-28%

Oolaboo
Gevoelige & vochtarme huid Treatment

€184,35
€133,45
Nog 1 op voorraad
Morgen in huis
Treatment voor thuis gevoelige & vochtarme huid is een behandelingsset die bestaat uit totaal vijf producten, die kunnen worden ingezet voor een thuisbehandeling voor de gevoelige en vochtarme huid. Daarvan zijn er twee GRATIS producten: Oolaboo Eye Pads Lees meer...
Inhoud3 x 2 eye pads, 250ml, 50ml, 50ml,
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Treatment voor thuis gevoelige & vochtarme huid is een behandelingsset dat bestaat uit totaal vijf  producten, die kunnen worden ingezet voor een thuisbehandeling voor de gevoelige en vochtarme huid.

De behandeling zal de huid kalmeren en tegelijk voorzien van vocht.

 

De set bestaat uit de volgende vijf producten:

  • Super Foodies Calm Cleansing Face Oil: een zachte, voedende en kalmerende reinigingsolie die rijk is aan anti-oxidanten, dankzij de samenstelling op basis van de Japanse Matcha thee.
  • Essential Cocktail 100% Natural Soothing Oil Blend: de olie kalmeert de huid en geeft deze extra bescherming. Symptomen van rosacea & couperose worden aanzienlijk minder.
  • Saveguard Antioxidant Nutrition Recovering Mask: een verzachtend masker dat helpt tegen roodheid, vermindert de irritaties en kalmeert de huid. Het is rijk aan antioxidanten en stimuleert daarmee de celvernieuwing.
  • Ageless Moisturizing & Cooling Eye Pads: in Hyaluron gedrenkte Eye Pads voor een intensieve hydratatie van de oogzone, tevens voor vermindering van wallen en zwelling rondom de ogen.
  • Care for Skin Beauty Towel

Start deze thuisbehandeling met het reinigen van de huid met de Super Foodies Calm Cleansing Face Oil door deze gelijkmatig te verdelen over het gelaat en met vochtige vingertoppen in het gezicht masseren. Daarna kan de Cleansing Face Oil worden afgespoeld met warm/lauw water en/of met de in warm water gedrenkte Beauty Towel.

Hierna breng je de Natural Soothing Oil Blend als een serum aan op de schone huid en laat deze even intrekken. Vervolg met het aanbrengen van het Saveguard Antioxidant Nutrition Recovering Mask, lichtjes inmasseren, niet rondom de ogen omdat hier de Eye Pads worden gebruikt.

Het aanbrengen van de Eye Pads is heel eenvoudig. Uit de verpakking op de ogen leggen en na 10-20 minuten verwijderen.

Het restant van de Saveguard Antioxidant Nutrition Recovering Mask en het Hyaluron van de Eye Pads hoeven niet te worden verwijderd, maar kunnen gedurende de nacht op het gezicht blijven voor een mooi resultaat. Een extra nachtverzorging is nu niet nodig.

Bij het gebruik van deze behandeling overdag mag het geheel na 20 minuten opnieuw worden ingemasseerd en zonodig het overtollige worden verwijderd.

Hierover kan de dagverzorging worden gebruikt.

Specificaties

Inhoud3 x 2 eye pads, 250ml, 50ml, 50ml,
EAN
SKUTHUISOLA