Oolaboo Oil Control Program

Het Oil Control Program biedt een lijn met natuurlijke cosmetica om de huid met ene verstoorde talg of huidvet productie te herstellen. Deze lijn richt zich voornamelijk op de reiniging en de vochtbalans van de huid. De Cosmetica is samengesteld uit grondstoffen van de puurste natuurproducten zoals kaneel, sinaasappel en perzik. Met deze ingreidiënten wordt de vochthuishouding van de huid weer in orde gemaakt en krijgt de huid weer een gezonde uitstraling.

Wat zijn de voordelen van Oolaboo producten?

Alle Oolaboo gezichtsverzorging, Oolaboo haarproducten en Oolaboo super foodies zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd. De ingredienten die de producten bevatten zijn veelal van 100% natuurlijke afkomst, waarbij ook de verpakking van gerecycled materiaal is.

Oolaboo Oil Control kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo producten snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.