Nouvital

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics...

Bestseller
Azulen Cream
Nouvital
€18,40
Pro Collagen Night Cream
€24,80
Cleansing Milk
€25,50
Aloe Vera Tonic
€19,70
Aloë Vera Night Cream
€19,90
Myoderm Day Cream
€33,10
Vitamin C Concentrate
€22,40
Eye Contour Cream
€20,60
Sun Care SPF 30
€48,00
Cleansing Foam
€25,20
Azulen Cleansing Oil
€21,20
Telecare
Nouvital
€21,00
Skin Clarifying Solution
€24,40
Hyaluronic Concentrate
€24,40
Azulen Tonic
Nouvital
€19,70
Vitamin E Concentrate
€22,40
Re-Balance Cream
€19,30
Myoderm Night Cream
€33,10
Deep Cleansing Gel
€24,20
Aloe Vera Gift Box
€37,60
Fructacid
Nouvital
€26,30
Pagina 1 van 4

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk dat gespecialiseerd is in huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In de cosmetica van Nouvital Cosmetics worden alleen de beste en meest innovatieve werkstoffen verwerkt, en hebben alle producten een sterke basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Als een van de weinige Nederlandse cosmetica merken heeft Nouvital Cosmetics naast de groothandel, ook een eigen productie in Rotterdam. Dat de productie in eigen beheer is, merk je terug in de producten. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld kunnen snel opgepikt worden, hierdoor maakt Nouvital Cosmetics de producten nog sterker en kunnen de formules van de producten constant verbeterd worden.

Wat is Prebiotica?

Nouvital Cosmetics gebruikt al negen jaar prebiotica in de producten. Nouvital is het eerste cosmeticamerk in Nederland dat prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingsproducten.

Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismen zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismen die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan de producten van Nouvital Cosmetics kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.

Wat maakt de producten van Nouvital zo bijzonder?

De producten van Nouvital zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel innovatieve werkstoffen, meestal van natuurlijke oorsprong. Tevens zijn de producten: Hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), dierproefvrij en parabeenvrij.

Alle dagcrèmes van Nouvital bevatten een natuurlijk zonnefilter, namelijk Vitis vinifera (Grape) Fruit Cell Extract. Deze druiven stamcel beschermt de huid op celniveau tegen de negatieve invloeden van UV stralen. Het voorkomt UV-stress in de huidcellen. Hierdoor wordt het versnellen van het aging proces van de huid ten gevolge van zonlicht gestagneerd.

Welke producten zijn geschikt voor mijn huidtype?

Nouvital heeft een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten voor verschillende huidtypes. Wij lichten de bestsellers per huidtype hieronder uit.

Droge huid

Nouvital heeft een ruim aanbod aan producten voor de droge en vochtarme huid. Een aantal bestsellers voor dit huidtype zijn de Aloë Vera Day Cream en de Azulen Cleansing Oil.

De Nouvital Aloë Vera Day Cream is een soepele dagcrème met sterk hydraterende werking. De crème bevat verzorgende oliën en combineert de verzorgende eigenschappen van de aloë vera met de helende werking van de calendula.

De Azulen Cleansing Oil reinigt de gevoelige, droge en vochtarme huid, zonder deze uit te drogen. De oil bevat een hoog percentage zonnebloemolie en Azulen en bisabolol uit de kamilleplant. Dit zorgt voor een kalmerende, verzachtende en desinfecterende werking.

Gevoelige huid

Nouvital heeft ook veel producten die geschikt zijn voor de gevoelige huid, zoals de Nouvital Azulen Cream en Nouvital Telecare.

De Nouvital Azulen Cream is een 24 uurs crème met een ontstekingsremmende en verzachtende werking. De crème hydrateert, vermindert roodheid en een trekkerig gevoel en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf.

Nouvital Telecare is een crème voor de behandeling van teleangiëctasie, roodheid en couperose. Rutosiden uit bosbes extract verstevigen de vaatwand van de capillairen, waardoor de roodheid van de huid duidelijk afneemt. Nouvital Telecare versterkt de capillairwand, verbetert de huidstructuur, hydrateert en beschermt de huid tegen veroudering en UV- straling.

Vette huid

Ook wanneer je een vette huid hebt, kan je bij Nouvital terecht. Twee populaire producten voor de vette huid zijn Nouvital Skin Clarifying Solution en Nouvital Deep Cleansing gel.

Nouvital Skin Clarifying Solution is een prebiotische actieve crème voor de huid met acné en de vette huid met onzuiverheden. De crème gaat overmatige talgproductie tegen, reinigt en zuivert de huid van imperfecties. Het verkleint de poriën helpt de vochtbalans van de huid te herstellen.

Nouvital Deep Cleansing gel is een milde, schuimende reinigingsgel die de vette, onzuivere huid reinigt. Aan de gel is lindebloesemextract toegevoegd, welke de huid verweekt. Hierdoor zijn mee-eters makkelijk te verwijderen.

Normale huid

Veel producten van Nouvital zijn geschikt voor de normale huid. Twee veel verkochte producten zijn de Nouvital Eye Contour Cream en Nouvital Cleansing Milk.

Nouvital Eye Contour Cream is een nachtcrème die bestemd is voor de gevoelige huid rondom de ogen. De crème bevat ogentroost extract met een verzachtende en antiseptische werking. De crème bevordert tevens de doorbloeding. Sojapeptiden activeren het celmetabolisme, waarmee wallen onder de ogen en rimpelvorming worden tegengegaan.

Nouvital Cleansing Milk is een milde, maar effectieve reiniger op basis van huidverzachtende oliën. De cleanser is geschikt voor alle huidtypes.

 

Nouvital kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Nouvital? De producten van Nouvital koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.