Oolabooa Tanning

Ingrediënten Oolaboo tanning 

De Oolaboo tanning producten zijn biologische bruiningsproducten op basis van Aloe Vera, Groene thee, vitamine E, vitamine A en het Co-enzym Q10. Deze unieke en mooie ingrediënten in de Oolaboo tanning maken dat de huid egaal en natuurlijk bruint kleur, zonder deze te beschadigen, omdat alle ingrediënten van natuurlijk afkomst zijn. De Oolaboo tanning producten zijn vrij van  

Is Oolaboo tanning geschikt voor elke huidtype?

De Oolaboo tanning is geschikt voor elk huidtype en alle huidcondities. De onschadelijke bestanddelen reageren met de aminozuren van de huid. Door zijn Aloe Vera, geeft het de huid een goede vochtigheidsgraad, zonder vettig te worden.

Wat maakt Oolaboo tanning uniek? 

De Oolaboo tanning producten zijn 100% natuurlijk en in de Oolaboo tanning wordt gebruikt gemaakt van maar liefst twee bronzers, nl. de DHA en de Erythrulose. Deze twee onschadelijke bestanddelen reageren met de aminozuren van de huid. De Oolaboo tanning geeft na 3-4 uur een prachtige bruine huid, die tot 1 week houdt.

De Oolaboo tanning werkt kalmerend, verzachtend, hydrateren. Daarnaast wordt de huidbarriere versterkt door de aanwezige vitamine E en de vitamine A helpt de elasticiteit van de huid te verbeteren en de celvernieuwing te stimuleren. Het Co-enzym Q10 genereert energie en beschermt de huid tegen oxidatieve stress.

De huid gebruind met  Oolaboo tanning mag gewoon aan de zon bloot worden gesteld.

Wat voor Oolaboo tanning zijn er?

Oolaboo Skin Superb Organic Spray-on Bronzer: is een biologische bruiningsspray op basis van natuurlijke ingrediënten op basis van twee onschadelijke bronzers, nl. de DHA en Erythrulose.

Oolaboo Skin Superb Silky Bronzing Mousse: is een natuurlijke bronzing mousse zodat je natuurlijk bruin wordt zonder schadelijke UV-stralen.

Oolaboo Skin Superb Sun Kissed Drops: veranderen ieder huidverzorgingsproduct in een door jou op maat gemaakte zelfbruiner, zonder strepen en vlekken. 

Oolaboo Skin Superb Bronzing Glove: is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de Skin Superb Organic Spray-on Bronzer op het lichaam. 

Oolaboo Skin Superb Brush: is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van de skin superb organic spray-on bronzer op het gezicht.

Productlijnen met Oolaboo tanning 

Oolaboo Skin Superb: dit is de Oolaboo tanning lijn die speciaal ontwikkeld is, waarbij er in deze Oolaboo tanning gebruikt wordt gemaakt voor volledig natuurlijke ingrediënten.

Oolaboo tanning kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo tanning snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.