Niche parfums

Wij zijn bijzondere en exclusieve geuren die meestal in beperkte hoeveelheden worden geproduceerd. Wij bieden unieke, verfijnde aroma's die anders zijn dan andere parfums. Wij geven een persoonlijke en exclusieve geurbeleving. 

Eau de Parfum - Velvet Tonka
€190,00
Eau de Parfum - Citrus Riviera
€190,00
Eau de Parfum - Crème De Cuir
€190,00
Eau de Parfum Extrait- 17 Rosso
€220,00
Eau de Parfum - Villa Neroli
€190,00
Eau de Parfum - Oud Abramad
€190,00
Eau de Parfum - Une Pistache
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Bois
€110,00
Nuit De Sable - Eau de Parfum
€190,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Musc
€110,00
Eau de Parfum - Wood Jasmin
€190,00
Eau de Parfum - Marzocco
€190,00
Eau de Parfum - Azzurro
€190,00
Eau de Parfum - Un Oud
Obvious Parfums
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Une Rose
€110,00
Eau de Parfum - Sel d'Argent
€190,00
Eau de Parfum - Une Figue
€110,00
Pagina 1 van 2

Niche parfums vormen een fascinerende en groeiende categorie binnen de wereld van geuren. Deze parfums bieden een onderscheidende en verfijnde ervaring voor mensen die op zoek zijn naar meer dan alleen een alledaagse geur. Bekijk ook eens onze Top 10 damesgeuren.

 

Wat is niche parfum?

Niche geuren betekenis is een geur die met uiterste toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail wordt gemaakt. In tegenstelling tot andere parfums die vaak gericht zijn op een breed publiek, zijn nichegeuren bedoeld voor een selecte doelgroep. Niche parfums worden met beperkte oplages geproduceerd en zijn vaak gecreëerd door onafhankelijke parfumeurs of parfumhuizen.

Niche parfums zijn bekend om hun ongewone en complexe geurcombinaties. Ze verkennen vaak ongebruikelijke noten en leveren een geheel eigen en memorabele ervaring op. Hierdoor zijn nichegeuren aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een persoonlijke, unieke geur die zich écht onderscheidt.

 

Wat zijn niche geuren?

Niche geuren betekenis is een individuele geurcreatie binnen de niche parfums. Deze geuren kunnen variëren van bloemige parfums en frisse parfums, tot houtachtige parfums en kruidige parfums. Nichegeuren worden vaak gekoesterd om hun diepgang en onconventionele samenstellingen, waardoor ze ware kunstwerken in geur vertegenwoordigen. Nichegeuren hebben vaak krachtigere en langdurige geurintensiteit dan andere geuren. 

 

Wat zijn exclusieve niche merken?

Er zijn talloze niche parfum merken. We hebben onze favoriete exclusieve niche parfum merken op een rijtje gezet:

BDK Parfums

Bij elke eau de parfum van BDK is het alsof je een boek opent dat jou meeneemt naar een andere plek. Achter ieder product, elke parfum, van doos tot aan de dop van de parfum, zit een eigen verhaal. De doos, die lijkt op de omslag van een boek omhult het luxe parfum en zo vormen alle parfums samen, een geurende bibliotheek.

 

Obvious

Een luxe parfummerk dat eenvoud met elegantie combineert, en elegantie met respect. Obvious symboliseert luxe, savoir-faire, vrijgevigheid en prachtige complementaire creaties. Eenvoudig en toch uitzonderlijk complex, dat is Obvious.

 

Roberto Ugolini

Het maken van schoenen in Roberto Ugolini in het bloed. Hij groeide namelijk op in Florence, in een familie van schoenmakers. Zijn voorouders werkten al in vak, zijn vader repareerde schoenen en zijn moeder heeft 40 jaar lang een schoenenwinkel gehad. Deze passie voor schoenen ruik je duidelijk en op een fijne manier terug in de niche parfumlijn van Roberto Ugolini.

 

Wat is de populairste parfum?

Wat zijn niche parfums? De populairste niche parfum Nederland kunnen variëren afhankelijk van de smaak en voorkeur van individuele parfumdragers. Er zijn talloze iconische geuren binnen de niche parfum Nederland. Het is daarom moeilijk om één parfum als de absolute favoriet aan te wijzen, maar daarom hebben wij onze favoriete nichegeuren op een rijtje gezet:

BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel 

De BDK Parfums Eau de Parfum - Gris Charnel is een houtige, kruidige en zachte, bijna poederige parfum. De geur heeft een sensualiteit die wordt uitgedrukt door sandelhout en vetiver. Voor wie op zoek is naar een hartstochtelijke, amberachtige en houtige parfum.

 

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Bois

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Bois. Denk bij deze geur aan een houten hut in het bos, omringd door vrienden en de trillende akkoorden van een akoestische gitaar. De geur van het robuuste timmerwerk komt samen met die van de verfrissende gin-tonic in je hand. Un Bois heeft een fris karakter, met de moderne en droge wildheid van cederhout noten. 

 

Roberto Ugolini Eau de Parfum - Kitten Heel

De Roberto Ugolini Eau de Parfum - Kitten Heel begint met fruitige noten die doen denken aan abrikozen, tropische ylang-ylang en een rozengeur door geraniums. Zoete en lichte houtachtige noten maken de basis van de geur. Een vleugje vanille in de basis verheft deze vrouwelijke geur, waarvan het kruidige karakter onderstreept wordt door zoete tonkaboon. Tot slot geeft muskus de geur een harmonieuze finish.

 

Kortom, wat is niche parfum? Niche parfums bieden een buitengewone reis in de wereld van geuren, waar vakmanschap en originaliteit hoog in het vaandel worden gedragen. Of je nu op zoek bent naar een subtiel aroma dat je persoonlijkheid onderstreept of een gedurfde geurstatement wilt maken, niche parfums hebben voor ieder wat wils. Het ontdekken van de perfecte nichegeuren kan een betoverende ervaring zijn voor iedereen die op zoek is naar iets bijzonders. Probeer eens parfum samples Nederland om verschillende niche parfum te proberen.

 

Niche parfum kopen?

Ben jij enthousiast geworden over niche parfums? Ze zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bekijk ook de parfum samples Nederland om te kijken welke nichegeuren bij jou passen. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005

 

Meer weten over niche parfums? Lees ook:

Het verschil tussen Eau de Toilette en Eau de Parfum!

BDK Parfums collection