Oolaboo Ageless Program

Oolaboo Ageless Program is een beschermende en hydraterende lijn voor de rijpere huid. De Ageless lijn zit boordevol natuurlijke ingrediënten die de huidcelvernieuwing op gang brengen en zo een anti-aging effect hebben op de huid. Het Ageless programma is gericht op preventief huidveroudering te bestrijden en de rijpere wordende huid voldoende te verzorgen. Deze verzorging is zeer geschikt voor de rijpere en veeleisenden huid vanaf de 30e levensjaar.

Wat zijn de voordelen van Oolaboo producten?

Alle Oolaboo gezichtsverzorging, Oolaboo haarproducten en Oolaboo super foodies zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd. De ingredienten die de producten bevatten zijn veelal van 100% natuurlijke afkomst, waarbij ook de verpakking van gerecycled materiaal is.

Oolaboo Ageless kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo producten snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.