Obagi Medical

Krachtige systemen en productlijnen, die elk huidprobleem en elke huid in haar behoefte met intense producten versterkt en verbetert.

(1) Nu-Derm Foaming Gel
€46,00
(3) Nu-Derm Clear Fx
€114,00
(4) Nu-Derm Exfoderm Forte
€90,00
-C C-Cleansing Gel Fx
€46,00
-C C-Exfoliating Day Lotion Fx
€83,00
Balancing Toner
Obagi Medical
€44,00
CLENZIderm M.D. Foaming Cleanser
€44,00
Daily Hydro Drops Facial Serum
€100,00
ELASTIderm Eye Cream
€122,00
ELASTIderm Eye Serum
€122,00
ELASTIderm Facial Serum
€198,00
Foaming Cleanser
Obagi Medical
€44,00
Nu-Derm Gentle Cleanser
€46,00
Bestseller
Obagi Hydrate
Obagi Medical
€56,00
Obagi Hydrate Luxe
Obagi Medical
€80,00
Obagi-C Fx C-Clarifying Serum
€132,00
Obagi360 Exfoliating Cleanser
€44,00
Pagina 1 van 2

Obagi Medical staat bekend om haar krachtige systemen en productlijnen, waardoor elk huidprobleem en elke huidbehoefte direct kan worden aangepakt. Denk hierbij aan diepe en oppervlakkige pigmentatie, een grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidverslapping, rosacea en acne. De werkstoffen die in Obagi Medical producten zijn verwerkt zijn zo geformuleerd dat ze de huid diep zullen doordringen en van binnenuit gezond zullen maken.

Welke lijnen heeft Obagi Medical?

Obagi Nu-Derm® FX

Melasma, littekens, huidverslapping, rimpels, verstoorde huidstructuur, zonschade. Obagi  Nu-Derm® FX is het huidverzorgingssysteem die de huid op celniveau aanpakt, dus van binnenuit de huid corrigeert en transformeert.

Obagi-C® FX

Obagi-C® FX biedt een complete huidverzorgingskuur die de tekenen van huidbeschadiging zal herstellen en voorkomen. Werkzame ingrediënten in de kuur zijn Arbutine (4% of 7%) en Vitamine C (10% L-ascorbinezuur. Voor de droge, maar ook de vettere huid heeft deze lijn een aparte serie producten. 

Obagi360 systeem

De Obagi360 systeem bevat drie producten die ontwikkeld zijn om de huid te reinigen, te beschermen en te verzorgen. De Obagi360 Exfoliating Cleanser die de huid reinigt, de Obagi360 Retinol 0.5 en de Obagi360 Retinol 1.0 die het huidvernieuwingsproces gedurende de nacht stimuleren en een effectieve Obagi360 Hydrafactor Broad spec SPF30 voor overdag, die de huid verzacht, hydrateert en beschermt.

Obagi SUZANOBAGIMD

De Obagi SUZANOBAGIMD pakt huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels van de gevoelige en droge huid aan, waarbij de huid niet wordt geïrriteerd. Maar ook ouderdomsvlekken, de huidstructuur en elasticiteit zal na het gebruik zichtbaar verbeteren.  De ingrediënten die in deze lijn worden gebruikt, zoals retinaldehyde en polyhydroxyzuren, zijn mild en daardoor zeer geschikt voor de gevoelige en droge huid.

Obagi CLENZIderm™ M.D.

Deze lijn is bij uitstek de geschikte lijn voor de huid met acne. Deze lijn bestaat uit een talgproductie verlagende cleanser (2% salicylzuur), de Obagi Medical CLENZIderm M.D. Foaming Cleanser die de huid exolieert en dode huidcellen verwijderd. Het Obagi Medical CLENZIderm M.D. Therap.lotion 5% BPO; deze gezichtstoner helpt de poriën vrij te houden van verstoppingen, zal de huid zuiveren, waardoor ontstekingen verminderen, maar vooral ook de hydratatie optimaal blijft. De gezichtstoner bevat 5% benzoylperoxide (BPO), dringt diep door in de porie en is talgoplossend. Obagi Clenziderm is de oplossing voor acne.

Obagi Professional-C-serums

Obagi Professional-C-serums zijn verkrijgbaar in concentraties van 10%, 15% en 20% L-ascorbinezuur (vitamine C). Obagi Vitamin C biedt de huid optimale hydratatie, beschermt de huid tegen de negatieve invloeden van UVA/UVB stralen en voorkomt hiermee zonschade. Daarnaast profiteert de huid met de Obagi Professional-C-serums van krachtige antioxidanten, die huid versterken en een waardevolle aanvulling geven. Obagi vitamin C biedt optimale hydratatie, bescherming tegen schadelijke milieu-invloeden en een stimulans voor de collageen-aanmaak.

Obagi ELASTIderm

Obagi ELASTIderm producten afkomstig uit deze lijn zijn gericht op de verslapte huid van ogen, hals en decolleté. Elasticiteit die als gevolg van veroudering en zonschade is teruggelopen zal binnen 9 weken met 46% zich gaan herstellen. Zichtbare fijne lijntjes en rimpels verminderen zich met 16%. De eerste tekenen van het herstel van collageen aanmaak wordt  binnen 2 week  zichtbaar. Werkzame ingrediënten in de Obagi ELASTIderm zijn o.a. cafeïne (vermindert de donkere verkleuring rondom de ogen), bosbessenextract (werkt als antioxidant), malonzuur (stimuleert de celdeling). Deze zijn verwerkt in de Obagi Medical ELASTIdermEye Cream, Obagi Medical ELASTIderm Eye Serum en het Obagi Medical ELASTIderm Facial Serum.

Obagi Hydrate® & Hydrate Luxe®

De lijnen Obagi Hydrate® & Hydrate Luxe® zijn met name gericht op de sterk vochtarme huid. De vochtarme huid zal optimaal voorzien worden van vocht overdag met Obagi Medical Hydrate, deze moisturizer biedt langdurige hydratatie en heeft ontstekkingsremmende eigenschappen, zorgt voor een egalere en gladde huidstructuur.

De Obagi Hydrate Luxe is een zeer rijke nachtcrème die de huidbarrière versterkt, droogheid voorkomt en de huid optimaal hydrateert.

Obagi Medical kopen?

Gezichtsverzorging van Obagi Medical vind je in de webwinkel van Care For Skin. Care For Skin heeft het volledige assortiment met Obagi producten. De producten van Obagi Medical zijn speciaal geselecteerd voor elk huidprobleem en elke huidbehoefte, om jouw huid te helpen naar een mooi verzorgde huid. Heb je vragen over de producten of wil je graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij staan op elke werkdag voor je klaar tussen 08:30 en 17:00 uur. 085 060 7005.