Oolaboo

Oolaboo huidverzorging bij Care for Skin. Oolaboo legt met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid.

-10%
Thickening Blow Dry Booster
€44,50
€40,05
-10%
Extreme Repairing Hair Bath
€41,95
€37,76
-10%
Eco Shampoo Bar
€14,50
€13,05
3%
Aroma Diffuser Sandalwood
€59,95
€61,50
-10%
Room Spray 04 Travelsize
€15,00
€13,50
-10%
No Rinse Hand Gel - 500ml
€24,95
€22,46
-10%
Whipped Modelling Cream
€32,50
€29,25
-10%
Workable Constructive Stuff
€36,00
€32,40
Pagina 1 van 5

Oolaboo legt met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Oolaboo heeft een huidverzorgingslijn ontwikkeld waarbij de huid ook van binnenuit wordt gevoed. Door middel van waardevolle voedingsstoffen is er een doeltreffende cosmetica ontwikkeling die de huid van binnen en van buitenaf verzorgd. Dit met de liefde voor de mens, dier en milieu.

 

Waar staat Nutricosmedicals voor?

De producten van Oolaboo worden omschreven als huidverbeterende producten genaamd nutri-cos-medicals. Nutri staat voor nutricosmetics en refereert aan voedingsrijke supplementen die oraal gebruikt worden. Nutricosmetics hebben gunstige effecten op onze huid, onze gezondheid en hoe wij ons werkelijk voelen. Gezondheid en schoonheid zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Cos staat voor cosmeceuticals, dit is cosmetica met actieve werkstoffen in hogere concentraties, deze producten worden als ondersteuning bij huidverbetering toegepast. De omschrijving medicals, staat voor cosmeticaproducten die tegen de medische grens aan liggen en zeer probleemoplossend zijn. De producten van Oolaboo werken in de huid, in plaats van op de huid. Dit maakt Oolaboo ook zo verschillend van andere cosmeticamerken.

 

Samenstelling Oolaboo

Alle huidverzorgingsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd.Omdat veiligheid een belangrijk uitgangspunt is bij Oolaboo, worden de volgende stoffen liever niet gebruikt:

PEG. Deze stoffen kunnen de huid te veel doorlaatbaar maken waardoor lichaamsvreemde stoffen makkelijk kunnen binnendringen.

Parabenen doden niet alleen bacteriën en schimmels, ze doden ook enzymen en vitaminen die in het product aanwezig zijn. Parabenen blijven na het aanbrengen doorwerken, waardoor het door de huid wordt geabsorbeerd en vervolgens wordt opgenomen in de bloedbaan. Zo komt het uiteindelijk in de vitale organen terecht.

Minerale Oliën verstopt de poriën doordat het de huid omhult met een soort plastic achtig laagje.

Siliconen zijn niet verteer- en recyclebaar en dus niet biologisch afbreekbaar.

Ftalaten zijn chemische stoffen die snel doordringen in de huid en zich verspreiden over het hele lichaam. Ze kunnen de hormoonhuishouding verstoren en zijn mogelijk kankerverwekkend.

 

Welke huidverzorgingslijn van Oolaboo is geschikt voor mijn huid?

Oolaboo heeft huidverzorgingslijnen, die geschikt zijn voor verschillende huidtypes. De producten uit de Save Guard lijn bieden verzorging voor de rode en gevoelige huid. De producten uit het Oil Control Program zijn geschikt voor de onzuivere huid en helpt de verstoorde talg of huidvet productie van de huid te herstellen. De producten uit het Ageless Program zijn geschikt voor de normale en rijpere huid vanaf 30 jaar. De producten helpen tegen de eerste tekenen van huidveroudering.  De producten van het Truffle indulgence Program zijn geschikt voor de rijpe huid vanaf 40 jaar.

Welke haarverzorgingsproducten van Oolaboo zijn geschikt voor mijn haar?

Net als dat Oolaboo voor de verschillende huidtypes een verzorgingslijn heeft ontwikkeld, heeft Oolaboo dit ook voor de verschillende haartypes gedaan. Zo is de Bouncy bamboo lijn geschikt voor beschadigd en verzwakt haar en voor chemisch behandeld haar. De Mighty Rice lijn is speciaal ontwikkeld voor futloos, dun en fijn haar. De lijn verzorgt het haar, zonder het te verzwaren. Wanneer je vochtarm en droog haar hebt, is de Moisty Seaweed lijn perfect voor jou! De Straight Boabab lijn wordt aanbevolen voor krullend, onrustig en pluizend haar. De lijn maakt het haar soepel, handelbaar zacht en glanzend. De Blushy Truffly lijn biedt bescherming en intensieve verzorging aan normaal en gekleurd haar. Dankzij het gebruik van de lijn wordt je haarkleur beschermt tegen vervaging en blijft de kleur tot 5x langer in je haar.

 

Wat maakt Oolaboo Super Foodies uniek?

Het hart van ieder Super Foodies product is Japanse matcha, de meest verfijnde en oudste theesoort uit Japan. Matcha is een superfood in het kwadraat. Het bevat zoveel goeds voor ons haar, onze huid, onze vitaliteit en gezondheid, het zit boordevol antioxidanten en is rijk aan proteïnen. Door het drinken van de Matcha thee verzorg je jouw binnenkant. Omdat je het gehele blad met alle nutriënten consumeert, en niet alleen het aftreksel, heb je je portie antioxidanten voor een dag al snel binnen. Twee kopjes Matcha thee per dag is voldoende. Bovendien heeft de thee ook een kalmerende werking, fijn om je drukke dag mee door te komen.

De super foodies collectie bestaat uit haarverzorging (hair care), huidverzorging (skin care), mondverzorging (dental care) en zonbescherming (sun care). De mondverzorgingsproducten bevatten geen fluoride, geen gluten en zijn 100% veganistisch.