-10%
Skin Defense Lipstick SPF30
€14,50
€13,05

Oolaboo legt met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Oolaboo heeft een huidverzorgingslijn ontwikkeld waarbij de huid ook van binnenuit wordt gevoed. Door middel van waardevolle voedingsstoffen is er een doeltreffende cosmetica ontwikkeling die de huid van binnen en van buitenaf verzorgd. Dit met de liefde voor de mens, dier en milieu.

Skin defense DNA emergency lipstick SPF 30, deze lipstick is speciaal ontwikkeld voor zonnige, koude en winderige omstandigheden.

  • SPF 30
  • Beschermt de lippen
  • Intense hydratatie

Het helpt je lippen te beschermen tegen de zon en zorgt voor een intense hydratatie. Bevat biologische geproduceerde bijenwas en zorgt, dankzij het muntextract, voor een langdurige frisheid van je lippen.

Verrijkt met biologische zonnebloemolie, biologische kokosolie, vitamine E, biologische rozemarijnextract, biologische calendula en een SPF factor 30. Daarmee biedt deze lipstick een uitstekende bescherming tegen UVAUVB.

Oolaboo lipverzorging kopen 

Bij Care for Skin is een van de Oolaboo verkooppunten en hier bestelt u de Oolaboo producten snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.