Medik8

Medik8 is een toonaangevend merk in de wereld van huidverzorging dat bekend staat om zijn innovatieve benadering en wetenschappelijk onderbouwde producten. Het merk heeft zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en heeft zich snel verspreid over de wereld als een go-to merk voor effectieve huidverzorging.

Pagina 1 van 4

Waar komt Medik8 vandaan?

Medik8 werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk door Elliot Isaacs, een farmaceut met een passie voor huidverzorging. Het merk ontstond vanuit de overtuiging dat hoogwaardige huidverzorging gebaseerd moet zijn op wetenschappelijk onderzoek en geavanceerde formules. De producten worden vervaardigd in het VK en staan bekend om hun kwaliteit en doeltreffendheid. 

 

Waar staat Medik8 voor?

Iedereen moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom Medik8 krachtige huidverbetering creëert die zichtbare resultaten levert. In het Britse laboratorium van Medik8 gaan innovatie en onderzoek gepaard met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules. Ze verleggen continue de grenzen van wat mogelijk is, zodat ze spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieën kunnen ontwikkelen. Ze hebben als missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap. Zo kunnen zij een mooie huid voor het leven beloven.

Een aantal populaire Medik8 producten:

Medik8 C-Tetra

Medik8 c tetra bestrijdt tekenen van huidveroudering. De Medik8 c tetra kan diep in de huid doordringen en de aanmaak van collageen stimuleren. Dit Medik8 serum zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld en resulteert in een gladdere huidteint.

Medik8 Advanced Night Restore

Dit is een antioxiderende nachtcrème die werkt terwijl jij slaapt. Het herstelt de huid en hydrateert intensief. Ideaal voor gebruik na vitamine A-serums om het meeste uit je retinoïde te halen.

Medik8 Liquid Peptides

Dit Medik8 serum wordt ook wel 'botox in a bottle' genoemd. Het Medik8 serum trekt de huid strak, fijne lijntjes en rimpels vervagen. Daarnaast wordt de collageenproductie gestimuleerd en de elasticiteit en huidtextuur van de huid verbeterd.

Medik8 Press & Glow

Deze gezichtstoner helpt de huidbarrière te versterken zonder gevoeligheid te veroorzaken en biedt anti aging en milde exfoliërende voordelen. De toner verwijdert de bovenste dode huidlagen, waardoor de huid een zichtbare heldere, egalere en verzacht uiterlijk krijgt.

 

Wat is de kern filosofie Medik8?

CSA is Medik8's kern filosofie voor het behandelen van bestaande tekenen van huidveroudering, alsmede het voorkomen van huidveroudering gedurende de tijd. Zo simpel is het. Vakkundig geformuleerd: CSA werkt samen ten behoeve van optimale huidbescherming en geavanceerd herstel waardoor ongelooflijke resultaten ontstaan.

Waar staat CSA voor?

Vitamine C: Goed geformuleerde, gestabiliseerde Medik8 vitamine C biedt de meest belangrijke antioxidant bescherming, daarnaast wordt collageenproductie gestimuleerd en wordt de ontwikkeling van pigment geblokkeerd. Hierdoor ontstaat een zachte, heldere huid. Breng dit aan in de ochtend voor een bescherming tegen invloeden van buitenaf, gedurende de hele dag.

Zonnebescherming (SPF): Het iedere dag dragen van hoge sterkte zonbescherming is fundamenteel voor een jeugdig uiterlijk. Om die reden heeft Medik8 een productlijn ontwikkeld met prachtig lichte, maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Onze high-tech Medik8 zonbescherming voelt niet plakkerig en vet aan.

Vitamine A: Als expert in vitamine A, heeft Medik8 meerdere nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl je slaapt. Vitamine A is het meest belangrijke ingrediënt in anti aging huidverbetering; het biedt een schat aan voordelen voor de huid, inclusief het verhogen van celvernieuwing en het reguleren van talgproductie.

 

Is Medik8 natuurlijk?

Medik8 legt de nadruk op het gebruik van natuurlijke ingrediënten en vermijdt agressieve chemicaliën. Hoewel niet alle ingrediënten volledig natuurlijk zijn, streeft het merk ernaar om zo dicht mogelijk bij de natuur te blijven en maakt het gebruik van geavanceerde, klinisch bewezen stoffen die de huid effectief verbeteren zonder compromissen te sluiten op het gebied van veiligheid en milieubewustzijn.

Al met al staat Medik8 synoniem voor geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorging die zowel effectief als respectvol is voor de huid en het milieu. Ontdek de kracht van Medik8 en ervaar zelf de transformatie van je huid.

 

Medik8 producten kopen?

Ben jij enthousiast geworden over Medik8? De producten van Medik8 zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer informatie over Medik8? Lees ook:

- De verzorging van de droge huid met Medik8