Medik8

Medik8 is expert in professionele huidverbetering tegen huidveroudering. En gelooft in haar CSA Filosofie: CSA staat voor Vitamine C (in de ochtend) - SPF > Zonbescherming (in de ochtend en overdag) - Vitamine A ('s nachts).

Bestseller
C-Tetra
Medik8
€56,10
Bakuchiol Peptides
€66,00
-39%
Giftbox - Reflection
€121,95
€74,95
Crystal Retinal 3
€70,35
Hydr8 B5 Intense
€72,55
Crystal Retinal 1
€60,50
Hydr8 B5
Medik8
€58,25
Press & Glow
€36,30
Pore Refining Scrub
€46,20
C-Tetra Luxe
€81,35
Clarity Peptides
€64,90
Blemish SOS
€32,95
Eyelift Peptides
€58,25
Crystal Retinal 6
€76,95
Pagina 1 van 4

Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar betere gezondheid van de huid. Iedereen moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom Medik8 krachtige huidverbetering creëert die zichtbare resultaten levert. In het Britse laboratorium van Medik8 gaan innovatie en onderzoek gepaard met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules. Ze verleggen continue de grenzen van wat mogelijk is, zodat ze spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieen kunnen ontwikkelen. Ze hebben als missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap. Zo kunnen zij een mooie huid voor het leven beloven.

 

Wat is de kern filosofie Medik8?

CSA is Medik8's kern filosofie voor het behandelen van bestaande tekenen van huidveroudering, alsmede het voorkomen van huidveroudering gedurende de tijd. Zo simpel is het. Vakkundig geformuleerd: CSA werkt samen ten behoeve van optimale huidbescherming en geavanceerd herstel waardoor ongelooflijke resultaten ontstaan.

 

Waar staat CSA voor?

Vitamine C: Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt de meest belangrijke antioxidant bescherming, daarnaast wordt collageenproductie gestimuleerd en wordt de ontwikkeling van pigment geblokkeerd. Hierdoor ontstaat een zachte, heldere huid. Breng dit aan in de ochtend voor een bescherming tegen invloeden van buitenaf, gedurende de hele dag.

Zonnebescherming (SPF): Het iedere dag dragen van hoge sterkte zonbescherming is fundamenteel voor een jeugdig uiterlijk. Om die reden heeft Medik8 een productlijn ontwikkeld met prachtig lichte, maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Onze high-tech Medik8 zonbescherming voelt niet plakkerig en vet aan.

Vitamine A: Als expert in vitamine A, heeft Medik8 meerdere nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl je slaapt. Vitamine A is het meest belangrijke ingrediënt in anti-ageing huidverbetering; het biedt een schat aan voordelen voor de huid, inclusief het verhogen van celvernieuwing en het reguleren van talgproductie.

 

Hoe zijn de producten van Medik8 ontwikkeld?

De producten van Medik8 zijn onderzocht door biochemici, geformuleerd door farmacologen en ontwikkeld door huidverzorging experts. Hierdoor heeft Medik8 zich kunnen toewijden tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste dosering en met bewezen resultaat. Ook hebben ze huidverzorgingslijnen op maat gecreëerd voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

De producten komen tot stand door de juiste ingrediënten, professionele kracht, opname van ingrediënten, stabiliteit en versheid. De 100% professionele productlijn werd gelanceerd in 2009. De naam Medik8 werd ontleend aan het zeer populaire eerste product; Red Alert, een anti-roodheid crème met 0,8% vitamine K. Medik8 produceert in kleine hoeveelheden om zo de stabiliteit, versheid en potentie van het product te garanderen. Wanneer de klant het product ontvangt, is deze gegarandeerd nog net zo krachtig en effectief als net na het vervaardigingsproces.

 

Wat zijn de bestsellers van Medik8?

Het bestverkopende serum van Medik8 is Hydr8 B5. Dit serum is olievrij, geurloos en lichtgewicht. Dit zorgt ervoor dat het serum snel door de huid opgenomen wordt en het de huid niet irriteert. Het serum bevat multi-weight hyaluronzuur en B5, waardoor de huid tot aan de diepere huidlagen wordt gehydrateerd. Het zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels verminderen en zorgt voor een soepele, gevoede huid.

Andere veel verkochte producten zijn de crèmes uit de advanced lijn, zoals de Advanced Night Restore. Dit is een rijke hydraterende nachtcrème, die snel door de huid geabsorbeerd wordt en de huid hersteld en zuivert. De Advanced Day Total Protect dagcrème beschermt uw huid tegen photo-aging en hyperpigmentatie. De crème legt een beschermlaagje op uw huid, waardoor vervuilende stoffen de huid niet kunnen binnendringen. Deze dagcrème bevat ook SPF30.

 

Welke variant van het Crystal Retinal serum past bij mijn huid en wensen?

Een andere favoriet is Crystal Retinal. Het Crystal Retinal serum is verkrijgbaar in verschillende sterkten. Crystal Retinal 1 is het instapniveau voor mensen met een gevoelige huid. Dit serum is geschikt voor mensen die voor het eerst Retinal gebruiken, of op zoek zijn naar een serum met een lage sterkte vitamine A. Daarnaast is dit serum geschikt voor een jonge huid met acné.

Crystal Retinal 3 is geschikt voor mensen met een normale huid die opzoek zijn naar een anti-aging serum en verder nog onbekend zijn met het gebruik van Retinal. Met 0.3% retinal is dit serum erg geschikt voor beginnende symptomen van huidveroudering en is ook te gebruiken bij rosacea. Naast dat dit serum celvernieuwend werkt, is het ook antibacterieel en ontstekingsremmend.

Crystal Retinal 6 is geschikt voor mensen die al een tijdje Crystal Retinal 3 gebruikt hebben, en toe zijn aan verbeterde anti-aging resultaten.

Crystal Retinal 10 is het sterkste serum, en is geschikt voor mensen die al een tijd Crystal Retinal 6 hebben gebruikt, en toe zijn aan verbeterde resultaten.

 

Waar kan ik advies inwinnen over de producten van Medik8?

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

 

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.