Neoderma Neo-Balance

Neo-Balance is je redder in nood wanneer je een acné(gevoelige), vette of onzuivere huid hebt!
Een compleet huidprogramma met nieuwe, ultralichte formules, verrijkt met een innovatieve matterende technologie.

Voor dagelijks gebruik is de 24-uurscrème in combinatie met het serum een super makkelijke huidverzorgingsroutine. De producten matteren de huid direct en kaneelextract biedt effectieve huidzuiverende en samentrekkende eigenschappen. Het is in staat om de talgproductie te reguleren, waardoor de huid gedurende de dag minder gaat glanzen. Vlierbloesemextract heeft naast een tonische, verfrissende en samentrekkende eigenschap ook een kalmerende werking op roodheid en irritatie. Met keuze uit twee verschillende maskers kan een huidroutine op maat gemaakt worden, zodat in alle huidbehoeften wordt voorzien.

Neo-Balance Mattifying Face Serum - een snelwerkend serum dat op effectieve wijze onvolkomenheden van de huid verwijdert door overtollig vet te absorberen. Het bevordert een schonere, gladdere, frissere huid en zeer geschikt voor de vettere/acne huid.

Neo-Balance Mattifying Face Cream - een matterende 24-uurs gezichtscrème die het glimmen van de huid vermindert, terwijl vocht behouden blijft. Hij geeft een langdurig mat effect aan vette en acne-gevoelige huid. 

Neo-Balance Mattifying Mask - een diepreinigend kleimasker op basis van kaoline klei, calendula-, maïszaadmeel- en komkommerextract. Geschikt voor een huid die veel talg produceert. Ook reinigt het masker verstopte poriën en zorgt voor een matte teint die er gezonder uitziet.

Neo-Balance Purifying Mask - een zacht kleimasker op basis van witte klei uit de amazone, lavendel- en tijmextract. Dit masker is geschikt voor een huid met actieve acné, onzuiverheden en roodheid.