Myoderm Day Cream
€30,50
Myoderm Night Cream
€30,50
NMF serum
Nouvital
€23,25
Phytocell All Day Cream
€35,95
Phytocell complex serum
€39,40
Phytocell Gift Box
€50,15
Phytocell mask
€40,00
Quick Lift
Nouvital
€25,65
Re-Balance Cream
€17,00
Repair Concentrate
€20,90
Retinol concentrate
€16,40
Revital concentrate
€16,40
Revital Emulsion
€22,85
Revital gel mask
€20,40
Royal Epigen Cream
€38,00
Scrub cream
Nouvital
€19,50
Scrub cream body
€19,50
Scrub cream sensitive
€19,50
Selftan
Nouvital
€19,80
Sensitive skin mask
€20,40
Skin Clarifying Solution
€21,40
Snow Algae Serum
€32,95
Telecare
Nouvital
€18,60
Vitacare Emulsion
€22,85
Pagina 3 van 4

Nouvital

Nouvital Cosmetics is een innoverend en uitgebreid cosmeticamerk. Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, e.e.a. geheel conform de Europese richtlijnen. De producten bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong.

Doordat Nouvital zelf de producten produceert zijn ze in staat u kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden, die de hoogst mogelijke concentraties aan werkstoffen bevatten, tegen een aantrekkelijke prijs.

Tevens zijn de producten:Hypoallergeen, allergeenvrij geparfumeerd, vrij van minerale oliën, vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie), voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes), dierproefvrij en parabeenvrij.

Nouvital en Prebiotica

De producten van Nouvital Cosmetics bevatten een prebiotica. Prebiotica cosmetica zorgt voor een preventieve en een pro-actieve werking op de huid.

De huid bevat miljarden organismes en duizend verschillende soorten die ervoor zorgen dat de huid in balans is. Bij ieder mens is deze samenstelling van organismes uniek, als een vingerafdruk. Alle huidproblemen die voorkomen hebben een oorzaak of gaan gepaard met een onbalans in deze organismes. Prebiotica in cosmetica is hier de oplossing voor.

De micro organismes op de huid zorgen voor hygiëne, de PH-waarde van de huid en communicatie met onze immuun cellen. Deze organismes moeten continue zorgen dat ze in balans blijven en worden gehinderd door invloeden van buitenaf, zoals de verschillende weertypes, conserveermiddelene, agressieve producten douchegels, AHA lysings, antibiotica) en ouderdom. Naar mate men ouder wordt gaat de huid minder voedsel voor deze organismes produceren zoals, dode huidcellen en talg. Doordat er minder voedsel beschikbaar wordt komt de balans onder druk te staan. Daarom vindt Nouvital dat deze actieve werkstof thuishoort in de sterke natuurlijke basis van bescherming, hydratatie en huidverbetering van de producten.