Medik8 streeft naar een betere huidgezondheid met huidverbeteringstechnologieën. Met 'The CSA Philosophy' wordt huidveroudering bestreden en bestaande tekenen van huidveroudering behandeld: vitamine C plus zonbescherming overdag, vitamine A 's nachts.

Advanced Night Eye
€53,95
Advanced Night Restore
€66,95
Bakuchiol Peptides
€64,50
Blemish Control Pads
€43,50
Blemish SOS
€41,00
C-Tetra
Medik8
€51,00
C-Tetra + Intense
€73,95
C-Tetra Cream
€57,95
C-Tetra Eye
€34,95
Calmwise Discovery Kit
€35,00
Calmwise Serum
€42,95
Clarifying Foam
€34,50
Clarity Peptides
€64,50
Copper PCA Peptides
€86,00
Pagina 1 van 4

Medik8

Medik8 is geboren uit een passie om te streven naar betere huidgezondheid. Iedereen moet zich zelfverzekerd en mooi kunnen voelen. Dat is waarom Medik8 krachtige huidverbetering creëert die zichtbare resultaten levert. In het Britse laboratorium van Medik8 gaan innovatie en onderzoek gepaard met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging en het verder ontwikkelen van formules. Ze verleggen continue de grenzen van wat mogelijk is, zodat ze spannende, nooit eerder ontwikkelde huidverbeteringstechnologieen kunnen ontwikkelen. Ze hebben als missie dat niemand een keuze hoeft te maken tussen mooie huidverzorging en echte resultaten. Ieder Medik8 product heeft een geweldige textuur, een heerlijke geur en krachtige ingrediënten, in combinatie met baanbrekende wetenschap. Zo kunnen zij een mooie huid voor het leven beloven.

Kernfilosofie Medik8

CSA is Medik8's kernfilosofie voor het behandelen van bestaande tekenen van huidveroudering, alsmede het voorkomen van huidveroudering gedurende de tijd. Zo simpel is het. Vakkundig geformuleerd: CSA werkt samen ten behoeve van optimale huidbescherming en geavanceerd herstel waardoor ongelooflijke resultaten ontstaan. 

Vitamine C: Goed geformuleerde, gestabiliseerde vitamine C biedt de meest belangrijke antioxidantbescherming, daarnaast wordt collageen-productie gestimuleerd en wordt de ontwikkeling van pigment geblokkeerd. Hierdoor ontstaat een zachte, heldere huid. Breng dit aan in de ochtend voor een bescherming tegen invloeden van buitenaf, gedurende de hele dag.

Zonnebescherming (SPF): Het iedere dag dragen van hoge sterkte zonbescherming is fundamenteel voor een jeugdig uiterlijk. Om die reden heeft Medik8 een productlijn ontwikkeld met prachtig lichte, maar krachtige zonbeschermers die de huid beschermen en voeden. Onze high-tech Medik8 zonneschermers voelen niet plakkerig en vet aan. 

Vitamine A: Als expert in vitamine A, heeft Medik8 meerdere nachtcrèmes en serums ontwikkeld om de huid te verjongen terwijl u slaapt. Vitamine A is het meest belangrijke ingrediënt in anti-ageing huidverbetering; het heeft een schat aan huidvoordelen inclusief het verhogen van celvernieuwing en het reguleren van talgproductie. 

 

Medik8 producten

De producten van Medik8 zijn onderzocht door biochemici, geformuleerd door farmacologen en ontwikkeld door huidverzorgingsexperts. Hierdoor heeft Medik8 zich kunnen toewijden tot het produceren van de hoogst mogelijke kwaliteit huidverzorgingsproducten met de beste ingrediënten in de juiste dosering en met bewezen resultaat. Ook hebben ze huidverzorgingslijnen op maat gecreëerd voor het oplossen van specifieke huidproblemen.

De producten komen tot stand door de juiste ingrediënten, professionele kracht, opname van ingrediënten, stabiliteit en versheid. De 100% professionele productenlijn werd gelanceerd in 2009. De naam Medik8 werd ontleend aan het zeer populaire eerste product; Red Alert, een anti-roodheid crème met 0,8% vitamine K. Medik8 produceert in kleine hoeveelheden om zo de stabiliteit, versheid en potentie van het product te garanderen. Wanneer de klant het product ontvangt, is deze gegarandeerd nog net zo krachtig en effectief als net na het vervaardigingsproces.

Medik8 en milieu

Medik8 is toegewijd om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit wordt meegenomen in elk stadium van de ontwikkeling van de Medik8 producten, vanaf het eerste onderzoek tot de uiteindelijke productie. Ze geloven in de wetenschap van de productie en het formuleren van producten met hulp van een energie-efficiënt proces. Het is beter voor het milieu en tevens geeft het een stabielere formulering die meer overeenstemmend is met de huid.

Veel van de producten zijn ontworpen om te kunnen mengen bij kamertemperatuur, zonder behulp van emulgatoren. De kans dat poriën verstoppen wordt zo verminderd. Het eco-neveneffect is dat ze geen water hoeven te verwarmen tot een emulsie, waardoor een enorme hoeveelheid CO2-uitstoot vermeden wordt. Medik8 producten worden verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen die voorkomt dat papier verspilt wordt.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.