Murad

Murad is beauty met een filosofie. Ieder Murad product bevat drie basis thema's: Hydrateren, ontstekingen remmen en antioxidanten. 

Pagina 1 van 2

Hoe is Murad ontstaan?

Murad gezichtsverzorging is in 1989 opgericht door de Amerikaanse dermatoloog Dr. Howard Murad. Het motto van Dr. Murad is ''een gezonde huid is een mooie huid''. Om dat te bereiken begon hij met het ontwikkelen van een productlijn die zich richt op het reinigen en hydrateren van de huid. Het werd zo geliefd dat Dr. Murad al snel verder kon gaan met ontwikkelen van nieuwe, huidverbeterende productlijnen.

 

Wat maakt Murad uniek?

Murad cosmetic is beauty met een filosofie. De filosofie van Murad cosmetic is om de huid altijd op drie verschillende manieren te behandelen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Ieder product van de Murad gezichtsverzorging bevat deze drie basisthema's.

De drie basisthema's zijn: hydrateren, ontstekingen remmen en antioxidanten. Een gehydrateerde huid ziet er beter en gezonder uit. Een droge huid is gevoeliger voor invloeden van buitenaf en daarom is een goede Murad cream noodzakelijk.

Dan het remmen van ontstekingen. Ontstekingsremmende bestanddelen kalmeren de huid en zorgen voor ontspanning en verzachting. Het laatste basisthema is een antioxidant om de cellen van de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Dit kan zijn een vervuilde lucht, felle zon of een onaangename koude lucht. 

Deze producten bestrijden huidveroudering effectief en creëren zo letterlijk een jongere versie van jezelf. Het wordt ook wel 'Youth building' genoemd, omdat het alle eenvoudige anti-aging strategieën overtreft in het bereiken van een jeugdige- huid en uitstraling.

Lees meer over Murad gezichtsverzorging in onze blog Murad, beauty met een filosofie.

 

De verschillende productlijnen van Murad

Murad gezichtsverzorging heeft verschillende productlijnen met ieder een eigen werking op een bepaald huidtype. Hier onder de productlijnen uitgelicht:

  • Murad Blemish Control: De Murad Blemish Control is een complete lijn met producten om acné en onzuiverheden te behandelen. De producten zijn geschikt voor de jonge, onrustige huid, maar ook voor de volwassen huid met oneffenheden. Te herkennen aan de wit met blauwe verpakking.
  • Murad Hydration: De Murad Hydration lijn is een uitgebreide lijn met producten voor de gevoelige, droge en vochtarme huid. Te herkennen aan de cyclaamkleurige verpakking.
  • Murad Environmental Shield: De Murad Environmental Shield is een lijn met superkrachtige, verhelderende huidverzorgingsproducten. De huid zal er weer stralender uit gaan zien. Te herkennen aan het zonnige geel op de verpakking.
  • Murad Resurgence: De Murad Resurgence lijn is gericht op de droge en dunner wordende huid. Het gaat verlies van stevigheid tegen en verminderd diepe rimpels. Te herkennen aan de frisse groene kleur.
  • Murad Multi Vitamin: De Murad Multi Vitamin lijn is gericht op het bestrijden van vroege tekenen van huidveroudering. Te herkennen aan de witte verpakking.

 

Welke Murad producten zijn er?

Zoals eerder genoemd heeft Murad cosmetic veel verschillende producten in verschillende productlijnen, wij hebben de 5 bestsellers op een rijtje gezet:

Murad Clarifying Cream Cleanser

Een vochtinbrengende Murad cleanser voor de onzuivere huid met acne. Het is hard tegen puistjes en zacht voor de huid. De rijke en zachte Murad cleanser zorgt voor een grondige reiniging waarbij de huid in balans wordt gehouden. Je kunt de reiniging afsluiten met een Murad toner spray. Een Murad spray zorgt ervoor dat de pH-waarde weer in balans wordt gebracht.

Murad Multi-Vitamin Infusion Oil

Deze gezichtsolie geeft de huid een vitamine boost. Zes vitaminen werken effectief met elkaar samen om de huid te verbeteren. Het bestrijdt huidveroudering, stimuleert hydratatie en verheldert de huid.

Murad Invisiscar Resurfacing Treatment

Dit Murad serum vitamin C is een 8-weekse behandeling tegen littekens en acne. Het zorgt dat de huid weer een gezonde uitstraling krijgt en er gladder en egaler uitziet. Dit Murad serum vitamin C zorgt dat de grootte, diepte, textuur en verkleuring door littekens binnen acht weken zichtbaar worden verminderd. Breng na het Murad serum een Murad dagcreme of een Murad SPF 50 aan.

Murad Essential-C Eye Cream SPF 15

Deze Murad oogcreme is vochtinbrengend en bevat SPF 15. De huid wordt weer egaal en het gaat huidveroudering tegen. De huid wordt gehydrateerd, soepel en zacht en wallen en fijne lijntjes worden verminderd. Voor dat je deze Murad cream gebruikt is het belangrijk om altijd eerst de huid te reinigen met een oogmake-up remover. Vervolg je routine met een Murad dagcreme.

Murad Oil-Control and Pore Control Mattifier SPF 45

Deze matterende Murad Oil & Pore control mattifier dagcrème met SPF is speciaal voor de huid met acne. Het biedt bescherming en voorkomt een glanzende laag op het gezicht. De Murad Oil & Pore control mattifier dagcreme kan in combinatie gebruikt worden met een Murad nachtcreme voor optimale verzorging. 

Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF 50

Deze Murad SPF 50 is een zonverzorging die een complete bescherming biedt. Het biedt bescherming tegen infrarood, UVA en UVB straling en tegen blauw licht van beeldschermen. Deze Murad SPF 50 is een minerale zonnebrand en is geurloos, trekt snel in en geeft de huid een mooie gloed.

 

Murad online bestellen

Murad online bestellen kan eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten van Murad? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.