Parfum olie

Ik ben een geconcentreerde versie van geuren, gemaakt van essentiële oliën en aroma's. Ik geef een langdurige, intense geurbeleving. 

Tranquillity Blend
Comfort Zone
€65,00
Perfume Oil - Strawberry
€36,00
Perfume Oil - Cannabis
€36,00
Perfume Oil - Dark Rum
€36,00

Wat is een parfum olie?

Parfum olie is een geconcentreerd mengsel van geurende essentiële oliën, aroma's en fixeermiddelen. Deze oliën vormen de basis voor veel verschillende soorten parfums, van Eau de Toilette tot Eau de Parfum. Het kenmerkende van parfum olie is dat het een intensere geur heeft dan andere soorten parfums en dat het langer blijft hangen.

 

Waar gebruik je parfum olie voor?

Parfum olie wordt voor vele doeleinden gebruikt. Allereerst wordt het gebruikt in de productie van parfums. Het wordt ook gebruikt in geurstokjes en geurkaarsen. Ten slotte kan parfum olie worden gebruikt in aromatherapie voor ontspanning en stemmingsverbetering.  

 

Hoe gebruik je parfum olie?

Parfum olie kun je aanbrengen op de huid, zoals op de binnenkant van je polsen, achter de oren of op de hals. Je kunt de parfum olie ook vermengen met je body cream of body butter, voor een intensere geurbeleving. 

Bekijk ook: Body Mist, Eau de Parfum, Geurkaars, Geurstokjes, Haarparfum, Parfum Olie, Roomspray, Top 10 damesgeuren

 

Is er een verschil tussen parfum olie en geur olie?

Ja, er is een onderscheid tussen parfum olie en geur olie, hoewel deze termen soms door elkaar worden gebruikt.

Parfum olie is een gecompliceerd mengsel van verschillende geurstoffen die samenkomen om een unieke geur te creëren. Deze oliën kunnen zowel synthetische componenten bevatten als natuurlijke extracten zoals bloemen, kruiden en hout. Ze zijn primair bedoeld voor gebruik op de huid, als basis voor parfums en andere persoonlijke verzorgingsproducten.

Aan de andere kant is geurolie vaak een eenvoudiger product, ontworpen om een specifieke geur na te bootsen, zoals "rozen" of "citrus". Ze worden meestal gebruikt in producten die niet bedoeld zijn voor de huid, zoals kaarsen, zeep en luchtverfrissers. Terwijl sommige geurolieën veilig kunnen zijn voor cosmetisch gebruik, zijn anderen dat niet vanwege hun ingrediënten.

In essentie, terwijl beide oliën geuren bevatten, is parfum olie complexer en meestal bedoeld voor de huid, terwijl geurolie specifiek is en vaak wordt gebruikt voor het geuren van omgevingen en producten. Als je van plan bent geur olie op de huid aan te brengen, is het cruciaal om te controleren of deze daarvoor geschikt is.

 

Beste parfum olie?

De beste parfum olie hangt af van persoonlijke voorkeuren. Sommige mensen geven de voorkeur aan bloemige geuren, terwijl anderen meer van houtachtige of kruidige geuren houden. Wij hebben onze favoriete parfum olie op een rijtje gezet:

 

Comfort Zone Tranquillity Blend

Dit is een parfumolie dat puur op de huid kan worden aangebracht, maar het kan ook gemengd worden met je body lotion voor een intensere geurbeleving. Het bevat de kenmerkende geur van Comfort zone, met geurnoten van cederhout en zoete sinaasappel.

Malin+Goetz Perfume Oil - Dark Rum

Dit is een "on the go" parfum olie met de warme, kruidige en fruitige geur van Dark Rum eau de parfum. Handig voor mee op reis, naar werk of makkelijk even tussendoor.

Malin+Goetz Perfume Oil - Leather

Dit is een "on the go" parfumolie van Malin+Goetz met de leerachtige, houtige en poederige geur van Leather eau de parfum. Een nostalgische vintage geur handig voor mee op reis, naar werk of makkelijk even tussendoor.

 

Parfum olie kopen?

Parfumolie is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Lees ook

Maak een spa van je huis met Marie Stella Maris.