Medik8 Vitamine A

Tijd winnen, jeugdigheid herstellen. Als experts in vitamine A begrijpt Medik8 het grote belang voor de huid. Dit krachtige molecuul helpt fijne lijntjes en rimpels te bestrijden, het vermindert zichtbar acne en bevordert een heldere, meer gelijkmatige teint. Alle Medik8 vitamine A crèmes en serums zijn geformuleerd met het geavanceerde Time Release inkapseling technologiesysteem. Deze technologie zorgt ervoor dat vitamine A gedurende de nacht in kleine hoeveelheden wordt toegediend waardoor de huid niet wordt overbelast.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen ej graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.