Naïf Baby + Kids Zonverzorging

Omschrijving Protecting Sunscreen SPF50 Baby + Kids

De Protecting Sunscreen van Naïf is perfect voor ieder huidtype inclusief newborns. Deze zonnebrandcrème bevat natuurlijke UV filters op basis van titaniumdioxide. Dit legt een (wit) laagje op de huid welke de zon reflecteert. Hierdoor is de kans op een huidreactie minimaal. Daarnaast bevat hij kokos- en olijfolie om de huid tegelijkertijd te voeden. Of de witte waas met de komst van de oliën verholpen is? Nee, een licht witte waas blijf je houden, door de afwezigheid van de nanodeeltjes. Maar hé, bescherming op nummer één, toch?

Omschrijving Cooling After Sun Gel Baby + Kids

Na een zonnige dag is het belangrijk om de huid nazorg te geven. Naïf Cooling After Sun Gel kalmeert en verkoelt, met behulp van ingrediënten als aloë vera en glycerine. Precies wat de kwetsbare huid nodig heeft na blootstelling aan UV-straling. De huid herinnert zich elke zonnestraal vanaf de geboorte. Smeren dus, met zonnebrandcrème én after sun. Naïf Cooling After Sun Gel bevat alleen de beste natuurlijke ingrediënten. Het parfum is allergeenvrij. De after sun bevat geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën.

  • Bevat geen parabenen
  • Met hydraterende, plantaardige glycerine
  • Kalmeert met Aloë Vera sap
  • In verpakking van suikerriet

 

Chemische filters vs. Minerale filters

Je kunt kiezen tussen een zonnebrandcrème met minerale of chemische filters. Chemische filters zijn gemaakt van synthetische, organische, stoffen. Deze filters worden opgenomen in de huid en absorberen daar de UV-straling.

Minerale filters worden gemaakt van natuurlijk ingrediënten. De filters leggen als het ware een laagje op de huid waardoor straling wordt weerkaatst. Vandaar dat er een witte waas kan ontstaan. Een voordeel: de huid is wel direct goed beschermd.

We gebruiken in onze zonnebrandcrème een fysische (natuurlijke) filter met SPF 50. Na het smeren is je kind twee uur beschermd.