Medik8 Vitamine C

Bestseller
C-Tetra
Medik8
€51,00
C-Tetra Cream
€57,95
C-Tetra Eye
€32,95
Pure C15
Medik8
€69,95

Vitamine C wordt beschouwd als een van de beste antioxidanten in huidverbetering en deze vitamine is absoluut noodzakelijk voor iedere schoonheidsroutine in de ochtend. De krachtige vitamine bestrijd vrije radicalen om fijne lijntjes, rimpels, zonneschade en ongelijke pigmentatie te voorkomen. Daarnaast stimuleert vitamine C collageenaanmaak om de huid voller en steviger te maken, waardoor de algehele huidteint wordt verbeterd en de helderheid wordt vergroot.

Medik8 Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Medik8. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Medik8 om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Medik8 specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. De producten van Medik8 werken op basis van zuren, zoals Medik8 Retinol, een goed advies en opbouw van deze producten is raadzaam. Wil je met Medik8 starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen ej graag > 0850607005

Medik8 Online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Medik8 snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel e doordeweeks voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Medik8 specialist online.