Oolaboo Saveguard Program

Speciaal voor de gevoelige huidtypes is er het Saveguard Program van Oolaboo, de beschermende en herstellende producten verbeteren de gevoelige huid. De voedende producten uit deze lijn zorgen voor een frisse en voedzame boost. De Saveguard lijn is rijk aan anti-oxidanten die de huid beschermen tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Deze lijn is zeer geschikt voor de (over)gevoelige huid, maar is te gebruiken voor elke huidtype.

Wat zijn de voordelen van Oolaboo producten?

Alle Oolaboo gezichtsverzorging, Oolaboo haarproducten en Oolaboo super foodies zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd. De ingredienten die de producten bevatten zijn veelal van 100% natuurlijke afkomst, waarbij ook de verpakking van gerecycled materiaal is.

Oolaboo Saveguard kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo producten snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.