Naïf Baby + Kids Haarverzorging

Van krullenbol tot piekhaar: de haarproducten van Naïf is geschikt voor iedereen, zelfs voor jouw baby met nog maar weinig haar. De producten zijn vrij van chemische, irriterende ingrediënten. Ze prikken niet in de ogen, zijn mild en voeden de hoofdhuid.

 

Omschrijving Nourishing Shampoo Baby + Kids

Naïf Nourishing Shampoo geeft glans aan ieder haartype en prikt niet in de ogen. De babyshampoo is zelfs geschikt voor baby's zonder haar, want het verzorgt ook de hoofdhuid. Naïf Nourishing Shampoo is dermatologisch getest en ruikt heerlijk. De shampoo bevat geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën.

Naïf Nourishing Shampoo:
• Prikt niet in de ogen
• Zonder chemische schuimmiddelen
• Laat haar echt glanzen

 

Omschrijving Easy Styling Hair Lotion Baby + Kids

Verzachtende werking
• Anti klit: maakt kammen makkelijker
• Verzorgt de hoofdhuid

Soms zijn de haren van onze little ones net zo eigenwijs als de kinderen zelf. Daarom heeft Naïf een haarlotion uitgebracht: for wild little manes. Een haarlotion die het kammen vergemakkelijkt en zorgt voor een instant cool kapsel. Door het gebruik van de milde ingrediënten, wordt de hoofdhuid beschermd. De Hair Lotion komt in een handige spraypomp, uiteraard met de bekende Naïf geur (allergeenvrij parfum).

How to use: Spray op handdoekdroog haar vanaf 30 cm afstand. Masseer zacht in, kam het haar door en breng in model. Voor dagelijks gebruik.