-10%

Oolaboo
Workable Constructive Stuff

€36,00
€32,40
Nog 3 op voorraad
Morgen in huis
Workable Constructive Stuff zorgt ervoor dat het haar de hele dag (of nacht) goed blijft zitten, zonder het haar vet of plakkerig te maken. Lees meer...
  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzending vanaf € 39
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Workable Constructive Stuff is een veelzijdige kneedbare textuurpasta op basis van Italiaanse witte truffel, 100% zuivere bijenwas en bittere sinaasappel. Geeft je rustig de tijd om het haar in de gewenste vorm te brengen. Het product is de eerste 60 seconden kneedbaar en wordt daarna steviger. Aanbevolen voor mannen en vrouwen met kort en middellang haar met uiteenlopende haarstijlen van glad tot stoer en ruig. Veilig voor alle haarsoorten, zelfs voor het gekleurde haar. Zorgt dat het haar de hele dag of nacht goed zit, zonder het haar vet of plakkerig te maken. Deze textuurpasta is in water oplosbaar en laat dus geen restjes achter. Vitamine C uit bittere sinaasappel werkt als antioxidant en beschermt het haar tegen externe invloeden. 

Maak voor een individuele expressie het product soepel in je handen. Kneed, draai en scrunch het product door het gehele haar, net zolang totdat je het gewenste resultaat bereikt hebt. Je hebt een minuut de tijd, daarna wordt het product hard.