Haarparfum

Ik ben een speciale parfum die je haar een heerlijke geur geeft zonder het uit te drogen of te verzwaren. Ik ben een luxe toevoeging aan je dagelijkse haarverzorging. En ben ontworpen om je lokken te verrijken en tegelijkertijd een aangename geur af te geven.  

Hair Perfume - Creme de Cuir
€58,00
Hair Perfume - Gris Charnel
€58,00
Hair Perfume - Pas Ce Soir
€58,00
Hair Perfume - Rouge Smoking
€58,00

Wat is haarparfum?

Haarparfum is een speciaal soort parfum dat is ontworpen om te worden gebruikt op het haar. Terwijl reguliere parfums vaak alcohol bevatten dat het haar kan uitdrogen, zijn haarparfums specifiek samengesteld om het haar te voeden en tegelijkertijd een heerlijke geur af te geven. Haar parfum is meestal lichter dan traditionele parfums, om ervoor te zorgen dat ze het haar niet verzwaren of een residu achterlaten. De meeste haarparfums zijn gemaakt met natuurlijke oliën die ook helpen om het haar te hydrateren en glanzend te houden.

Bekijk ook eens de andere parfums in ons assortiment: Body Mist, Eau de Parfum, Geurkaars, GeurstokjesParfum Olie, Roomspray, Top 10 damesgeuren.

 

Waarom haar parfum gebruiken?


Haarparfum wordt gebruikt om verschillende redenen:

Geur: Haar kan geuren uit de omgeving opnemen, zoals kookluchten of rook. Een haar parfum kan helpen deze ongewenste geuren te maskeren en het haar fris te laten ruiken.
Verfrissing: Doorheen de dag kan het haar zijn frisheid verliezen, vooral als je veel producten gebruikt of als je veel transpireert. Hair perfume kan een snelle opfrissing bieden.
Voeding: Sommige haarparfums bevatten ook voedende ingrediënten die het haar helpen hydrateren en glanzen.
Ervaring: Het aanbrengen van hair parfume kan een luxe gevoel geven en kan bijdragen aan het algehele ritueel van persoonlijke verzorging.

 

Is haarparfum en haar mist hetzelfde?

Hoewel de termen "haarparfum" en "haarmist" vaak door elkaar worden gebruikt, kunnen er enkele verschillen zijn:

Een haarparfum is primair gericht op het toevoegen van geur aan het haar. Het kan een sterkere geurconcentratie hebben en langer blijven zitten. Maar een haarimst kan naast het geuren van het haar ook andere voordelen bieden, zoals hydratatie, glans of UV-bescherming. Een haar mist kan lichter zijn in geurconcentratie in vergelijking met haarparfum.

Bij het kiezen tussen de twee is het belangrijk om het gebruik en de persoonlijke voorkeur in overweging te nemen. Sommige mensen geven de voorkeur aan een subtielere geur en extra haarvoordelen van een mist, terwijl anderen op zoek zijn naar een meer opvallende geur die een haar parfum kan bieden.

 

Is haarparfum goed voor je haar?

Hoewel parfum voor je haar een aangename geur geeft, is het niet specifiek gemaakt om de gezondheid van je haar te verbeteren. De meeste haarparfums bevatten echter ingrediënten zoals natuurlijke oliën die het haar kunnen hydrateren en voeden, waardoor het er gezonder en glanzender uit kan zien. Het is belangrijk om te onthouden dat, hoewel haarparfums nuttig kunnen zijn, ze niet bedoeld zijn om de plaats in te nemen van reguliere haarverzorging zoals shampoo, conditioner en haarolie.

 

Hoe gebruik je haarparfum?

Het gebruik van haar parfum is eenvoudig. Je kunt het op schoon, droog haar spuiten, op ongeveer 20-30 centimeter afstand om ervoor te zorgen dat het product gelijkmatig wordt verdeeld. Een paar snelle sprays zijn meestal voldoende, maar je kunt meer of minder gebruiken afhankelijk van hoe sterk je de geur wilt hebben. Het is het beste om de haarparfum vooral op de uiteinden van je haar aan te brengen, omdat dit de minst vettige delen van je haar zijn en het meest de geur zal vasthouden.

 

Beste haarparfum

De beste haarparfum hangt vooral af van je persoonlijke voorkeuren en haartype. Wij hebben onze favoriete beste haarparfums op een rijtje gezet:

 

BDK Parfums - Crème De Cuir - Hair Perfume

Deze haar parfum van BDK Parfums heeft een leerachtige geur met noten van citrus, vanille en muskus. Het haarparfum bevat verzorgende ingrediënten die hydrateren, de elasticiteit verbeteren en de haren zijdezacht maken. Deze haarparfum is gebaseerd op de BDK Parfums Eau de Parfum - Crème De Cuir.

BDK Parfums Gris Charnel - Hair Perfume

Deze haarparfum heeft een houtige, kruidige en poederige geur die is geïnspireerd door de urban sensualiteit van Parijs. Het haarparfum bevat verzorgende ingrediënten die hydrateren, de elasticiteit verbeteren en de haren zijdezacht maken. Deze haarparfum is gebaseerd op de BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel.

BDK Parfums Tubereuse Imperiale - Hair Perfume 

Deze haarparfum heeft een bloemige, zonnige en houtige geur met tuberoos en een boeket van witte bloemen. Het haarparfum bevat verzorgende ingrediënten die hydrateren, de elasticiteit verbeteren en de haren zijdezacht maken. Deze haarparfum is gebaseerd op de BDK Parfums Tubereuse Imperiale - Eau de Parfum.

BDK Parfums Rouge Smoking - Hair Perfume 

Deze haarparfum heeft een fruitige en kruidige ambergeur, die is geïnspireerd op de rosse buurt van Pigalle. Het haarparfum bevat verzorgende ingrediënten die hydrateren, de elasticiteit verbeteren en de haren zijdezacht maken. Deze haarparfum is gebaseerd op de BDK Parfums Eau de Parfum - Rouge Smoking.

BDK Parfums Bouquet De Hongrie - Hair Perfume 

Deze haarparfum heeft een bloemige, groene en muskachtige geur geïnspireerd door de lente in de tuinen van het Palais-Royal. Het haarparfum bevat verzorgende ingrediënten die hydrateren, de elasticiteit verbeteren en de haren zijdezacht maken. Deze haarparfum is gebaseerd op de BDK Parfums Bouquet De Hongrie - Eau de Parfum.

 

Haarparfum kopen

Haarparfum is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.