Oolaboo Truffle Program

Het Truffle Indulgence Program van Oolaboo, een krachtig Anti-Aging programma voor de ouder wordende huid vanaf het 40e levensjaar. De innovatieve technologie die in deze producten zit verwerkt vermindert rimepltjes en lijntjes. De producten bevatten voedende nutriënten op basis van stamcelltechnologie, deze nutriënten beschermen de stamcellen in de huid en brengen deze in goede conditie. Zo blijft de huid beschermt tegen huidveroudering.

Wat zijn de voordelen van Oolaboo producten?

Alle Oolaboo gezichtsverzorging, Oolaboo haarproducten en Oolaboo super foodies zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd. De ingredienten die de producten bevatten zijn veelal van 100% natuurlijke afkomst, waarbij ook de verpakking van gerecycled materiaal is.

Oolaboo Truffle kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo producten snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.