Naïf

No-nonsense verzorging voor baby, kids en grown-ups. Naïf producten bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten de basis voor een verzorgde, stralende huid.

Pagina 1 van 2

No-nonsense verzorging voor baby, kids en grown-ups. Naïf producten bevatten geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten de basis voor een verzorgde, stralende huid.

 

Naïf Baby

Less is more, maar alleen met de juiste werkzame ingrediënten. Exact wat de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter in 2013 dachten toen ze kinderen kregen. Er ging een wereld voor ze open, maar ze kwamen er ook achter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten, waar ze niet blij mee waren. Dus werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.

Maar wat bleek: ook veel vrouwen grepen graag naar de kinderproducten van Naïf. Dus kwam er een vrouwenlijn. Een complete skincare lijn met natuurlijke verzorgingsproducten, zonder chemische rommel, die iedere vrouw nodig heeft in haar dagelijkse beautyroutine.

 

Naïf Shampoo

Met de Naïf Nourishing Shampoo zit uw haar zeker goed. De natuurlijke formule met lijnzaadextract geeft het haar glans en verzorgt de hoofdhuid. Doordat er geen chemische schuimmiddelen aan zijn toegevoegd, zal de shampoo niet extreem schuimen, maar wel reinigen. Door de milde formulering is de Naïf verzorgende shampoo geschikt voor ieder haartype en iedere haarlengte.

Naïf Nourishing Shampoo:
• Geeft glans
• Reinigt
• Zacht voor je hoofdhuid dankzij natuurlijke oliën
• Zonder chemische schuimmiddelen
 
 

Naïf Skincare

De verzorgingsproducten van Naïf zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zoals avocado olie en zoete amandelolie, maar ook zinkoxide en kamille. De bekende Naïf geur is een allergeenvrije parfum, waardoor je huidirritatie voorkomt. Oh, en de tubes zijn van bioplastic en worden gemaakt van suikerriet.

Difficult words don’t moisturize…

 

Visie Naïf

“No-nonsense skincare, dat is waar we voor staan...”
Huidverzorging zoals het bedoeld is, zonder harde chemicaliën, minerale oliën of chemische conserveringsmiddelen. Maar gewoon ingrediënten zoals avocado, tomaten, macadamia noten, zoete amandelen en lijnzaad. Niets meer, niets minder. Want jouw huid verdient alleen het allerbeste en het meest logische. No-nonsense skinare. 

Naïf streeft ook naar 'Clean Ocean'. Het doel: zero waste in 2021. Veel chemicaliën in cosmetica verdwijnen, al dan niet via het doucheputje of via de oceaan, in het milieu. Daarom bevatten de producten van Naïf geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die de zee organismen aan kunnen tasten. Naast de inhoud van onze producten streven we ook naar duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan.

 

Wat gebruikt Naïf niet in de producten?

  • Minerale olie
  • PEG en synthetische emulgatoren
  • Geen parabenen
  • Allergene geurstoffen
  • Geen phenoxyethanol
  • Essentiële oliën

Alle verzorgingsproducten van Naïf zijn vegan en animal friendly

 

Naïf kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Naïf? De producten van Naïf koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.