Medik8 Vitamine C

Bestseller
C-Tetra
Medik8
€56,10
C-Tetra Cream
€64,50
C-Tetra Eye
€33,00
C-Tetra Luxe
€81,35
-20%
Daily Radiance Vitamin C
€81,35
€65,08
Pure C15
Medik8
€69,95
Super C Ferulic
€94,50

Vitamine C wordt beschouwd als een van de beste antioxidanten in huidverbetering en deze vitamine is absoluut noodzakelijk voor iedere schoonheidsroutine in de ochtend. De krachtige vitamine bestrijd vrije radicalen om fijne lijntjes, rimpels, zonneschade en ongelijke pigmentatie te voorkomen. Daarnaast stimuleert vitamine C collageenaanmaak om de huid voller en steviger te maken, waardoor de algehele huidteint wordt verbeterd en de helderheid wordt vergroot.

Medik8 C-Tetra: Herstel de glans en bestrijd zichtbare tekenen van veroudering met C-Tetra, een superlicht dagelijks vitamine C-serum. De lichtgewicht, opbeurende formule stimuleert de aanmaak van collageen en elastine om fijne lijntjes en rimpels te verminderen, evenals zichtbaar de teint helderder te maken en de huidtint in balans te brengen.

Medik8 C-tetra CreamOlievrije en geurloze dagcrème, een hydraterende crème die de huid beschermt tegen vrije radicalen, waardoor de huidskleur verbeterd. Geeft de huid energie voor een heldere stralende tint.

Medik8 C-Tetra Eye: Herstel de glans en bestrijd zichtbare tekenen van veroudering rondom de ogen met C-Tetra Eye, een superlicht dagelijks vitamine C oogserum. 

Medik8 Daily Radiance Vitamin COlievrije en geurloze dagcrème, een hydraterende crème met een SPF30. De crème herstelt en hydrateert de huid waardoor lijntjes en rimpeltjes, ontstaan door vochttekort, verminderen en de huid zal er egaler en helderder uit zien. 

Medik8 Pure C15: Een hoogwaardig zuiver vitamine C-serum dat een immense antioxidantbescherming biedt om vroegtijdige tekenen van huidveroudering te helpen voorkomen. Geformuleerd met zuivere vitamine C is Pure C15 perfect voor diegenen die ervaren zijn met het gebruik van vitamine C in hun regime en op zoek zijn naar een hogere sterkte.

Medik8 Super C Ferulic: Dit Serum heeft antioxiderende eigenschappen die de huid beschermt tegen vrije radicalen, waardoor de vorming van fijne lijntjes en rimpels wordt voorkomen. De aanmaak van pigment wordt geblokkeerd voor een heldere, gelijkmatige teint en een stralende huid. Vooral ook voor de dikkere, vale huid geeft dit Serum verheldering en een mooi resultaat.

Medik8 C-Tetra Luxe: Dit Serum heeft een nieuwe naam gekregen en was voorheen C-Tetra Intense. Het bevat natuurlijke oxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Het productie van collageen wordt gestimuleerd, waardoor fijne lijntje en rimpels worden verminderd. De huid wordt verhelderd voor een stralende, egale teint. 

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.