Dan is het zijdezachte serum echt iets voor jou.

Het Medex Phyto Hormones serum is geschikt voor vrouwen die ouder zijn dan 40 jaar. Wisselingen in het hormoongehalte ten gevolge van overgang, kunnen ertoe leiden dat de huid dunner en droger wordt en er vroegtijdig rimpels ontstaan. Vanaf het 40ste levensjaar begint het oestrogeengehalte af te nemen. De vochtbalans wordt verminderd en er wordt weinig filaggrine aangemaakt. Dit serum compenseert de aanmaakt van filaggrine en gaat daardoor vroegtijdig huidverzoudering tegen.

Medex kopen

Wil jij de hoogwaardige producten van Medex te ontdekken? De producten van Medex koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten.