Naïf Grown Ups Gezichtsverzorging

“No-nonsense skincare, dat is waar we voor staan...”
Huidverzorging zoals het bedoeld is, zonder harde chemicaliën, minerale oliën of chemische conserveringsmiddelen. Maar gewoon ingrediënten zoals avocado, tomaten, macadamia noten, zoete amandelen en lijnzaad. Niets meer, niets minder. Want jouw huid verdient alleen het allerbeste en het meest logische. No-nonsense skinare. 

Naïf streeft ook naar 'Clean Ocean'. Het doel: zero waste in 2021. Veel chemicaliën in cosmetica verdwijnen, al dan niet via het doucheputje of via de oceaan, in het milieu. Daarom bevatten de producten van Naïf geen harde chemicaliën, microplastics of ingrediënten die de zee organismen aan kunnen tasten. Naast de inhoud van onze producten streven we ook naar duurzame, 100% gerecyclede verpakkingen, navulverpakkingen en een duidelijk grondstoffenplan.

 

Wat gebruikt Naïf niet in de producten?

  • Minerale olie
  • PEG en synthetische emulgatoren
  • Geen parabenen
  • Allergene geurstoffen
  • Geen phenoxyethanol
  • Essentiële oliën

Alle verzorgingsproducten van Naïf zijn vegan en animal friendly

De producten 

Stap 1: Gebruik de Moisturizing Cleanser 's ochtends en 's avonds om het gezicht mild, maar grondig te reinigen. Hij verwijdert make-up, maar ook vuil wat op de huid terecht komt gedurende de dag en de nacht. Breng één tot twee pompjes van het product aan in op de hand en verdeel tussen beide handen. Masseer vervolgens het product over het gezicht met beide handen. Verwijder het product met een natte, warme washand. 

Stap 2: Gebruik één tot twee keer per week de Circulair Face Scrub om de huid te ontdoen van een verdikte hoornlaag. Scrubben verwijdert dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding, waardoor de huid haar glans weer terug krijgt en een doffe teint verdwijnt. De zachte korrel zorgt ervoor dat de huid niet beschadigd raakt tijdens het inmasseren. Gebruik onder de douche of bij de wasbak, na je Moisturizing Cleanser. Verwijder met een warme natte washand. 


Stap 3: Sluit de verzorging af met de Nurturing Day Cream of de Nurturing Night Cream. Waarom je dagcrème niet als nachtcrème moet gebruiken? Waar je huid 's nachts bezig is met herstellen, maakt hij zich overdag klaar voor het beschermen van alle invloeden van buitenaf. De dagcrème bevat daarom een natuurlijke zonnefilter (ommenabij SPF 8) en antioxidanten, zoals vitamine E of C. Een nachtcrème ondersteunt juist het herstelproces terwijl je slaapt, door het aanvullen van vocht, voeden en verzorgen. Dankzij de Shea-boter is hij lekker vet, zodat de huid voldoende lipide kan opslaan. De dagcrème is luchtig van textuur en de nachtcrème is juist erg romig en vol.