Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics...

Bestseller
Azulen Cream
Nouvital
€16,75
Eye Contour Cream
€18,80
Eye Contour Serum
€24,00
Pro Collagen Night Cream
€22,60
Telecare
Nouvital
€19,20
Skin Clarifying Solution
€22,20
Cleansing Milk - 250 ml
€23,25
Aloë Vera Night Cream
€18,20
Hyaluronic Concentrate
€22,20
Aloe Vera Tonic
€18,60
Phytocell All Day Cream
€37,20
Re-Balance Cream
€17,60
Myoderm Day Cream
€31,50
Eye contour mask
€21,20
AHA Lysing 4%
€21,80
Myoderm Night Cream
€31,50
Azulen Concentrate
€20,40
Cerelastine serum
€30,30
Cleansing Foam - 250 ml
€23,00
Scrub cream
Nouvital
€20,00
Pagina 1 van 5

Nouvital

Nouvital Cosmetics is een professioneel merk met als specialisatie huidverbetering. In 2005 is Nouvital Cosmetics opgericht met de missie om cosmetica te produceren van hoogwaardige kwaliteit tegen een voordelige prijs. In de cosmetica van Nouvital Cosmetics worden alleen de beste en meest innovatieve werkstoffen verwerkt, en hebben alle producten een sterkte basis. Deze sterke basis zorgt voor een perfecte hydratatie van de huid en beschermt de huidbarrière, huidcellen en stamcellen van binnenuit.

Als een van de weinige Nederlandse cosmetica merken heeft Nouvital Cosmetics naast de groothandel ook een eigen productie in Rotterdam. Dat de productie in eigen beheer is, merk je terug in de producten. Alle nieuwste innovaties en trends in de cosmeticawereld kunnen snel opgepikt worden, hierdoor maakt Nouvital Cosmetics de producten nog sterker en kunnen de formules van de producten constant verbeterd worden.

Nouvital en Prebiotica


Nouvital Cosmetics gebruikt met trots al 9 jaar prebiotica in de producten, en is nu zelfs het eerste cosmeticamerk in Nederland die prebiotica als basis heeft in alle dagelijkse verzorgingproducten.
Alle huidproblemen gaan gepaard met of vinden hun oorzaak in een onbalans van de micro-organismen die zich op onze huid bevinden. Het behouden en verzorgen van deze balans voorkomt een overbelasting van ons immuunsysteem en is dus essentieel voor een gezonde en vitale huid. Prebiotica is hier de oplossing voor. Micro-organismes zijn de eerste beschermlaag van de huid. Prebiotica is voeding voor de goede micro-organismes die op onze huid leven. Door het toevoegen van prebiotica aan de producten van Nouvital Cosmetics kunnen de goede micro-organismen overleven en floreren op de huid, en nemen zij de overhand van de slechte micro-organismen die voor huidproblemen zorgen.

Nouvital producten

Nouvital is een Nederlands kwaliteitsproduct. De producten bevatten veel innovatieve werkstoffen, meest van natuurlijke oorsprong. 

Tevens zijn de producten: Hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), dierproefvrij en parabeenvrij.

Alle dagcrèmes van Nouvital bevatten een natuurlijk zonnefilter, namelijk Vitis vinifera (Grape) Fruit Cell Extract. Deze druivenstamcel beschermt de huid op celniveau tegen de negatieve invloeden van UV stralen. Het voorkomt UV-stress in de huidcellen. Hierdoor wordt het versnellen van het agingproces van de huid ten gevolge van zonlicht gestagneerd.

Nouvital kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Nouvital? De producten van Nouvital koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.