De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35ste levensjaar van andere vrouwen.

Cream Desensible
€34,30
Cream Humedios
€30,40
Gelée Royale Gel
€49,50
Papaya Night Cream
€32,60
Causaal Deodorant
€23,90
Kerawash
€21,90
Actiprotin
€66,00
Face Lift Mask
€29,30
Hand & Body Cream
€19,00
Vital Renew - 50 ml
€38,70
Re-Genesis Cream
€38,40
Hydrophilic Oil
€29,30
Lait Exfoliant
€26,40
30% Vitamine C
€62,50
Creme de Reveil SPF15
€49,50
Eugentic Day Cream
€28,20
Pagina 1 van 6

Medex

35 jaar geleden is Medex gesticht als farmaceutisch bedrijf (Medex = Medische Export). Inmiddels is Medex uitgegroeid tot een internationaal cosmeticahuis. Medex is in de 70-er jaren gestart als farmaceutisch bedrijf. Onder de namen “Steinborg” en "2M". Via het grensgebied “medisch en cosmetisch” met name bij de behandeling van acne en verwaarloosde en beschadigde huid, is de specialistische cosmetica en later de brede lijn van verzorgingsproducten steeds belangrijker geworden; zodanig dat Medex op het gebied van specialistische cosmetica in diverse Europese landen marktleider is. 

 

Medex causaal deodorant

Medex Causaal Deodorant is een unieke, milde deodorantcrème (zonder toevoeging van alcohol of aluminium!) die zijn werking voor een belangrijk deel uit de natuur haalt. Het bevat méér dan 20 natuurlijke ingrediënten, die alle een specifieke deodoriserende werking hebben. De gemiddelde gebruiker hoeft slechts éénmaal in de 5-7 dagen het product aan te brengen om verlost te zijn van de nare transpiratiegeur. Tussentijds opnieuw aanbrengen, bijvoorbeeld na het douchen, is niet nodig.

De werking van Medex Causaal Deodorant wordt daarbij in tegenstelling tot de “gewone” deodorants niet in uren, maar in dagen gemeten. Medex Causaal Deodorant werkt dóór, nadat u het al dagen geleden weggewassen heeft. Dit komt omdat de microben, die de onaangename geur veroorzaken, door de werkstoffen van Medex Causaal Deodorant aangepakt worden. Het is aanbevolen om Medex Causaal Deodorant steeds 1 tot 2 maal per week aan te brengen, want na 5 tot 7 dagen zullen de microben zich bij de meeste mensen langzaamaan herstellen.

 

Medex handcreme

8 uur bescherming, maakt uw handen weer mooi en zacht.

Medex Hand & Body Cream geeft 8 uur lang bescherming en zelfs méér, aangezien bestanddelen uit de crème helpen bij de aanmaak van lichaamseigen huidbeschermende ceramiden.

MEDEX Hand & Body Cream is anders dan andere handcrèmes. Medex Hand & Body Cream verzorgt niet alleen uw handen, maar beschermt ze ook.

  • Fantastische handcrème met heerlijke geur
  • Ruwe, schrale handen én nagels worden al na éénmaal aanbrengen snel weer mooi en zacht
  • Na slechts drie dagen is het resultaat al wonderbaarlijk
  • Trekt direct in de huid, voelt daardoor niet vet aan
  • Het beschermt “actieve handen” van mensen die bijv. veel met water werken, zoals huisvrouwen, laboranten en kappers
  • Beschermt uw handen tegen onaangename geuren van vis, uien etc.
  • Beschermt uw handen 8 uur lang en meer!

 

Medex creme

Medex produceert de meest exclusieve, luxe en resultaatgerichte cosmetica. Er is keus uit diverse series voor verschillende doelgroepen. Allen zijn het meest actief, exclusief en luxe van de hele cosmetica-branche. 

De vrouw die elke dag een half uur besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken een schoonheidsspecialist bezoekt, onderscheidt zich al na het 35e levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter

 

Medex producten

Medex heeft meerdere productlijnen. zo is er de a-HYCID lijn met fruitzuren te gebruiken bij hyperkeratinisatie, acne (acnelittekens), verouderde huid, ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

De serums zorgen voor een stoot therapie voor uw huid. De purus acne lijn is mild en natuurlijk. Zij is gebaseerd op zuivering. Uw huid blijft zodoende intact. Ook droogt uw huid niet heel erg uit. Met de cure therapy lijn bent u verzekerd van een blijvende, mooie, jonge huid tot op hoge leeftijd.

De softly skin care is voor de extra overgevoelige huid. In feite heeft iedere huid die iets ouder wordt behoefte aan een zachte, mooie volle crème. Medex is daar inmiddels in gespecialiseerd door de ervaring met Quintenstein. En nu wordt deze ervaring uitgebreid voor de echt hypergevoelige huid met “Softly”. Bij het ouder worden, wordt de huid steeds dunner en daardoor gevoeliger voor diverse factoren waar de huid voorheen wel tegen kon, zoals UV-straling door zonlicht, uitdroging door c.v. en harde wind, met als gevolg reacties op de meest gewone verzorgingproducten als shampoo, zeep en de crèmes die u altijd gebruikte. Daarom is er voor u “Softly”, het zachtste van het zachtste.