Naïf Baby + Kids Gezichtsverzorging

Less is more, maar alleen met de juiste werkzame ingrediënten. Exact wat de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter in 2013 dachten toen ze kinderen kregen. Er ging een wereld voor ze open, maar ze kwamen er ook achter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten, waar ze niet blij mee waren. Dus werd Naïf geboren: een betrouwbaar huidverzorgingsmerk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Niks meer, niks minder.

Deze vette crèmes zijn ontwikkeld voor ruwe plekjes, een droge huid of zelfs klachten van eczeem of berg.

Wat is eczeem?

Droge, rode plekken, vaak met schilfers. Niet fijn. Eczeem is een ontsteking van de huid. Bij de kleinste baby’s zit het meestal op de wangen en de romp. Bij kinderen verplaatst het eczeem zich naar de ellebogen, knieholtes, polsen en enkels. De natuurlijke vetbarrière van de huid is bij eczeem minder aanwezig. Daardoor krijgt je baby een droge huid. Vaak jeuken de plekken ook nog.

Wat te doen bij eczeem:

 • 2 keer per week badderen of douchen
  Dat is meer dan genoeg, echt.
 • Gebruik in bad een product op oliebasis
  Dat verzorgt de huid en voorkomt onnodig uitdrogen. Kies bijvoorbeeld voor Naïf milde badolie. Mét verzorgende ingrediënten als kamille en katoenzaadolie. Enjoy baby!
 • Dep de huid droog
  De huid van een baby is 5 keer zo dun als van een volwassene. Eczeem maakt de huid nog meer kwetsbaar. Nooit ruw droogwrijven dus, maar zacht deppen met een zachte doek of hydrofiel.
 • Smeren, smeren, smeren
  Smeer dagelijks met een vette crème, dan help je de huid herstellen. In een vette crème zit minder water dan in bodylotion, waardoor ‘ie perfect is voor droge plekken. Je kunt Naïf vette crème veilig gebruiken op het lichaam en het gezicht. En het verzacht meteen de jeuk. Everything is better with cream on top.

Mijn baby heeft ‘Berg’, is dat hetzelfde als eczeem?

Sort of. Berg is een huidaandoening in een lichte vorm van seborrhoïsch eczeem: een dikke, vettige en gelige uitslag met roodheid en schilfering van huid met veel talgklieren. Het komt voor op het hoofd, wenkbrauwen, de plooi tussen neus en wangen, achter de oren en op de borst. Net als eczeem kan dit geen kwaad en is het niet besmettelijk.

 

 

Omschrijving Nurturing Cream Baby + Kids (vette crème)

Soms heb je gewoon een lekkere vette crème nodig. De Naïf Nurturing Cream is er zo één die je altijd bij de hand wilt hebben. Je kunt ‘m een beetje vergelijken met onze bodylotion, alleen dan met minder water, waardoor ‘ie perfect is voor droge plekken. Oh en nog iets: er zit Katoenzaad-, Avocado-, Zoete Amandel- en Macadamia-olie in. Dus je snapt, perfect voor een zachte en soepele huid. En daar horen natuurlijk geen schadelijke stoffen of chemische conserveringsmiddelen bij. Parfum is wel zo lekker, maar wel allergeenvrij. Enjoy baby! Geschikt voor lichaam én gezicht.

 • Eerste hulp bij droge plekken en eczeem
 • Geen parabenen of schadelijke stoffen
 • Met natuurlijke, verzorgende oliën
 • Geschikt voor newborn

Omschrijving Weather Protection Cream Baby + Kids

De pure en kwetsbare huid van de allerkleinsten kan aardig heftig reageren op kou. Zo kan de huid droog worden, rood of schraal. Het kan zelfs pijnlijk zijn. Daarom heeft Naïf de Weer- en Windcrème ontwikkeld: een lekkere vette crème die rijk is aan amandelolie, carnaubawas en sheabutter. Carnaubawas werkt vochtvasthoudend, filmvormend en beschermend. Daarnaast zorgen amandelolie en sheabutter voor een zachte, verzorgde huid. Zo blijft de huid van je kindje soepel en beschermd, zonder dat ze wordt afgesloten. Uiteraard zonder rommel en dierlijke vetten. Enne… Ook geschikt voor jou. Voor op wintersport bijvoorbeeld.

 • Bij koud en guur weer
 • Vormt een natuurlijke beschermlaag
 • Vegan, dus zonder dierlijke vetten